Şimdi Ara

ALKOLSÜZ BİRA NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
34.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efeste cıkarttı yakın zamanda bu iceceklerden , efes bayilerine geldimi ? , birde maltana falan cıktı onlardan hic göremedim karfur() da falan varmıdır ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Alkolsüz Bira Nereden Temin Edilir?

Alkolsüz bira, alkollü bira içeriği olmadan fermente edilerek üretilen bir içecektir. Sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyen veya alkol tüketmek istemeyenler arasında popüler bir seçimdir.

Alkolsüz bira, çeşitli marketlerde ve perakende mağazalarında bulunabilir:

• Migros: Migros, market zincirleri arasında alkolsüz bira seçenekleri sunar. {alkolsüz bira migros}
    • Efes: Efes, Türkiye'nin önde gelen bira üreticilerinden biridir ve alkolsüz bira çeşitleri de mevcuttur. {efes alkolsüz bira}
    • Diğer Marketler: Carrefour, Macro Center ve Bim gibi diğer marketlerde de alkolsüz bira bulabilirsiniz.

Online olarak da alkolsüz bira siparişi verebilirsiniz:

• Getir: Getir gibi online market uygulamaları, eve teslim alkolsüz bira hizmeti sunar.
    • Amazon: Amazon, çeşitli alkolsüz bira markalarını satışa sunar.

Popüler Alkolsüz Bira Markaları:

• Efes Alkolsüz Bira: Efes tarafından üretilen alkolsüz bira, en bilinen markalardan biridir. {efes alkolsüz bira nerede satılıyor}
    • Edelmeister Alkolsüz Bira: Almanya'da üretilen Edelmeister, alkolsüz bira severler arasında olumlu yorumlar almaktadır. {edelmeister alkolsüz bira yorumları}

Alkolsüz bira, ister alkolden uzak durmak ister sağlıklı bir alternatif aramak isteyin, ferahlatıcı ve lezzetli bir seçenektir. {alkolsüz bira var mı}

Önemli Not: Alkolsüz bira olsa da, içerdiği az miktarda alkol nedeniyle hamile kadınlar, emziren anneler ve alkol bağımlılığı olan kişiler için uygun olmayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Efesinki içilmez la
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

Efesinki içilmez la
    Tadı güzel değil içtim 1-2 kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

Efesinki içilmez la
    Efesinkinde 0.5 alkol var, yani alkolsüz değil.

Ben Hamburg'a gittiğimde bavula dolduruyorum Holstein'ı, yüzde 0.0 alkol var. Onun dışında ben Türkiye'de sıfır alkollü bira olduğunu hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veggier

Efesinkinde 0.5 alkol var, yani alkolsüz değil.

Ben Hamburg'a gittiğimde bavula dolduruyorum Holstein'ı, yüzde 0.0 alkol var. Onun dışında ben Türkiye'de sıfır alkollü bira olduğunu hiç sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Tek başına arpa-buğday suyu ne kadar lezzetli olabilir bi düşünmek lazım.
    Onu içen herhalde ''cool'' görünürüm diye düşünüyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Alıntıları Göster
    maltanalar ? nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Alıntıları Göster
    fayrouz var onu içebilirsin...

not: umarım doğru yazmışımdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: funny00

fayrouz var onu içebilirsin...

not: umarım doğru yazmışımdır...

Alıntıları Göster
    bu alkolsüz biralar içki firmalarının içmeyenleri içkiye alıştırmak için çıkarttığı ürünler.Almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komodo ejderhası

bu alkolsüz biralar içki firmalarının içmeyenleri içkiye alıştırmak için çıkarttığı ürünler.Almayın.

millet belki başlamak istiyor sanane kardeşim sanamı kaldı adamın alkole başlayıp başlamaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tesla-

quote:

millet belki başlamak istiyor sanane kardeşim sanamı kaldı adamın alkole başlayıp başlamaması

Haklısın bana kalmadı.Fakat durumu göremeyen varsa izah etmek istedim.Yoksa kimsenin ne yapacağına karışacak değilim.
  • quote:

quote:

quote:

Haklısın bana kalmadı.Fakat durumu göremeyen varsa izah etmek istedim.Yoksa kimsenin ne yapacağına karışacak değilim.

Alıntıları Göster
    Bizim burdaki markete gel burada vardır. Olmadı bak işte marketlere ama carrefour vermez diye düşünüyorum. Ayrıca maltana da öyle çok güzel bir şey değil.

• quote:

quote:

Güzel bir mesaj vermiş arkadaş sen niye buna sinirleniyorsun. Alkon içeceğine sidik iç daha steril emin olabilirsin, sigarada öyle. İçecekse insanlar doğal meyve suları, güzel içecekler içsin. Bence bu kadar tepki yersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellathkn

Bizim burdaki markete gel burada vardır. Olmadı bak işte marketlere ama carrefour vermez diye düşünüyorum. Ayrıca maltana da öyle çok güzel bir şey değil.

fayrouz (arkadasın yazdıgı gibi ) maltana yada efes hangisini alayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zouzuni

quote:

Maltanaya bulaşma derim, efes al. Bizim buradakine geliyorsan bana da al.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Alkolsüz Bira için Tarif :
    Al eline derin bira bardağı
    içine 2tane buz at
    sonra üstüne i$e
    al sana miss gibi alkolsüz bira

• quote:

Orijinalden alıntı: blue55

Alkolsüz Bira için Tarif :
    Al eline derin bira bardağı
    içine 2tane buz at
    sonra üstüne i$e
    al sana miss gibi alkolsüz bira

Alıntıları Göster
    Abi alkolsüz birayı ne amaçla içiyorsunuz anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Abi alkolsüz birayı ne amaçla içiyorsunuz anlamıyorum

Alıntıları Göster
    efes çıkarttı

Efes, dünyada giderek artan alkolsüz bira trendinin Türkiye’deki temsilcisi olmaya aday yeni Efes Alkolsüz’ü bira severlerin beğenisine sunuyor.

2 yılı aşkın süren çalışmalar sonucunda Efes portföyüne dahil olan Efes Alkolsüz’ün toplam içecek pazarında yaklaşık %1’lik bir pazar payına ulaşması bekleniyor.
    Türkiye’de bira denince akla gelen ilk marka olan Efes Pilsen, zengin portföyüne yenilikçi bir ürün daha ekliyor. Tüm dünyada gelişen alkolsüz bira trendinin sonucu olarak Türkiye pazarına sunulan Efes Alkolsüz, arkasında uzun yıllara dayanan Ar-Ge desteği ve Efes Pilsen’in bira pazarı ve kültüründeki deneyimiyle Türkiye’deki içecek ekosistemine yeni bir soluk getirecek.

“Alkolsüz bira, insanlara bira keyfini zaman ve mekânın getirdiği sınırların ötesine taşıyarak sunan, bu özelliğiyle de çok daha geniş kitlelere hitap eden bir içecek… Efes Alkolsüz de tadıyla ve ritüeliyle kendi kitlesini yaratma iddiası olan bir ürün… Bira severlerin bira içmek isteyip de erişemediği tüm alanlarda sunulacak. Bu ürünümüzü, Rusya’daki fabrikamızda ürettik. Rusya’da uzun yıllardır alkolsüz bira segmenti mevcut ve üreticiler çeşitli alkolsüz bira alternatiflerini tüketicilere sunuyorlar. Biz de bu ihtiyaç doğrultusunda, Rusya’daki alkolsüz bira üretim teknolojisi üzerine yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Efes Alkolsüz, Türkiye’nin en çok tercih ettiği bira tadının birebir aynısını sunuyor.”
    Efes çatısı altında sunulan 14. marka olan ve yeni bir kategori yaratan Efes Alkolsüz, alkol içermemesi sebebiyle bira severlerin farklı okazyonlarda bira keyfine varabilmesine imkân tanıyacak.
    50cl’lik kutularda sunulan Efes Alkolsüz, tadına tam olarak varılabilmesi için 6-8 derece soğuklukta tüketilmesi tavsiye ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: POWER64

quote:

quote:

Güzel bir mesaj vermiş arkadaş sen niye buna sinirleniyorsun. Alkon içeceğine sidik iç daha steril emin olabilirsin, sigarada öyle. İçecekse insanlar doğal meyve suları, güzel içecekler içsin. Bence bu kadar tepki yersiz.

Meyve sularinin cogu boya buna ne diyeceksin?

Bazi aptal kurumlar kendi islerini yapmak yerine "yok efendim sponsor ismi olamaz degistirin, yok takimi kapatin" diye sacma sapan ve tumuyle
    kendi o orumcek kafalarina gore hareket ettiklerinde napsin uretici firmalar? bu tur yontemler gelistiriyor. Emin olun hicbirisi yasayi arkadan dolanmak
    kadar tehlikeli degil!

mesir macunu kurulu mu ne varmis mizah dergilerine karismis o da ayni sacmaliga imza atti hemi de ipislakti imzasi lakin ona bir sey olmadi. bir daha
    bir daha devam edelim sansure

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 6 Haziran 2011; 16:30:14 >

• quote:

quote:

quote:

beraber iceriz o zaman , kac kurustur acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

beraber iceriz o zaman , kac kurustur acaba ?

Alıntıları Göster
    Ümraniye Carrefour ' un bugün gelen katalogunda ürüne yer verilmiş =)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.