Merhaba arkadaşlar Umarım burada vodafone bayi veya genel müdürlük çalışanı vardırda bana mantıklı cevap verebilir. Benim istediğim iki tane numara var ikisi de boşta ve kullanılmıyor 0544 ve 0549 Prefixi, ama gelin görün ki hiçbir bayi kurumsal dahil bu numarayı veremiyor öyle aman aman seri numara de değil 2aa bb cc şeklinde. Bir kaç defa şahit olduğum konu var, çok sevdiğim abim dediğim sinema sanatçısı biri var adam 2002 senesinde çok rahatsız ediliyor diye son 6 rakamı aynı olan numarayı kapattırmış. 3 ay önce numarayı nasıl alabiliriz diye vodafone bayisine gittik zaten orda ilgi alaka on numara, bayi müdürü ile görüştük abi hallederiz çıkartırız dedi. Bilgileri aldı ertesi gün aradı gittik tekrar çıkarttılar, yani demek ki veriliyormuş aynı şey turkcellde de oldu ben sordum özel numara yok ama oyuncu arkadaşımla gittik adama çok iyi numara çıkardılar.. Sahibinden satılık numaralara girmiyorum bile, müşteri hizmetlerine soruyum bayi ile görüşün diyor bayiye gidiyorum biz veremiyoruz diyor anlamadım ben bu işi gerçekten... |
Özel numaralarda anlamadığım uygulama.. Neden istediğim numarayı alamıyorum...
-
-
Numara daha önceden alınıp iptal edildiyse ,uzun bir süre o numarayı vermezler ,sahibi eskiden senden belki alabilirsin 🙂 -
Sizin sinema oyuncusu sanatçı arkadaşınız mı var ?
-
bir çok kişinin sinema oyuncusu - sanatçı arkadaşı var hocam, istanbul - izmir gibi şehirlerde kolpa ünlümüz bol olduğu için elini sallasan ünlümsü birine denk geliyorsun zaten.
-
Ben ünlü bir oyuncu olsam bilerek zor numara seçerdim. Tutar birisi sosyal medyada paylaşır sonra yazık olur numaraya. -
25 yıldır İstiklal Caddesi Asmalı Mescit tarafındayım. Eşim de 13 yıldır Cihangir'de kamuda çalıştığı için bahsettiğin kişilerle hem cadde üzerinde,hem Cihangir ve Asmalı Mescit tarafında sık sık karşılaşıyoruz. Çoğu kez gece 2 gibi İstiklal'den ayrıldığım için cadde üzerinde kafaları "iyiyken" çok rastlarım. Ben gözümde pek büyütmem kendilerini,özel muamelede bulunmuşluğum olmaz,ama bir Kasımpaşalı olarak yıllardır sanatçı koruması olarak dolaşan çok arkadaşım,tanıdığım vardır. Açık söylemek gerekirse aracı,üç kağıtçı kişiler,yerler var eski hanlarda ofis açmışlar. İlan verirler ünlülerin koruması,sanatçıların koruması olmak istermisiniz. DOLGUN ÜCRET vs..
Lise terk, kafası çalışmayan ünlü kuyruğu olmak isteyen bizim semtin delikanlıarı da atlar: Abi ben olurum,iyi döğüşürüm abi,ölümden korkmam vs derler. Ne iş yaptığı belli olmayan aracı kişiler bu tiplerin numarasını alır,her çağırışımızda günlük 100 tl vs der.
Sanatçı veya ünlü diyelim,bir konser olacaksa yada bir yerde yürürken yanında koruma gibi elemanlar yürütecekse bu "ne iş yaptığı belli olmayan" kişileri arar. Bu kişiler de bizim semtin çocuklarını arar,şöyle şöyle giyinin,şöyle traş olun gelin der. Bizimkiler "abi arkadaşımı da getireyim mi para istemez abi der. Tamam getir,ama eli yüzü düzgün olsun,konuşmayı bilsin denir. Elemanlar gelir,elemanların ünlü *ötü olmayı çok istediğini gören bu kişiler, "bakın çocuklar aslında kadro doldu ama siz bu işi yaparız,para da istemeyiz derseniz gelin siz de yapın" derler. Bizim çocuklar ünlü korumasıyım diyebilme hayaliyle, " abi istersen biz para verelim" dercesine işe koyulur. Konserlerde öndeki kalabalığın çoğu, sağda solda koruma ile dolaşıyormuş gibi görünenlerin arkasındakilerin çoğu işte bu tiplerdir.
Normalde bu işi profesyonel yapan,aikido, kung fu,judo veya karışımı yakın döğüş,savunma sporları uzmanı kişileri tutsalar 10 katı masrafa girecek ünlüler de bu durumdan memnun açıkcası. Artık bu işler pek olmuyor ama özellikle yeni yeni ünlü olmaya başlayan,pek bilinmeyen ünlü olma hevesli tipler bu aracılar vasıtasıyle arkasına 2 eleman alıp alışverişe ve meyhaneye gittiği oluyor. Bakıyorsun,ne oluyor yahu diyorsun. Diyolar ki bu şu dizide oynayan herif,şunlar da koruması. O kadar ünlü tanırım,bunu ilk defa görüyorum diyorsun ve son zamanlarda hiç gülmemiş olsan,pek gülmeyen biri olsan bile gülüyorsun bu duruma.
Ha bu arada,bizim çocuklar bu işi bedavaya yapmaya,hatta üste para verip yapmaya devam ediyorlar,ve yıllarca birilerine "ünlülerin korumasıydım" diyebilme şansını elde ediyorlar.
ÜNLÜ(FAME) demişken aklıma gelen bu yazım belki sizi bir nebze güldürür,gülümsetir,forumdaki zaman zaman olan gergin havadan uzaklaşırsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BE39974D5
Numara daha önceden alınıp iptal edildiyse ,uzun bir süre o numarayı vermezler ,sahibi eskiden senden belki alabilirsin 🙂Numaralar hiç kullanılmamış baktırdım ben
-
quote:
Orijinalden alıntı: OkumadanAlmaSizin sinema oyuncusu sanatçı arkadaşınız mı var ?
Orhan Aydın yanı kolpaçino bomba nedim abi diyeyim daha iyi bilirsin, hayatımda babamdan sonra gelen insandır.. Bir dönem sinema ve tiyatro oyunculuğu ile ilgilendim o yüzden çoğunu tanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: OkumadanAlma25 yıldır İstiklal Caddesi Asmalı Mescit tarafındayım. Eşim de 13 yıldır Cihangir'de kamuda çalıştığı için bahsettiğin kişilerle hem cadde üzerinde,hem Cihangir ve Asmalı Mescit tarafında sık sık karşılaşıyoruz. Çoğu kez gece 2 gibi İstiklal'den ayrıldığım için cadde üzerinde kafaları "iyiyken" çok rastlarım. Ben gözümde pek büyütmem kendilerini,özel muamelede bulunmuşluğum olmaz,ama bir Kasımpaşalı olarak yıllardır sanatçı koruması olarak dolaşan çok arkadaşım,tanıdığım vardır. Açık söylemek gerekirse aracı,üç kağıtçı kişiler,yerler var eski hanlarda ofis açmışlar. İlan verirler ünlülerin koruması,sanatçıların koruması olmak istermisiniz. DOLGUN ÜCRET vs..
Lise terk, kafası çalışmayan ünlü kuyruğu olmak isteyen bizim semtin delikanlıarı da atlar: Abi ben olurum,iyi döğüşürüm abi,ölümden korkmam vs derler. Ne iş yaptığı belli olmayan aracı kişiler bu tiplerin numarasını alır,her çağırışımızda günlük 100 tl vs der.
Sanatçı veya ünlü diyelim,bir konser olacaksa yada bir yerde yürürken yanında koruma gibi elemanlar yürütecekse bu "ne iş yaptığı belli olmayan" kişileri arar. Bu kişiler de bizim semtin çocuklarını arar,şöyle şöyle giyinin,şöyle traş olun gelin der. Bizimkiler "abi arkadaşımı da getireyim mi para istemez abi der. Tamam getir,ama eli yüzü düzgün olsun,konuşmayı bilsin denir. Elemanlar gelir,elemanların ünlü *ötü olmayı çok istediğini gören bu kişiler, "bakın çocuklar aslında kadro doldu ama siz bu işi yaparız,para da istemeyiz derseniz gelin siz de yapın" derler. Bizim çocuklar ünlü korumasıyım diyebilme hayaliyle, " abi istersen biz para verelim" dercesine işe koyulur. Konserlerde öndeki kalabalığın çoğu, sağda solda koruma ile dolaşıyormuş gibi görünenlerin arkasındakilerin çoğu işte bu tiplerdir.
Normalde bu işi profesyonel yapan,aikido, kung fu,judo veya karışımı yakın döğüş,savunma sporları uzmanı kişileri tutsalar 10 katı masrafa girecek ünlüler de bu durumdan memnun açıkcası. Artık bu işler pek olmuyor ama özellikle yeni yeni ünlü olmaya başlayan,pek bilinmeyen ünlü olma hevesli tipler bu aracılar vasıtasıyle arkasına 2 eleman alıp alışverişe ve meyhaneye gittiği oluyor. Bakıyorsun,ne oluyor yahu diyorsun. Diyolar ki bu şu dizide oynayan herif,şunlar da koruması. O kadar ünlü tanırım,bunu ilk defa görüyorum diyorsun ve son zamanlarda hiç gülmemiş olsan,pek gülmeyen biri olsan bile gülüyorsun bu duruma.
Ha bu arada,bizim çocuklar bu işi bedavaya yapmaya,hatta üste para verip yapmaya devam ediyorlar,ve yıllarca birilerine "ünlülerin korumasıydım" diyebilme şansını elde ediyorlar.
ÜNLÜ(FAME) demişken aklıma gelen bu yazım belki sizi bir nebze güldürür,gülümsetir,forumdaki zaman zaman olan gergin havadan uzaklaşırsınız.
Emin ol anlattıklarının eksiği yok fazlası var 😁 neyse konuya geleyim, ben bu işin peşini düşecem
-
Valla hocam benim Çeşme de Yazlik var sitemizde bir tiyatrocu karşı sitede iki basketbolcu iki futbolcu birde türkücü var sizin kadar olaya yakın değilim, yılda bir ay geldikleri için dişimi sıkıyorum, tiyatrocu efendi düzgün bi adam ama diğerleri dusman başına, gürültüleri iğrenç varos saz turku geceleri, şımarık çocukları, mahallenin kedilerini toplayıp sağa sola ölüme yollattan hastalıklı anneleri, resim çekileceğiz diye sokaklarda dolanan çocuklar, haber yapacağız diye sotede bekleyen gazeteciler ile yılın bir ayı hayatımız cehenneme dönüyor, dusman basına ne tanımak istiyorum ne yakın olmak, cok lazım güzel mahallemizi geldiler zehir ettiler, güvenlik koruma ne yapıyorlar bilmem, tez zamanda defolur giderler diye dua ediyoruz
Benzer içerikler
- vodafone emekli tarifeleri faturalı 2024
- vodafone tarife iptal etme sms
- vodafone wifi arama açma sms
- vodafone mu türk telekom mu
- yeni numaram mesajı örnekleri
- gizli numaradan arama
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- vodafon yurt dışı paketi
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X