Şimdi Ara

Saçına Argan yağı kullanan var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var ama ara sıra kullanıyorum.Ciddi bir faydasını görmedim.
  • Faydadindan kastım parlatip, elektriklenmeyi önlüyor mu?
    Pantene argan yagini almayi düşünüyorum.
    Fonden önce sürmek istiyorum. Aksam tekrardan yıkamam gerekli mi

• Zaten bende Pantene Elixir kullanıyorum.Bundan önce Nashi argan şampuan ve yağını kullanıyordum ancak şimdi çok pahalı olduğu için almıyorum.Nashi'yi öneririm ama.Saçta kalıcı,güzel bir koku bırakıyordu.

Ben banyodan sonra nemli saçlara sürüp bırakıyorum.Elektriklenmeyi önler.
    Yıkayıp yıkamamak sana kalmış.Ben yıkamıyorum ama saçta yağ olduğu için biraz ağırlık oluyor doğal olarak.

Bu arada Migros'tan 100 milimlik Herbal Essences marka argan şampuan aldım ama daha kullanmadım.(16 TL'ye almıştım.Şimdi 11 TL'ye düşmüş.)Argan içerikli ürünlere merakım var.Bulunca alıyorum.

www.migros.com.tr
    Herbal Essences Şampuan Argan Oil 100Ml - Migros
    https://www.migros.com.tr/herbal-essences-sampuan-argan-oil-100ml-p-20b7830

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 16 Kasım 2019; 6:54:59 >

• Gratisten Keratin bazlı bir saç yağı almıştım. Hem güzel koku bırakıyor hemde kabarmayı önlüyor.

• Sac uzatmayi dusunuyorum. Cuneyt arkina benzer(onun gibi kaliteli ve duz olmasa da) tarzim var.geriye tariyorum yani. Yag surersem daha canlı durur diye düşündüm.

• Kabarmayı biraz önler biraz daha parlak ve dolgun gösterir ancak çok büyük beklentin olmasın yıpranmış, kötü gözüken saçı harika yapmaz.Dediğine göre beklentini karşılar zaten çok pahalı bir şey değil beğenmezsen devam etmezsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafama sürdüğümde elimde saclarim vardi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eşim yıllardır kullanır hep işe yaradığını söyler ama bence hikaye ben Fas'tan en saf halini getirdim,tabi kuaför uyanık sen bana ver bunu kullanamazsın diyerek 2-3 bedava boya vs karşılığı çökmüş sanırım inceltip falan 500 şişe yapmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

Sac uzatmayi dusunuyorum. Cuneyt arkina benzer(onun gibi kaliteli ve duz olmasa da) tarzim var.geriye tariyorum yani. Yag surersem daha canlı durur diye düşündüm.
    Şu ürünün...
    urun.n11.com
    Marjinal Argan Serum 2li Set 150ml Serum + 250ml Krem Argan Yağlı - n11.com
    https://urun.n11.com/yag/marjinal-argan-serum-2li-set-150ml-serum-250ml-krem-argan-yagli-P322375866

kutuda görünen sağdaki şişesinde jel formunda saç serumu var. Harika bir kokusu vardır. Bir süre kullandım, çok memnun kaldım. Saçlarımı besledi ve canlı parlak hafif ıslak gösteriyor. Mis gibiydi. Saç uzamasına faydası olur mu bilemiyorum ama saç sağlığı açısından harika bir ürün geldi bana.

Sen bilin.

• duştan sonra, kullanırsam tekrardan yıkamam gerekir mi? esas merak ettiğim şey o. sürekli saçlarımı yıkamak istemiyorum. 2-3 günde bir yıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

duştan sonra, kullanırsam tekrardan yıkamam gerekir mi? esas merak ettiğim şey o. sürekli saçlarımı yıkamak istemiyorum. 2-3 günde bir yıkıyorum.
    Gün sonunda yıkarsan daha iyi olur. Bilgim yok. Ama banyondan sonra ıslağı alınmış hafif nemli kalmış saça uygulanıyor birtek bunu biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.