Şimdi Ara

ZEYTİNİMDEN KURT ÇIKTI,BAŞKA MARKA ALDIRMAK İSTİYORUM(Gerek Kalmadı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
13.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakko9

yazık kardeş oda yesin

güldüm
  • Uluyo muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beybaba62

Uluyo muydu?

Ulur vaziyette iken canını teslim etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 10 Ocak 2013; 20:34:06 >
  • Arkadaşlar selam.
    Konuyu hortlatmaya geldim.

Öncelikle zeytini çok severim ama çok da pinpirikliyim. 65 tane büyük ağaçlı 5 dönüm zeytinliğim var, 2 tane de elma kadar zeytin veren ağaç var. Ama kurt murt gördüğümden oradan hayatta yemem. Zeytin yağını da seçtiklerimden yaptırırım.

Neyse son 1 yıldır ***** KÖYÜ zeytini alıyordum. Kilosu hem de 20TL'den. Adama telefonda dedim, sakın kurt murt çıkmasın diye. Adam da asla olmaz öyle bir şey dedi.

Son günlerde içini açıp bakmayı bırakmıştım. Ama hadi bir iki taneye bakayım dedim. Ve olan oldu. Sofrada böğürmeye başladım. Yine kurt çıktı.
    O değilde son günlerde içini açmıyordum, acaba kaçtane miğdeye gitti. Iyyy.

ZEYTİNİMDEN KURT ÇIKTI,BAŞKA MARKA ALDIRMAK İSTİYORUM(Gerek Kalmadı)

• quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Arkadaşlar selam.

Öncelikle zeytini çok severim ama çok da pinpirikliyim. 65 tane büyük ağaçlı 5 dönüm zeytinliğim var, 2 tane de elma kadar zeytin veren ağaç var. Ama kurt murt gördüğümden oradan hayatta yemem. Zeytin yağını da seçtiklerimden yaptırırım.

Neyse son 1 yıldır ***** KÖYÜ zeytini alıyordum. Kilosu hem de 20TL'den. Adama telefonda dedim, sakın kurt murt çıkmasın diye. Adam da asla olmaz öyle bir şey dedi.

Son günlerde içini açıp bakmayı bırakmıştım. Ama hadi bir iki taneye bakayım dedim. Ve olan oldu. Sofrada böğürmeye başladım. Yine kurt çıktı.

Yarasın.

• Yahu biri bana hayrına EKOL 7 YILDIZ zeytini buluversin.
    5 yıldır denk getiremedim. Bulunduğum ilçede hatta İzmir'de bile yok sanırım.

http://www.ekolzeytin.com/index.php?ekol=urun&id=MQ==&urun=Nw==
  • Bakmadan ye gitsin protein niyetine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

Bakmadan ye gitsin protein niyetine

Her türlü sakatat vs. yerim. Hayatta yemek seçmem. Ama zeytinde bu şey beni fena tiksindiriyor.

İnan şimdi hatırladım,
    Ben küçükken (8-10 yaşları) ailece kahvaltı yapıyorduk. Bir zeytin yedim ama ısırdığım yerde bir beyazlık vardı. Anne bu ne kurtmu deyince olur mu oğlum, zeytinde asla kurt olmaz demişti. Demekki o benim bilinç altıma yerlerşmiş. Hatta yıllar sonra kurt gördüğümde şok olmuştum.

Kesinlikle sebebi budur. Bir psikoloğa gidip bunu hafızamdan sildimem lazım
  • Bende de var bazı takıntılar =) önemli olan onlarla yaşamayı bilmek.

• quote:

Arkadaşlar dün açtığım "EN BÜYÜK MARKANIN ZEYTİNİNDEN KURT ÇIKTI. TAVSİYE LAZIM" isimli konum Madde 16'dan dolayı silindi(Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir)

Neyse firma ismi vermeden söylüyorum, pahalı bir markanın en pahalı zeytinini yıllardır kullanıyordum. Geçenlerde alttaki resimde görülen kurt çıktı. Bende başka marka almak istiyorum.

Ekol Zeytin isimli firmanın 7 Yıldızlı modelini daha önceleri kullandım, bunu bana temin edebilecek bir arkadaş olursa çok makbule geçer inanın. Sanalpazar üzerinden ödemesini yaparım. Bulunduğum ilçede bayisi yok, hele İzmir'de baş bayisi bile yok.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Resimde yemek üzere olduğum yaratık Dacus Olea adı verilen zeytin sineğinin kurtu imiş:

Ekol Zeytin 7 Yıldızlı modeli
    TIKLAYIN

Kardeş aynı durumu ben de yaşadım. Hayatta en gıcık olduğum hayvan, benim yediğim zeytin de iki defa çıktı artık hayatta zeytin yemiyorum. Maalesef hangi markayı alırsan al kurt çıkar kardeş. Ya Durumu kabul et yada benim gibi listenin dışında tut. Bunun dışında incir ve kayısı da çok tehlikeli haberin olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar selam.

Kurt olduğu zaman zeytinyağı daha fazla çıkar öyle değil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Göz görmeyince gönül katlanır dostum.
    Neler neler yiyiyoruz kim bilir.
  • fktanik kullanıcısına yanıt
    içinden kurt çıkması doğal hormonsuz ilaçsız zeytin olduğuna işarettir. boşver israil tohumuna dön sen

• Kayisi mevsimi de geliyor Kucukken denizde karpuz, kayisi falan yerken dur su kayisinin icini acayim dedim. 9-010 tane kurt...Acmaz olaydim , o kadar proteini cope attim.

• Dün yani Cumartesi günü yıllar sonra sonunda temin edebildiğim E*** marka zeytinden yine kurt çıktı. Hemde daha yemeye başladığım üçüncü zeytinden.

Tabi baya böğürdükten sonra hemen geri gönderdim. Pazar günü yani bugün Migros'tan F*** diye bir zeytin aldım. Yahu insanın ilk eline aldığı zeytinden kurt çıkma olasılığı nedir... Daha ilkini elime aldım, önce dışını gözle kontrol ettim sonra da içini. Etmez olaydım kahvaltı yapamadım. Bir süre zeytine ara vermek zorunda kaldım.

Önemli Not: Ben herşeyi yerim ama nedense sadece zeytinler konusunda çok hassasım. Küçükken bir olay yaşadım o bilinçaltımda kalmış. Bu nedenle zeytin konusuna çok önem veriyorum.

• ben bugüne kadar yediğim zetinlerin içine hiç bakmadım banada denk gelmişmidir acaba daha önce zeytinden kurt çıktığını hiç duymamıştım bundan sonra test edecem bakalım
  • Test etmeye başlarsan benim gibi kafayı yersin sonra
  • şikayet etsen bi koli zeytin gönderirler

• Aynı markadan bir daha zeytin yermiyim pek bilemiyorum ama çok zor.
  • Vay arkadas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.