Şimdi Ara

Hangi çörük otu yağı alınır, doğaldır. Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
22.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bayadır, forumlarda, makalelerde dolanıyorum ama net bir ortak ağız sonucuna varamadım. Bir çok derde deva olan çörek otu yağı almak istiyorum. Tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan bilgi almak için o kadar yazı okudum ama net bir sonuca varamadım. Kimisi mecitefendi diyor, kimisi sheff Home ve kimide harmanyeri diyor. harmanyeri çörek otu diğerlerinden çok daha pahalı mesela. diğerleri aşağı yukarı aynı diyebiliriz. Bu sefer insan acaba diğerleri doğal degil mi ya da bu firma markasını mı satıyor diyor. Bu firmaların sitelerinide gezdim ama net bilgilere ulaşamadım. Kafamda deli sorular anlıyacağınız :)

1. Sizce Hangi marka alınabilir, neden? (özellikle merak ettiğim)

2. hakiki çörek otu yağı simsiyah mı olur, açık sarı mı, yoksa hafif koyu bir renk mi? Kıva mı nasıldır?

3. Nasıl tüketilmeli ya da nasıl tüketiyorsunuz?

Benim edinebildiğim bilgiler;

- Soğuk presle sıkılmış olacak
    - sertifikalı ürün olacak
    - katkısız olacak

• Sağlıklı yaşam bölümüne yazdım ama, sanırım kimse çörek otu yağı kullanmıyor :)
  • baleninki kaliteli gibi sadece kutusu plastik yerine cam olsaymış daha iyi olurmuş. günde 1 kasül yemekten sonra yada önce yutarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 23 Şubat 2017; 0:57:29 >
  • Merhaba Ben kullaniyorum bu corek otu yagini sabahları ac karina bir çay kaşığı aliyorum yaklasik olarak 1 aydir kullaniyorum formda var sicakfirsatlar bolumunde oradan almistim daha yeni kullanmaya basladigim icin faydasini tam anlayamadim ama devam ediyorum kullanmaya
    Sicak firsatlar bolumunde var konusu adreside asagida..
    www.atiserimarket.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdoglu126 -- 1 Mart 2017; 3:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harmanyeri organik corekotu yagi kullanmaktayim.pahali ama piyasadaki tek organik corekotu yagi tadi agizinizdan hemen gitmiyor. Tavsiye ederim

• cevaplar için çok teşekkürler arakdaşlar. harmanyeri evet çok pahalı bir ürün. en güzeli iyi bir aktar bulup daimi memnun kalırsam ordan almak. en azından gözümle görürürm çektiğini alırım.
  • Aktarda makineyle 10 dk da çıkarıp veriyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balık Yağı Kullananlar Dikkat
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler alnımda bir yara izi var 1.5 santımlık

corek otu alacaktım geçmesi içinn, adam alma bosuna o yara için geçmez, para verme dedi bana satıcı

acaba faydası olmazmı iyileşmeyen 1.5cmlık deriye. alacaktım adam alma deyince almadım

• bu marka nasıl acaba

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Markadan önce fiyatına bibak, litresi 200 TL altında ise hiç düşünmeye bile
    gerek yok çünkü daha ucuza soğuk sıkım saf çörekotu yağı imal etmek mümkün değil.
    ancaa fiyatı 200 ü geçikse de saf hilesiz katkısız anlamına gelmiyor,
    işte bu noktada ne kadar güvenilir dir die markanın önemi ortaya çıkıyor.

ama %100 garantili istersen, bazı pazarlarda ve aktarlarda anında sıkıp verenler
    var, 50 ml=10 TL civarında, onlardan alabilirsin. 50 ml veya enaz miktarda al ki
    uzun sürede bayatlamasın. çünkü kesik bir elma nasıl çabuk kararıyorsa öğütülmüş
    çörekotu ya da yağı da öyle çabuk okside oluyor. Şöyle küçük, basit ve ucuz bir
    makinası olsada evde kendimiz anında sıkıp tüketebilsek çok daha iyi olur.
  • harmanyeri aldım internetten nasıl muhafaza etmeliyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

harmanyeri aldım internetten nasıl muhafaza etmeliyiz
    inş.. hilesizdir de fayda görürsün.
    uzun süre muhafaza edemezsin, havayla temasından sonra okside olur
    yani havasız ve ışıksız saklayabilirsen daha çok dayanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selin82

inş.. hilesizdir de fayda görürsün.
    uzun süre muhafaza edemezsin, havayla temasından sonra okside olur
    yani havasız ve ışıksız saklayabilirsen daha çok dayanabilir.

Alıntıları Göster
    n11 den aldım fatura yerine fiş gönderince kıllandım iyice inş. hilesizdir
  • Ben ankarada oturuyorum.

Buradan İstanbul baharat markalı bir ürün aldım.

Netden yorumlara baktım ama sanırım aldığım ürün ya sahte yada içerisindeki çörek otu yağı miktarı az.

Hem koyu renk hemde zehir gibi acı.

Arkadaşların dediği daha mantıklı geldi.

Ya aktardan görerek çektireceksin yada jel kapsül alacaksın. Çünkü şişede illaki aç kaoa yaparken havayla teması olacak.

Kapsül hakkında bilgim yok araştırıp yorum atarım.

• Çörek otu yağı özellikle boğaz rahatsızlıkları için oldukça tercih edilen bir gıda. Benim tavsiyem el yapımı çörek otu yağını kullanmak en güzeli. Daha önce de alışveriş yaptığımwww.sincanmedikal.com 'u ziyaret edebilirsin. Hala satışı devam ediyor mu bilmiyorum. Ama ürünleri doğal ve fiyatı uygun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.