Şimdi Ara

Çiğköftede yeni moda sıkım hesabı mı çıktı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kırk yılın başı çiğ köfte alıyım dedim önceden kilosu 25 lira satıyordu şimdi 24 sıkım 10 lira 36 sıkım 15 lira 60 sıkım 30 lira yazmış panoya kaç sıkım veriyim diyor. Dedim 36 sıkım ver adam küçücük küçücük sıkıyor her birine bir sıkım diye satıyor.kaç gram verdiği belli değil. Yeni moda mı oldu bu bikaç yerde böyle veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hep öyleydi zaten bazı büyük franchiselar dışında
  • gramla tartmazsa alınmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayıptır söylemesi az önce aldım 2-3 ay önce 13 liraydı porsiyonu şimdi 15 yapmışlar.

Heralde zam gelmeyen bir hava kaldı. Yakında nefese de vergi vereceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ses de 4 lira olmuş bi dürüm bi ara 3 liraydı 😁😁

• Kardeş şok'tan al 700 gramı bazen indirimle 1.95'e kadar düşüyor ama normalde 3.25 falan olması lazım. Gayette iyi idare ediyor.

Çiğ köfteyle çok aram olmaz işte yiyeceğim tutarsa, şok'tan alıyorum.
  • Cig kofte su an en karli islerden biri, gercekten maliyeti cok az ve surumden iyi kazaniyolar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben genelde fabrikasyon değilde ciğ köftesini kendi yapan ufak yerlerden alıyorum. Fiyatlarıda genelde öğrenci mekanı olduğu için gayet uygun oluyor.

Mesela şu an aldığım yerde dürüm 4 yarım porsiyon 7 tam porsiyon 14 birde aile boyu var oda 25 filandı herhalde.

Kaç gram olduğuna hiç dikkat etmedim ama tam porsiyonu biz 3 kişi bitiremedik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.