Yarbay
Tarihinde Katıldı
Toplam: 1362 (Bu ay: 39)
CS2 Skinleriniz Alınır
Merhaba,
Cs2 skinlerinizi,itemlerinizi alabilirim. Steamanalyst,Buff,byno,gamerpay gibi siteleri baz alarak teklif verebilirsiniz.
Ancak ortalama olarak quickbuy fiyatının %65-70 oranı veya buff163 0.85-0.9 oranla alıyorum.
Anlaşmak için teklifinize karşı teklifte bulunabilirim. PM Atabilir veya konuya yorum atabilirsiniz.
OLED Monitörler ANA KONU
Diğer panel türleri için ana konu tarzı konular mevcut ancak Oled paneller için bir konu mevcut değil. Ek olarak ülkemizde kısıtlı stoklarla ve sessiz sedasız çıkış yapıyorlar ve stok takibi yapmadan almak mümkün değil.
Bu konu altında çıkmış ve çıkacak OLED monitörleri, stok durumlarını ve OLED teknolojisi ile ilgili bilgi alışverişi yapabiliriz.
2022 yılı itibariyle çıkmış ve yakında çıkacak olan modeller:
Merhaba,
24 gündür Turknet oyalayarak kurulumumu gerçekleştirmiyor. Şu anda Turktelekom kullanıyorum Allahtan bunlara güvenip de iptal ettirmedim yoksa 1 aydır internetsiz kalacaktım. Neyse binaya gigafiber kutusu gelince başvuru yaptım turkneti arayarak. Öncelkle müşteri hizmetleri tamamen yetersiz, arayan temsilcilerden birini dediği diğerini tutmuyor. Kurulum yapılması için defalarca aradım, bana işleme alındığı söylendi ancak en son aradığım müşteri temsilcisi durum karşısında şaşkınlığını dile getirerek bundan önceki temsilcilerin konuyla ilgili bir işlem yapmadığını söyleyerek şu an ben ekip yönlendiriyorum kusura bakmayın bu tarzı konuştu. Ancak hala gelen giden bir ekip olmadı tabii ki.
Bu tarz daha kullanmaya başlamadan sorunlu başlayan turknet serüveni yaşayan var mı merak ediyorum.
Edit:40 gün oldu
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition sonunda resmi olarak duyuruldu!
Ön Sipariş
https://store.rockstargames.com/en/game/buy-grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition
Oyun İçi Görüntüler Ve Çıkış Tarihi
UNCHARTED PS5 ANA KONU
Uncharted'ın Yeni Oyunu Geliştirme Aşamasında
Bend Studio'nun ikinci ekibi ise Naughty Dog'un yeni Uncharted oyunu üzerinde çalışıyormuş ancak stüdyo tamamen Naughty Dog'un bir alt ekibi olmaktan korktuğu için kendi projelerini geliştirmekte ısrar etmiş ve Uncharted projesinden ayrılmışlar. Uncharted'ın akıbetiyle ilgili bir bilgi bulunmuyor ancak geliştirilmeye büyük bir ihtimale devam edilecektir.
Kendi projesini yapmak isteyen ekipise yeni bir oyun için çalışmalara başlamış. Ne yazık ki oyun ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.
The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU
The Last of Us Part I
https://www.youtube.com/watch?v=WxjeV10H1F0
Çıkış Tarihi : 2 Eylül 2022 - (PS5)
Platform: PS5,PC
Merak ediyorum onca kartı ne yapacaklar tabii ki çeşitli yalanlarla satmaya çalışan olacaktır. Bilinçli birinin mining olayları çöküşe geçince ikinci el ekran ekran kartlarının yüzüne bakmayacağını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
|
%65 den CS GO ITEMLERINIZ ALINIR
|
Son Giriş: 38 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.312
İkinci El Bölümü Mesajları: 414
Konularının görüntülenme sayısı: 211.175 (Bu ay: 2.318)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.907 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun