Şimdi Ara

Bim'de çalışmak istiyorum, beni işe alırlar mı sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
17.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, şöyle 1 yıl kadar çalışacağım. Market çalışanı, mağaza çalışanı vb. türden işler arıyorum. Asgari ücret+sigorta+öğle yemeği yeter. Nasıl olsa ailemle kalıyorum. Sizce başvurayım mı ? İlk iş deneyimim olacak, 19 yaşındayım. Daha önce çalışan var mı ?

• geçen seneyi 250 milyon tl kar ile kapatan bim çalışanlarına asgari ücret veriyor.

bu ülkede işçi olmanın değerini düşunun
  • 2.mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

geçen seneyi 250 milyon tl kar ile kapatan bim çalışanlarına asgari ücret veriyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

geçen seneyi 250 milyon tl kar ile kapatan bim çalışanlarına asgari ücret veriyor.

Vallahi haklısın kardeşim ne diyeyim. Ama mecburiyet işte.
  • Çok ağır, iş çıkışında belli değil ama muhtemelen alırlar. Normal şartlarda zaten eli ayağı düzgün vasıfsız da olsa eleman alıyolar. Size böylesiniz demiyorum, çok ekstra eksiniz yoksa genelde işe alımları basit yani.
  • Geçen sene bizim arkadaş çalışmıştı. İşi normalde kasada durmak ama arabayla mal falan gelince zorla taşıttırıyorlarmış. Zaten ilk gün bağırmışlar buna ne duruyorsun yardım etsene diye. Hangi markete girersen gir bunları yaptırıyorlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

Çok ağır, iş çıkışında belli değil ama muhtemelen alırlar. Normal şartlarda zaten eli ayağı düzgün vasıfsız da olsa eleman alıyolar. Size böylesiniz demiyorum, çok ekstra eksiniz yoksa genelde işe alımları basit yani.

Normal bir insanım hocam, yani vasıftan kastınız zaten iş tecrübesi becerisi falansa ilk defa çalışacağım zaten Ama çok ağır olursa cayabilirim, çünkü dershaneye de gideceğim. O kadar ağır bir iş ise derslere vakit kalmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Mylo

Geçen sene bizim arkadaş çalışmıştı. İşi normalde kasada durmak ama arabayla mal falan gelince zorla taşıttırıyorlarmış. Zaten ilk gün bağırmışlar buna ne duruyorsun yardım etsene diye. Hangi markete girersen gir bunları yaptırıyorlar..

Hadi ya Öyle bağırmaya falan gelemem açıkçası, ezdirmem kendimi. Yeniyiz diye de bağırıp çağıramazlar yani Ben en iyisi mağaza olaylarına gireyim. Bu market işi ters bir iş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 20 Nisan 2012; 20:40:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Çok ağır, iş çıkışında belli değil ama muhtemelen alırlar. Normal şartlarda zaten eli ayağı düzgün vasıfsız da olsa eleman alıyolar. Size böylesiniz demiyorum, çok ekstra eksiniz yoksa genelde işe alımları basit yani.

Normal bir insanım hocam, yani vasıftan kastınız zaten iş tecrübesi becerisi falansa ilk defa çalışacağım zaten Ama çok ağır olursa cayabilirim, çünkü dershaneye de gideceğim. O kadar ağır bir iş ise derslere vakit kalmaz.

Vasıfsızdan kastım, yanlış anlamayın it kopuk sorunlu bir tipseniz giremezseniz anlamında yazdım. Diğer türlü her halükarda alırlar merak etmeyin. Cv'ye öyle bakmıyorlar. Mülakatı bile sohbet şeklinde geçiyor. Zaten orada olsun a101de oraslarda olsun kolay kolay kimse barınamıyor. Yukarda bir arkadaş yazmış zaten. Her işi yapacaksınız. Yük taşıyacaksınız, kasa da duracaksınız o sırada mal gelince onunla uğraşacaksınız. Reyonları düzenleyeceksiniz. Bide yeni olduğunuz için her akşam çıkıştan önce mağazaya pas pas çekeceksiniz. O gün açık verdiyseniz cebinizden kapatacaksınız. Hafta sonunuz neredeyse yok. Çıkış saatiniz hiçbir zaman birbirini tutmayacak... gibi gibi .. Bende üniversite de ikinci öğretimde okurken part time birkaç ay denemiştim şansımı ama yok dedim yapılacak iş değil. Bir süre sonra illallah dedim çıktım. Eğer illa mağaza işinde şansınızı deniyecekseniz carrefour, tansaş, migros, sarıyer gibi herkesin görevinin ne olduğu mağazalarda deniyin şansınızı. Buralarda kasiyerseniz kasiyerlik yaparsınız, reyoncuysanız reyonculuk yaparsınız. (İstisnalar hariç tabii)

• Şok yeni yapılanma içinde şoka başvur derim.Bin lira maaş diye duydum ama emin değilim ümitlendirmeyim bir araştır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Vasıfsızdan kastım, yanlış anlamayın it kopuk sorunlu bir tipseniz giremezseniz anlamında yazdım. Diğer türlü her halükarda alırlar merak etmeyin. Cv'ye öyle bakmıyorlar. Mülakatı bile sohbet şeklinde geçiyor. Zaten orada olsun a101de oraslarda olsun kolay kolay kimse barınamıyor. Yukarda bir arkadaş yazmış zaten. Her işi yapacaksınız. Yük taşıyacaksınız, kasa da duracaksınız o sırada mal gelince onunla uğraşacaksınız. Reyonları düzenleyeceksiniz. Bide yeni olduğunuz için her akşam çıkıştan önce mağazaya pas pas çekeceksiniz. O gün açık verdiyseniz cebinizden kapatacaksınız. Hafta sonunuz neredeyse yok. Çıkış saatiniz hiçbir zaman birbirini tutmayacak... gibi gibi .. Bende üniversite de ikinci öğretimde okurken part time birkaç ay denemiştim şansımı ama yok dedim yapılacak iş değil. Bir süre sonra illallah dedim çıktım. Eğer illa mağaza işinde şansınızı deniyecekseniz carrefour, tansaş, migros, sarıyer gibi herkesin görevinin ne olduğu mağazalarda deniyin şansınızı. Buralarda kasiyerseniz kasiyerlik yaparsınız, reyoncuysanız reyonculuk yaparsınız. (İstisnalar hariç tabii)

Anladım. Çok teşekkürler, o zaman dediğiniz gibi diğer mağzaları bir araştırayım.

quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Şok yeni yapılanma içinde şoka başvur derim.Bin lira maaş diye duydum ama emin değilim ümitlendirmeyim bir araştır.

Off olsay güzel olur, onu da araştırayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.