Şimdi Ara

Size bütün yakışıklı erkeklerin/güzel kızların TEK ortak noktasını söylüyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PrometheusDesmotes

forumdaki yarbaylarin tipsiz olacagi aklima gelmezdi. Senin deyiminle.

Mesaj atarak yakışıklı olduklarını mı aanıyordun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Tenin güzel olmasıymış yıl 2015 dediği lafa bak

Senin teorini de bilmek isteriz professör.

Her kadın makyajla cildini güzelleştirebilir ama çirkinliği gitmez. Çevrende hiç rastgelmiyorsun sanırım.

Güzellik yakışıklılık çok değişkendir. Burun, kaş, göz, saç, vücut, boy vs. nin bir araya gelmiş halidir bence.
    Burda tip devreye girer. Tip dediğimiz şeyi de açıklayamıyorum işte.

Makyajla cilt guzelleştirilmez bu bir. İkincisi de açıklayamadığın şeyler için milleti aşağılamaya kalkma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Just12

quote:

Tabii dediğiniz kısımlar da önemli. Onların etkisini yok saymıyorum. Sadece önem sırası benim için renkte.

Ama mesela 2 adriana lima düşünün, birisi karga burunlu , çıkık çeneli , otoban alınlı ama mükemmel ten rengi var. Buna 1 diyelim.
    Diğeri de karga burunlu , çıkık çeneli , otoban alınlı değil, ama yüzü kızarık, yağlı falan. (Ya tabii ki adriana lima'yı gerçek hayatta görmedik ama x kadını da diyebiliriz Lima yerine.) Buna da 2 diyelim.

Bence 2 numaralı kişi 1 numaralı kişiden daha kötü durumda.

Hocam otoban alın dediğiniz şey nedir tam olarak bi resimle gösterebilir misiniz

Bilmem ama sanırım çok geniş alın demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tenin güzel olmasıymış yıl 2015 dediği lafa bak

Senin teorini de bilmek isteriz professör.

Her kadın makyajla cildini güzelleştirebilir ama çirkinliği gitmez. Çevrende hiç rastgelmiyorsun sanırım.

Güzellik yakışıklılık çok değişkendir. Burun, kaş, göz, saç, vücut, boy vs. nin bir araya gelmiş halidir bence.
    Burda tip devreye girer. Tip dediğimiz şeyi de açıklayamıyorum işte.

Makyajla cilt guzelleştirilmez bu bir. İkincisi de açıklayamadığın şeyler için milleti aşağılamaya kalkma.

Hadi erkek makyajı sahte diyelim kadına bak birde? Yüz hatları güzel tabi ki ama çirkin birine makyaj yap değişen birşey olmuyor.
     Size bütün yakışıklı erkeklerin/güzel kızların TEK ortak noktasını söylüyorum. Size bütün yakışıklı erkeklerin/güzel kızların TEK ortak noktasını söylüyorum.

• Yüzüm tertemiz ama anlam veremediğim bir çirkinlik var. Güzellik-çirkinlik farklı bir şey bence, ne sivilce var ne yağ var ama çirkin miyim? Evet.
  • Tipi etkileyen bir sürü etken var saçın yapısından tutun saçın rengine kadar.Bir kere boy şart daha doğrusu fizik şart.Boy ve ideal kilo yani.

Kafa şekli, yüz şekli , çene şekli, düzgün bir burun, orta kalınlıkta dudaklar, düzgün dişler ve güzel bir diş yapısı, fazla geniş olmayan bir alın, keskin ve düz kaşlar, çekik gözler, kulaklar falan bir yığın etken var.Ten rengide önemli tabii ki ama en önemlisi şekil, sonra renk.

Benim sorunlarım ise boy, saçlarım, burnum ve dişlerim.Bunlar başlıca sorunlarım şuan.Hepside çok önemli detaylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechR -- 29 Mart 2015; 1:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk25

ten renginden kastınız tam olarak nedir ?

lekesiz , kızarıksız
  • Tipim fena değildir. Gözlerim yeşil, giyim tarzım fena değil, saçıma ve sakalıma imaj yapıyorum. Tek eksiğim fit bir vücut. Kiloluyum ve o kiloya rağmen beni beğeniyorlar ve çoğu kişi kilo sorununu hallet tamam diyorlar. Harbiden de öyle yüz istediği kadar iyi olsun vücut dengeli olacak arkadaş. Birde saça, sakala ve giyime önem verilecek eğer vermezseniz o tip çok sıradanlaşır ve kimse bakmaz. İmaj yapacaksınız ki dikkat çekesiniz.
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Bakımlı olma şartları bunlar yakışıklılık malesef genetik.Bakımlı olduktan sonra yakışıklı olup olmamanız pek umursanmıyor.Birde yüzün oturduğu kilo var o kiloda olmanız gerekiyor herkes de farklıdır bu kimisinde 60 kimisinde 70-80 bunu en iyi siz gözlemleyebilirsiniz.
  • Burun guzelse gerisi teferruat ..ilk bakista goze ilk carpan burundur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.