Şimdi Ara

Viski İçerken Hangi ortamda içilmeli dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler nasil içildigi degil hangi ortama daha çok gittigini ve neden gittigini soruyorum....yorumlar için simdiden tşkler saygilarimla...

Not_bu Olmega tekilalarin beyaz premium olani sanirim...beyazin altin renklisi olan var birde aradaki farki nedir acaba bilen bunuda yazarsa sevinirim..tşkler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 14 Kasım 2011; 21:53:25 >

• Sanırım alkol kullanmıyorsun. chivas regal viskidir. Her içki her ortamda içilebilir. Ha anca yemek yerken içilmez çoğunluk tarafından ama sana kalmış birşey. Tadları dışında hepsinin verdiği etki aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

Sanırım alkol kullanmıyorsun. chivas regal viskidir. Her içki her ortamda içilebilir. Ha anca yemek yerken içilmez çoğunluk tarafından ama sana kalmış birşey. Tadları dışında hepsinin verdiği etki aynı.

anlamadin sen beni sanirim...ben hangi ortamda gider diyorum...mesela clup te yada sakin bir ortamda diyebilirdin..

birde tekila sorum var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 14 Kasım 2011; 21:59:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

Sanırım alkol kullanmıyorsun. chivas regal viskidir. Her içki her ortamda içilebilir. Ha anca yemek yerken içilmez çoğunluk tarafından ama sana kalmış birşey. Tadları dışında hepsinin verdiği etki aynı.

anlamadin sen beni sanirim...ben hangi ortamda gider diyorum...mesela clup te yada sakin bir ortamda diyebilirdin..

işte clubtada içilir sakin ortamdada içilir tek başına ormandaykende içilir. Televizyonda birini clubta viski içerken gördün diye öyle bir ayrım yapma.

• Tequila da Tat Ve Koku Farkı Var Gold Senin Anlattığn Biraz Daha Sert . İkinci Olarak Viski Bence Paranın Çok Olduğu Ortamda İçilmeli Veya Sakin Bir Ortamda

Edit İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Famous -- 13 Kasım 2011; 22:07:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

Beyler nasil içildigi degil hangi ortama daha çok gittigini ve neden gittigini soruyorum....yorumlar için simdiden tşkler saygilarimla...

Not_bu Olmega tekilalarin beyaz premium olani sanirim...beyazin altin renklisi olan var birde aradaki farki nedir acaba bilen bunuda yazarsa sevinirim..tşkler..

viskinin en iyi içim yeri evinde, tatilde, otelde veya yazlıktadır bence. Clup veya içkili mekanlar için uygun değil.

Olmeca beyaz dediğin silver, altın renklisi gold dur. Olmeca silver'ın içimi daha hafif ve üretimi yapıldıktan sonra hemen şişelenirler. Ama Olmeca gold 6 ay bekletildikten sonra şişelenir içimi daha sert ve iyidir.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 13 Kasım 2011; 22:12:15 >
  • tekilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    nası canım çekti la. olsada devirsek şişeleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.