Şimdi Ara

SAKAL İÇİN BADEM VE YILAN YAĞI KARIŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yıllardır buralara uğramıyordum özlemişim valla sakal kürüne başladım sizi de bu süreçte bilgilendirmek istiyorum eğerki işe yararsa sizde denersiniz. Üniyi yeni bitirdim 22 yaşındayım yanaklarımda az sakal var ve diğer bölgelerde var sayılır boş değil hatta boyun kısmında bayağı bir var falat gür olmadığı için uzattığımda güzel bir görüntü çıkmıyor bende biraz araştırma yaparak hemen gidip yılan yağı ve badem yağını karıştırdım öğlen 1 gibi sürüp akşam 7de yüzümü bebek şampuanıyla yıkayarak çıkartıyorum genelde de pazar günleri de traş oluyorum traştan sonra yüzüme buz uyguluyorum sonrasında sarımsak sürüp 15 dakika bekletiyorum şuanlık rutinim aşağıda belirttiğim gibi bakalım ne kadar bir sürede etki edecek naşka tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim.

Pazar:Traş sonrası buz ardından sarımsak süreceğim sonra banyo

Pazartesi:Sadece birkaç kere yüzümü ılık suyla yıkayacağım(sebebi sarımsağın kokusu ve etkisi tam geçmediği için yağları sürmek istemiyorum)

Salı: Yağ karışımı sürüp akşam yıkayacağım

Çarşamba: Yağ karışımı sürüp akşam yıkayacağım

Perşembe: Yağ karışımı sürüp akşam yıkayacağım

Cuma: Yağ karışımı sürüp akşam yıkayacağım

Cumartesi : Hiçbir şey sürmeyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumlarda bir sürü sakal ektiren var artık saç gibi sakal ekimleri de baya yaygınlaştı
  • 4 yıl olmus reis sakalın ne durumda?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.