Şimdi Ara

Size bütün yakışıklı erkeklerin/güzel kızların TEK ortak noktasını söylüyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim cevabım küçük(ya da badem)göz, yüze orantılı burun kombinasyonu. Bu ikisi olmadan kişi yakışıklı/güzel olmuyor büyük oranda. İstisnalar vardır tabi ama benim fikrim bu yönde. Zaten konuştuğumuz konu göreceli olduğu için net bir sonuca varılamaz fakat bahsettiğin özellikler bence babyface ifadesinin tanımından fazlası olmaya yeterli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 28 Mart 2015; 2:54:08 >
  • Yüz oranı ve pürüzsüzluk. Şekil 1a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok alakasiz. Bunlar isin boyasi sivasi. Onemli olan yuz yapisi, gozler ve mimiklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Kumral alır.

<Bu mesaj DH Kumral Üye tarafından atıldı.

>
  • Yakışıklı olarak kabul gören birisi olarak dediklerinize katılmıyorum. Bir insanı yakışıklı yapan saç, göz, mimikler ve bu mimarinin bir araya geliş şeklidir.

• Ne kadar yakişıklı olsanda ağzın laf yapip kızlarla konuşamayıp güzel giyim tarzın olmassa yakişıklılık önemi kalmiyor beyler

• Öznel beğeninin tek noktası olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @keremak35 Haksız değilsin, ama burada konu yakışıklılık.

@mucgs

Saygılar, sevgiler.
  • Olay burunda bitiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Olay burunda bitiyor.

Size bütün yakışıklı erkeklerin/güzel kızların TEK ortak noktasını söylüyorum.
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Bunlar tencere kapak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

Ne kadar yakişıklı olsanda ağzın laf yapip kızlarla konuşamayıp güzel giyim tarzın olmassa yakişıklılık önemi kalmiyor beyler

Ne kadar yakışıklı olsan da .....

1.bi insanı kıyafet düzgün göstermez insan kıyafeti güzel gösterir.her kıyafeti herkes taşıyamaz ama yakışıklı güzel insanlar çuval giyseler yakışır ve o bile onda dikkat çeker.
    2.giyim tarzları artık tek tip.herkesin genel olarak giydiği yerler belli.her firma birbirinin aynı şeyleri yapıyo.
    3.yakışıklıysan kızlar sana kesin gelir.eğer bu şekilde bile yalnızlık varsa bu tercihtir.
    4.yakışıklılar özgüven sahibidir çevreleri istemese de geniştir.şımartılırlar.

Bu dediklerimi kendinizde aramayın.dediğim manken gibi boylu poslu olup ayrıca yüzü de düzgün olanlar için.yani vücut paris kafa şırnaktan bahsetmiyorum.bi beckham kıvanç vb gibi.direk dikkat çekenlerden bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stefansalvatore -- 28 Mart 2015; 20:50:03 >

• Tenin güzel olmasıymış yıl 2015 dediği lafa bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

Tenin güzel olmasıymış yıl 2015 dediği lafa bak

Senin teorini de bilmek isteriz professör.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burnu güzel olan yakışıklı yada güzel oluyor genelde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

söylediğin kadar basit değil yüz yapın yani kemiklerin düzgün değilse istersen bi yerini yırt çirkin olmaktan kurtulamazsın estetik dışında ( tabi estetik doğal durursa ) bütün olay yüzdeki kemiklerin düzgünlüğü istediğin kadar sivilcesiz yağsız ol mesela şöyle bir yüze sahip olamazsın genetik bişey

Size bütün yakışıklı erkeklerin/güzel kızların TEK ortak noktasını söylüyorum.

Ya şimdi genetik dememek lazım, herşeyi genetik diyerek yırtabiliriz. Bana kalırsa o yüz de çok kocaman, über yakışıklı değil. Fazla büyük. Çene kısmı biraz küçülmeliydi dümdüz inmiş. Ten renginden kurtarıyor bence.
    Anlıyorum, ikisi de önemli faktörler velhasıl kelam.

@PrometheusDesmotes

Ben de.

Uzun yüzlü çünki adam normal yani?
    Bence gayet güzel uzun yüzlü olmak
    Hatta en iyisi :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

Tenin güzel olmasıymış yıl 2015 dediği lafa bak

Senin teorini de bilmek isteriz professör.

Her kadın makyajla cildini güzelleştirebilir ama çirkinliği gitmez. Çevrende hiç rastgelmiyorsun sanırım.

Güzellik yakışıklılık çok değişkendir. Burun, kaş, göz, saç, vücut, boy vs. nin bir araya gelmiş halidir bence.
    Burda tip devreye girer. Tip dediğimiz şeyi de açıklayamıyorum işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Yüzüm sivilceli burnum biçimsiz ama yakışıklıyım. Bugün iş yerindeki kız 30 metreden bana baka baka servise geldi. Yolda vs çoğu kız bakar. Karı kız var mı diyenlere yok diyorum şaşırıyorlar. Bilmiyorlar ki asosyal bi eziğim.

Şuanda 10 üzerinden 7 7,5 alsam 2 ay sonra burun estetik ameliyatı olacağım , sivilcelerde gitti mi kendime 8,5 9 puan veririm yalan yok biz bizeyiz şurda.

Bence önemli olan düzgün bir vücut , giyim , gözler , saçlar/kaşlar , hijyen , diksiyon. Dediklerine katılıyorum ama sıralamam bu. İyi geceler.

Sivilcesiz temiz bir yüz,kaşlar ağız ve burun,giyim,diksiyon ve son olarak vücut fakat vücut olmasa da ideal kilo
  • quote:

Tabii dediğiniz kısımlar da önemli. Onların etkisini yok saymıyorum. Sadece önem sırası benim için renkte.

Ama mesela 2 adriana lima düşünün, birisi karga burunlu , çıkık çeneli , otoban alınlı ama mükemmel ten rengi var. Buna 1 diyelim.
    Diğeri de karga burunlu , çıkık çeneli , otoban alınlı değil, ama yüzü kızarık, yağlı falan. (Ya tabii ki adriana lima'yı gerçek hayatta görmedik ama x kadını da diyebiliriz Lima yerine.) Buna da 2 diyelim.

Bence 2 numaralı kişi 1 numaralı kişiden daha kötü durumda.

Hocam otoban alın dediğiniz şey nedir tam olarak bi resimle gösterebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Yüzüm sivilceli burnum biçimsiz ama yakışıklıyım. Bugün iş yerindeki kız 30 metreden bana baka baka servise geldi. Yolda vs çoğu kız bakar. Karı kız var mı diyenlere yok diyorum şaşırıyorlar. Bilmiyorlar ki asosyal bi eziğim.

Şuanda 10 üzerinden 7 7,5 alsam 2 ay sonra burun estetik ameliyatı olacağım , sivilcelerde gitti mi kendime 8,5 9 puan veririm yalan yok biz bizeyiz şurda.

Bence önemli olan düzgün bir vücut , giyim , gözler , saçlar/kaşlar , hijyen , diksiyon. Dediklerine katılıyorum ama sıralamam bu. İyi geceler.

no ss no güven
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.