Şimdi Ara

Balık Yağı Kullananlar Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulanıklaşma ve dibinde birikme olduğu için bir şişe balık yağını çöpe attım ve yeni bir şişe açtım.Yeni şişeyi açalı 1 hafta oldu.Karanlıkta arkadan fener tutarak biri açılmamış diğeri yeni açtığım şişelerin resimlerini çektim.İlk iki resim açılmış olan.Açılmış olandaki bulanıklaşma ve dibindeki çamurlaşma bariz olarak farkediliyor (2. resimde şişenin alt kısmında birikinti).Açılmamış olansa çok berrak birikinti yok.Bu şişeyi açalı bir hafta oldu , açıldıktan sonra hep buzdolabındaydı.Şimdi 1 cm falan birikinti ve bulanıklaşma var ve zamanla iyice artıyor.Muhtemelen mikrop ürüyor.Sizdede bu oluyormu?

Edit:Arkadaşlar buzdolabında durunca yağlar dibince çöküyormuş.Dışarı çıkarıp açılmamış şişeyle aynı yere koyunca tamamen berraklaştı.Yani balık yağında sorun yokmuş.İnsanları yanlış yönlendirmek istemem.

Balık Yağı Kullananlar Dikkat Balık Yağı Kullananlar Dikkat Balık Yağı Kullananlar Dikkat Balık Yağı Kullananlar Dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EternalVoyage -- 17 Aralık 2014; 21:29:41 >

• Balık dediğin saf etten olacak yağlı balık mı olurmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat ama neye dikkat edelim anlamadim dibe cokmesimi lazim aciklarmisin?
  • Kullanmayanlar ?????

Acil cevap ver ya merak ettim !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Dikkat ama neye dikkat edelim anlamadim dibe cokmesimi lazim aciklarmisin?

Hayır bulanıklaşıyor ve dibinde birşeyler birikiyor yani muhtemelen mikrop ürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishArcher

Balık dediğin saf etten olacak yağlı balık mı olurmuş

balığın iyi yanı o işte. yağ dokusu az, yağ genel olarak tüm ete homojen dağılmış durumda.
  • hocam bu konu hakkında,bir insandan beklenmeyecek kadar araştırma yaptım,
    1- kapsüller daha güvenilir
    2- bazı kalitesiz markalarda ağır metal oluyor.Bu durumda,balık yağının faydalarından çok zararları öne çıkıyor
    3-İFOS belgeli olanları alırsanız,saf balık yağı onlar oluyor
    4-İFOS belgesi olanlarda,labaratuar kontrolü olduğu için,içinde metal değerleri standart olarak hesaplanıp piyasaya sunuluyor
    5-Piyasadaki %60 ifos belgesi bulunmamakta
    6-Ayrıca insanlar balık yağı diye düşük epa/dha değerlileri kullanıyor,bu da etkisini azaltıyor
    7-Tüm araştırmalarım sonucu,türkiyede alman tabanlı bir firma tanıdım.Fiyat performans oranı en yüksek isteyenler pm atabilir
    8-Eğer paraya kıyarım diyenler varsa,KRİLL yağı alsınlar balık yağına alternatif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çörek otu yağı kullanan varmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyoner

hocam bu konu hakkında,bir insandan beklenmeyecek kadar araştırma yaptım,
    2- bazı kalitesiz markalarda ağır metal oluyor.Bu durumda,balık yağının faydalarından çok zararları öne çıkıyor
    4-İFOS belgesi olanlarda,labaratuar kontrolü olduğu için,içinde metal değerleri standart olarak hesaplanıp piyasaya sunuluyor
    6-Ayrıca insanlar balık yağı diye düşük epa/dha değerlileri kullanıyor,bu da etkisini azaltıyor
    7-Tüm araştırmalarım sonucu,türkiyede alman tabanlı bir firma tanıdım.Fiyat performans oranı en yüksek isteyenler pm atabilir
    8-Eğer paraya kıyarım diyenler varsa,KRİLL yağı alsınlar balık yağına alternatif

Buda ifos onaylı.Carlson likit yüksek epa dha var.

• quote:

Orijinalden alıntı: nedeni

quote:

Orijinalden alıntı: milyoner

hocam bu konu hakkında,bir insandan beklenmeyecek kadar araştırma yaptım,

Buda ifos onaylı.Carlson likit yüksek epa dha var.

1-carlson markanın ifos değerleri sınırda yani diyelim ki ağır metal değeri 1pp ise,carlson un 0.88
    2-Aralarından fiyat olarak en ucuzlarına yakın sizin ürünlerinizden biri
    3-Nordic,bu konuda en iyi ve en saf ürünlere sahip bir ürün.Keza kullanıcılarından hiç biri,bu tarz bir şikayette bulunmamış.Normal değerden tam tamına 100 kat daha saf.
    4-Bu saflık değerlerinden ufacık bir artık bile,zamana bağlı olarak balık yağının kalitesinin bozulmasına etki ede
    5-Ayrıca balık yağı bozulan bir maddedir,bozulmaması için dış tarafına "E" vitamini takviye yaparlar,yani ortamda etkili..Serin bir yerde muhafaza edilmeli.Balık yağı çabucak bozulup,içinde metalleri ve toksinleri hemen gösterebilir
    6-Benim dediğim nordic marka üründe,tek bir merkezden onaylı değil.İFOS bunun yarısı,başka kuruluşlardan da onay almış keza OCEAN PLUS da bir o kadar kalitelidir
    7-Şurup şeklinde olanlar,bozulmaya daha yakın oluyor bu arada.Ayrıca ağır metal oranları daha fazla oluyor
    8-Bazı kuruluşlar,antartikada ki balıklardan çıkarılan omega 3 çıkartıp onu saflaştırıyor,bazıları ise saf denizlerden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.