Şimdi Ara

Hangi Rakı,Rakıcılardan tavsiye istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet rakı masası kuracağızR akşam ancak hangi rakı yı alsak karar veremedik. Sabah kalktığımızda baş ağrısı yapmasın ve ertesi günü mahvetmesin tek istediğimiz bu biliyorum alkol içince bu dediklerim kaçınılmaz oluyor ancak en az etkide olacak kaliteli olanı arıyoruz. Şuan düşündüklerim Kara Efe Rakı, Tekirdağ Altın Seri, Yeni Rakı Ala, Yeni Rakı Yeni seri. Şuan düşündüklerim bunlar sizce hangini almalıyım siz müdavim rakıcılara soruyorum efenim Sizden özellikle tavsiye bekliyorum hocam @Alkolog

• İçmesini bilmiyorsun içme. Sen özenti gibi geldin bana...Genede tavsiyem tekirdağdan yana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

İçmesini bilmiyorsun içme. Sen özenti gibi geldin bana...Genede tavsiyem tekirdağdan yana.

Yok hocam yeni yetme değilim İçki kültürüm vardır ancak rakı yı çok seyrek içmişimdir genelde. o yüzden tercih yapmadan önce tavsiye istiyorum. genelde viski olarak chivas regal alırdım ne kadar içsem dahi sabah pamuk gibi kalkardım. alacağım rakıdan da aynı bu performansı istiyorum
  • ALKOL HARAM!

•  Hangi Rakı,Rakıcılardan tavsiye istiyorum?

• Müdavimler neredesiniz
  • Rakıdan ne anlıyorsunuz
    Yarım dubleden sonra tadı gelmiyor yağ gibi bişey oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wendez2

Rakıdan ne anlıyorsunuz
    Yarım dubleden sonra tadı gelmiyor yağ gibi bişey oluyor.

Genelde viski ve bira içerim bende hocam ama balıklar falan yapıldı hazırlandı şimdi şart oldu rakı. diğerlerine göre rakıyı seyrek olarak da içtiğim için ertesi günüm mahvolsun istemiyorum açıkçası
  • Tekirdağ Yeşil Üzüm diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.