Şimdi Ara

Alkol Matarasına hangi içkiyi tavsiye edersiniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
26.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu mataralardan nerden bulabilirim Bursada bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 20 Kasım 2011; 1:17:43 >
  • bursa zaferde tobacco shopta mataralar var ama 50-60 liradan başlıyor en ufağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 20 Kasım 2011; 1:22:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Metalik mataraya viski tavsiye eden olmuş

Niye hocam olmaz mı?
    Jack daniels mataraları var nette
     Alkol Matarasına hangi içkiyi tavsiye edersiniz?
  • kanyak doldur matarana. okulda filan sıcak çikolataya nescafeye filan koyup içersin
  • quote:

Viskinin yanında veriyorlar

.............

Mataraya 50 lira vereceğinize alın bir red label yanında matara bedava olsun, tabi her yerde var mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 20 Kasım 2011; 1:25:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

Bu mataralardan nerden bulabilirim Bursada bilen var mı?

Bizim buralarda hediyelik eşya satan işportacılarda nazar boncuğu, cevşen satarlar ama Rusya' da alkol matarası satıyorlar hemi de 5TL ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

bursa zaferde tobacco shopta mataralar var ama 50-60 liradan başlıyor en ufağı

Cevap için sağol.

@tuVNeRa keşke burada da satılsa 5 tlye.

Aslında el yapımı birşeyler yapılır mı acaba?

Birde bilen biri yazabilir mi hangi içkiler mataraya konur?Galiba herşey koyulmuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 20 Kasım 2011; 1:36:07 >
  • yeşil peri iyi gider.
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

Baileyse baktım da alkol oranı %17 yazıyor bu bana mataraya koyup içmek için pek uygun gelmedi.

Kafamda viski var, votka pek düşünmüyorum. Konyakda olabilir aslında mevsime çok uygun olur. Yarın bir carrefoura gidip bakacağım fiyata göre karar veririm artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

Niye hocam olmaz mı?
    Jack daniels mataraları var nette
     Alkol Matarasına hangi içkiyi tavsiye edersiniz?

Aynen bende de jack daniel's matarası var ama kullanmadım hiç. Adamlar desen olsun diye mi yapmış sadece (zippo gibi) ?
  • quote:

yalan olur o iş, dershane falan alıp mataradan içemezsin. en fazla evde içebilirsin onun içinde mataraya gerek yok zaten

Okulda votka içtiğimizi biliyorum. Matara olunca her yerde içilir bence.
  • alkol oranı aldatmasın
    kana karışma miktarları aynı değil , aynı oranda şeker olmayanlar ve hiç şeker olmayan bir sürü farklı içki türü vardır
    ama seçim yapacaksan en mantıklısı vodkadır kokma derdi olmaz, yinede farklı istersen baileys derdim ama onu soğuk tutamassın oda berbat olur onun için klasik seçim cin derim , sek içimi çok ağır değildir aslında ağırdır ama kolay alışırsn sek haline bile , mobilite olarka en makul vodkadır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

quote:

yalan olur o iş, dershane falan alıp mataradan içemezsin. en fazla evde içebilirsin onun içinde mataraya gerek yok zaten

Okulda votka içtiğimizi biliyorum. Matara olunca her yerde içilir bence.

otlanan çok olur, elden ele dolaşır o matara. bir hocanın kulağına gittiği zamanda evine kadar ararlar, evdekiler başını ağrıtır. hiç boşuna aksiyona girme, al evde paşa paşa iç. ama yine de sen bilin
  •  Alkol Matarasına hangi içkiyi tavsiye edersiniz?
  • Çok yararlı bir konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.