Şimdi Ara

Balık yağı hapı kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marincap kullanıyorum 500 mg olanından eczacı çok önermişti ama tanıdğım bir dr. pek önermemişti ağır maddeler var içinde falan diye ama ağır madde dedikleri şey sanırım çarşıdan pazardan aldığımız balıklarda da varki helva yedirtiyorlar.

eğer sınav donemi kafam çalıssın derdindeysen semiz otu kuru üzüm ceviz ye benim gibi marincap alacaksan eğer ben yıllardır kullanıyorum geçen kan vermek zorunda kaldım eğer bir sıkıntı olsaydı çıkardı heralde.

al veya alma demiyorum yukarıdaki yazdıklarıma göre değerlendir illa alacağım dersende 500 mg olanı bildiğim kadarı ile daha avantajlı.
  • Balık yağı demeyelim de daha doğrusu omega 3 diyelim evet kullanıyorum Nutriway-Amway tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRajikomik

marincap kullanıyorum 500 mg olanından eczacı çok önermişti ama tanıdğım bir dr. pek önermemişti ağır maddeler var içinde falan diye ama ağır madde dedikleri şey sanırım çarşıdan pazardan aldığımız balıklarda da varki helva yedirtiyorlar.

eğer sınav donemi kafam çalıssın derdindeysen semiz otu kuru üzüm ceviz ye benim gibi marincap alacaksan eğer ben yıllardır kullanıyorum geçen kan vermek zorunda kaldım eğer bir sıkıntı olsaydı çıkardı heralde.

al veya alma demiyorum yukarıdaki yazdıklarıma göre değerlendir illa alacağım dersende 500 mg olanı bildiğim kadarı ile daha avantajlı.

hocam fiyatı nedir onun ve kilo yapıcı bi etkisi oldu mu sizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

marincap kullanıyorum 500 mg olanından eczacı çok önermişti ama tanıdğım bir dr. pek önermemişti ağır maddeler var içinde falan diye ama ağır madde dedikleri şey sanırım çarşıdan pazardan aldığımız balıklarda da varki helva yedirtiyorlar.

24 tl gibi bişeydi sanırım bende zayıfım 1,87 68 kg ve bende kg yapmıyor

nedeni az önce oldğu gibi kadıköyden kayışdağına bisikletle gidip gelmem olabilir. gidiş geliş 33 - 35 km olabilir.

zayıfsan ve kg almak istiyorsan doktora git kan ver bakalım ne çıkacak bende olduğu gibi sen sağlıklısın birşey yapamayız derse diyetisyene yönlendirilmek istediğini söyle eğer bende olduğu gibi yine kabul etmezlerse ne yapmam gerekiyor diye sor büyük ihtimal bende olduğu gibi body e git diyecekler

ben sporda hiç ilaç kullanmadan 7 kg aldım fakat askere gittiğimde o kadar düzenli ve fazla yemeğe rağmen kg verdim ki jandarma olduğum için fındık,fıstık,badem vs hatta yumurta çok gelirdi.

spora zamanın yoksa dh de bile birsürü konu vardı mesela ben buna göre baslıyacağım yakında daha öncedende bu konuya göre çalışmıştım incele çok güzelhttps://forum.donanimhaber.com/dambil-ile-evde-vucut-gelistirme-ana-konu--109036676

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

24 tl gibi bişeydi sanırım bende zayıfım 1,87 68 kg ve bende kg yapmıyor

nedeni az önce oldğu gibi kadıköyden kayışdağına bisikletle gidip gelmem olabilir. gidiş geliş 33 - 35 km olabilir.

zayıfsan ve kg almak istiyorsan doktora git kan ver bakalım ne çıkacak bende olduğu gibi sen sağlıklısın birşey yapamayız derse diyetisyene yönlendirilmek istediğini söyle eğer bende olduğu gibi yine kabul etmezlerse ne yapmam gerekiyor diye sor büyük ihtimal bende olduğu gibi body e git diyecekler

ben sporda hiç ilaç kullanmadan 7 kg aldım fakat askere gittiğimde o kadar düzenli ve fazla yemeğe rağmen kg verdim ki jandarma olduğum için fındık,fıstık,badem vs hatta yumurta çok gelirdi.

spora zamanın yoksa dh de bile birsürü konu vardı mesela ben buna göre baslıyacağım yakında daha öncedende bu konuya göre çalışmıştım incele çok güzelhttps://forum.donanimhaber.com/dambil-ile-evde-vucut-gelistirme-ana-konu--109036676

hocam boyum 183 kilom 74 zayıflıktan ziyade balık hiç tüketmiyorum denebilir o yüzden gerekli omega 3 falan alayım diyorum sağlık için

bu arada ben body e başladım zaten yaklaşık bir ay oluyor da bi şeyler araştırdıkça sağlıklı vücut kasasım geliyor ondan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.