Şimdi Ara

Evde nerde sigara içebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar iyi forumlar sizlere bişey danışıcam Evet beyler ve abilerim benim odamda abim var hemen yan odada annemle babam var uyuyan kişi olarak ama derin uykudalarmı pek bilemedim ve yan odanın kapısı açık yani odadan çıksam duyma ihtimalleride var koridordan gidince salon var salonda balkon var salona gitmeden solda mutfak ve banyo var banyonun kapısı kilitlenmiyor bozulcak zamanı buldu evet evin kroki ve yerleşim planı bu benim amacım bu şartlar altında en az yakalanma riskiyle sigarayı nasıl içmeliyim koku sıkıntı değil önemli olan sağ salim bitirmek parfüm sıkıcam içtikten sonra ve masadaki abur cuburlardan atıcam yaş 15 tavsiyelerinizi bekliyorum iyi geceler :D

Bu yaşta ne sigarası demeyin lütfen bende pişmanım arkadaş çevresi yüzünden başladım bırakıcam inşallah ama şuan canım çok fena çekti baktım olcak gibi değil içmicem zaten

Aklıma çok fantastik fikir geldi sigara dumanını balonun içine vermek dışarı çok az duman çıkar onuda parfümle yok ederiz ellerimizi yıkarız ağzımıza bişey atarız ve balonu ve koni şeklindeki kağıt küllüğüde camdan yollarız ama balon yok ve bu fikir sizce işe yararmı ?

Edit: Mission completed parmak uçlarıyla balkona çıktım ve kapalı olan balkonun camından sarkarak hıphızlı bitirdim mahalle sakinleri zaten uyuyordu bende işi bitirdim çıktım tam odadan abur cuburları yerken heycanla birleşik nikotinle birlikte baş dönmesi sonucu gürültü çıkarttım bizimkiler uyandı zamanlama tam uydu sakarlıktan birazda 3 dk gibi farkla yakalanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B57F71C1A -- 1 Şubat 2014; 3:07:24 >

• Bazanın içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkez yazmana mı 15 yaşında böyle saçma işler yapmana mı gülsem bilemedim. Ayrıca içtikten sonra evde kasırga çıksa gene içtiğin anlaşılır.
  • wcde sıgara bıtınce peceteye sar sıfonu cek(sarmadan atarsan bazen gıtmıyo yusuf yusuf mod on)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuvaletin küçük camında sigara içme, zamanında içerdim ve kimse kokuyu almaz sanırdım ama annem yıllar sonra "kokuyu almadığımı mı sanıyordun" demişti. En iyisi hiç içme.
  • Tüpün olduğu dolaba gir pampa, orda kimse seni fark etmez.
  • Duşa gir suyu aç yukardan aksın su akarken sudan uzaklaş ve yak cigaranı sonra kurutmamakinası ile tertemiz yap havayı keyifli keyifli uyu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yurttayim, az önce pencerede içtim. Herkes uyuyor. Tuvalete gittim geldim, anladım ki odanın içerisi leş gibi sigara kokuyor.

Şimdi kapıyı araladim. Bari koku araya yayilsada farketmeseler.

• balkon

• Şimdi söyleyeceğim şey, belki onlarca kişiye kötü bir örnek teşkil edebilir, ama evde sigarayı kokuyu en az geçirecek şekilde içeceğiniz yer, halı altıdır.Tanrı aşkına, bunu ailenizden gizli sigara için diye yazmadım elbette, sadece bundan 20 yıl sonra ailenizin gizlice yaptığınız işleri yüzünüze vurup, sizi utandırmasını engelemek için yazdım.
  • ben derin dondurucu yu tercih ediyorum

• İçme ya yazıktır gençliğine. Hiç anlamıyorum şu gençleri sigara içince birşey oluyorlar galiba. Kendilerini büyümüş hissediyorlar. Normal bir insanın sigara içmesine de karşıyım. Ne zevk veriyor su sigara anlamadım gitti. Hani ayrı bi tadı mı var nedir yani?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki merkez bankasından para çalıyor,plan bile yapmış

• Disariya ufle

• Size öneri vereyim.Benim de annem falan bilmiyor şöyle yapıyorum.Camı acıyorum salonun,cakmagı yakıyorum rüzgar hangi yöne eserse o yöne üflüyorum içeriye bir gram duman girmiyor.Çakmağı yakıp bakın hangi yöne esiyosa üfleyin %100 facebook onaylı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.