Şimdi Ara

Alkol Matarasına hangi içkiyi tavsiye edersiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
26.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu sene üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Psikolijik olarak biraz rahatlamam gerekiyor. Çevremdeki çoğu kişi sigara kullanıyor ki sigaraya karşı bir insanım.
    Belki bu da hatalı bir davranış ama cep matarası buldum bir yerden buna ne tip bir içki koymamı önerirsiniz. Sadece kafayı hafif güzel yapsın istiyorum ve kokmayan olursa çok iyi olur.

Bağımlı olacağımı zannetmiyorum zaten 3 yıldan beri içiyorum ama bu sene baya zor geçiyor o yüzden en zararsız yöntem bu bence.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
  • Ben olsam viski koyardım.
  • votga
  • Likör türleri veya viski (viski ağız tadını bozar ama arada bir içersen mide bulantısı yapabilir..)
  • Kanyak, viski, rom, votka vs

Ya da nane likörü koy, hem mis gibi kokar hem de keyif verir
  • Jack daniels tabiki. Hem tadı damağında kalır hemde kafa yapar. Ayrıca oda sıcaklığında içilir. Tekila votka vs kim uğraşacak soğutmaya
  • Viski,Votka en iyileri matara için bir de kanyak var tabi
  • Rus votkasi koy kisin hem ii gelir hmde guzellestrr
  • Rom, Viski yada Likör

Vodka falan koyma, hiç gitmez sek.
  • Peki arkadaşlar baileys koysam olur mu şuan boşta baileysim varda...
  • her türlü votka
  • nane likörünü cin ve limonlu sodayla karıştır.Tavsiyem mataranın hacmine 10x dersek 4x cin 3xlikör 3xlimonlu soda koy cok iyi gider yada 5xvotka 3x portakallı likör 2x sade soda içince adamı tıtretıyo haberin olsun
  • boğma koy...
  • 1 Ölçü Cin 1 Ölçü Limon suyu 2 Ölçü Tonik.
  • ben olsam ya hennessy konyak yada chivas viski koyardım.

edit: baileys demişssin nescafe parcalarıyla cok iyi gider. mataranın içine nescafe ile koyulur mu bilmem ama eger koyulursa sadece baileys + nescafe koyardım mataraya :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez -- 20 Kasım 2011; 1:04:01 >
  • captain morgan al ve iç. kolaya katıyorsun ve felaket bir tadı vardır. hem belli olmaz hemde iyi kafa yapar. araştır incele. baileys mahveder çok şekerlidir içilmez dk başı
  • Metalik mataraya viski tavsiye eden olmuş
  • Konyak.
  • yalan olur o iş, dershane falan alıp mataradan içemezsin. en fazla evde içebilirsin onun içinde mataraya gerek yok zaten
  • Rom.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.