Şimdi Ara

Tek derse çalışmak mı yoksa birden fazlasına mı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
6.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çalışırken birden fazla dersi aynı gün veya aynı hafta değilde önce mat konuları bitsin sonra diğerlerine geçerim diye düşünüyorum ve öyle çalışıyorum sizce yanlış mı yapıyorum,konuları daha sonra unutur muyum ?

• Denemelerle hatırlarsın bence ben de öyle yapiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyle düşünüyorum önce mat-geo bitirip fene geçiyim diyorum ama işte insan tereddüt ediyor tavsiye almak istedim o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-499F5BBE4 -- 23 Eylül 2015; 14:38:09 >
  • Gün içinde az da olsa diğerlerine bak hocam. Hani full matamatik yaparsan yani ona ağırlık verirsen bir dengesizlik olur. 5 saat boyunca matamatik geometri yaptıysan 1 saatde biyolojiye bak. Biyolojiyi 4 saat çalıştıysan 1 saat matamatige bak.

Benim programim bu şekilde sürekli bir tekrar üzerine. Tabi sizin program şekliniz farklı olabilir.

• ben bi program yaptım yeni daha başlamadım ama şöyle : tarih-matematik-geometri birde yatmadan önce yastığın altında bir roman ve türkçe s.b var paragraf çözüp roman okuyorum acaba doğru mu yoksa saçma mı oldu benim programım ?

NOT: ilk önce sosyali bitirmeyi planlıyorum son aylara bırakmak istemiyorum sosyal ile matematiği bitirip deneme + soru bankası çözücem ve fen'e başlıycam nasıl sizce ?
  • Her gün en az iki derse bak üstat. Hem kafan dagılmıs olur. Bir süre sonra sıkılmazsın.

• Hocam bence günde bir yada yarım saatinizi Geo ve paragrafa ayırın geri kalan saatlerde ful istediğiniz derse çalışın böyle yaparsan Geo ve paragrafta hem elin hızlanır hemde ilerde rahat edersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız galiba matematiğe ağırlık veriyim ama az da olsa geo çalışıyım daha sonra da fene geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: projectx072

ben bi program yaptım yeni daha başlamadım ama şöyle : tarih-matematik-geometri birde yatmadan önce yastığın altında bir roman ve türkçe s.b var paragraf çözüp roman okuyorum acaba doğru mu yoksa saçma mı oldu benim programım ?

NOT: ilk önce sosyali bitirmeyi planlıyorum son aylara bırakmak istemiyorum sosyal ile matematiği bitirip deneme + soru bankası çözücem ve fen'e başlıycam nasıl sizce ?

Ağır gelmediği sürece 3derste sıkıntı yok hocam ben sadece az da olsa bişeyler bildiğim için matematiği erken bitirip fene daha çok yoğunlaşmak istiyorum bu yüzden mata odaklandım.Ayrıca ben de yatmadan önce 10 tane paragraf çözüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-499F5BBE4 -- 23 Eylül 2015; 15:47:09 >
  • Ayni günde parça parça farklı dersleride bitirebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drxler

Ayni günde parça parça farklı dersleride bitirebilirsin.

fende baya eksiğim var hocam sanki bütün günü fene yayarsam mesela daha iyi bitirirmiş gibi geliyor bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum acaba
  • UP
  • Ben tek ders çalışıyorum öyle benim icin daha rahat. Bir de benim temelim zayif. Boylelikle iyice sindiriyorum. Son 3 ay kala karışık tekrara geçicem. Son ayda ise denemelere ağirlik vericem.

• 2-3 ay evvel coğrafyaya çalıştım hiç tekrar etmediğim için baya unutmuşum tek ders çalışıp düzenli bi şekilde tekrar ederseniz sıkıntı olmaz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntZTü -- 23 Eylül 2015; 20:15:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.