Şimdi Ara

KIZLARLA YAŞADIĞIM TÜM HER ŞEY LİSTELİ (ŞİRİN BAŞLAYIP ÜZÜCÜ BİTER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -NOT: ABARTARAK YAZMIYORUM, BU OLAYLARIN HEPSİNİ TOPLASAN ELLE TUTULUR BİR ŞEY ÇIKMAZ ORTAYA BEN ASOSYAL VE KIZLARA SADECE GÖZ TEMASIYLA RAHATSIZLIK VEREN BİR İNSANIM.

1. Daha küçücüktüm (5-6) misafir kızının eteğinin altına bakmaya çalışıyordum, o devirde öyle hislerimde yoktu niye böyle bir şey yapmak istedim bilmiyorum. Kız gülerek altıma mı bakıcan sen falan demişti utanıp hayır yok öyle bir şey diyerek konuyu kapatmıştım. Bunu niye hatırlıyorum emin değilim her halde travma orada başladı.

Ilkokul

2. İlkokul birinci sınıf ilk gün annemle başka bir kızın velisi bizi el ele tutuşturup sınıfımıza yolladılar, kız cok tatlıydı ama daha çok küçüktük kız ağlayarak annesine geri kaçtı. Demek burada kızlara olan güvenimi kaybettim.

3. Oyunmemo memooyun gibi bi sitede bir kızla tanışıp MSNden aşkımı itiraf etmiştim sonra babam pcyi yasaklamıştı sevgililer gününde onunla karşılıklı garson kız oynayaamıştık bir daha msnde görmedim.

4. Çok tatlı bir kız vardı sınıfımda bir sınıf arkadaşıma ondan hoşlandığımı söylemiştim o dersin tenefüsünde tüm okul bunun haberini almıştı, kız bana bakmadı ama ondan 3-4 yıl sonra şişko bir şeye dönmüştü biraz benimle konuşmaya falan çalıştı ben uzak durdum.

5. Yan sınıftan bir kıza aşık olmuştum kız çok tatlıydı. Ben bunu arkadaşıma söyleyince yine aynı gün içinde kızın kulağına kadar gitti. Kız sonradan yanıma gelmişti tenefüste ben başka bir arkadaşımla konuşuyordum, gülümseyerek merhaba dedi ben utandım çirkin surat yapıp kezban gibi göz yuvarlayarak arkadaşımıda alıp uzaklaştım. Şuan o kıza biraz üzüldüm birazda kendime üzüldüm çünkü kız güzeldi belki orada mal olmasam bu gün mal olmazdım.

6. Metin 2'de şaman sevgilim vardı, ben 16 yaşındayım diye yalan söylüyordum o da heralde kız olduğu konusunda bana yalan söylüyordu işte Alesta'da 60lvl savaşçı olunca o zamanlar böyle yavşıyolardı ne yaparsın... Ayrıca hayatımda hiç kendi başıma dolunay düşürmedim.

7. Bizim sınıfın cool ama serseri aşırı gelişmiş kızı bir kere benimle kavga etmeye çalışmıştı sonra bu kadar salaklık yapmasan seninle çıkarım demişti üm sınıfın önünde utandım artık ne rezil bir cevap vermişsem onu bile hafızamdan silmişim.

8. Sürekli kovaladığım bir kız vardı sonradan bana aşk mektubu yollamıştı. :) Ama reddettim çünkü şişkoydu.

9. Çok güzel bir kız vardı sınıfta baya yakındık hatta 23 nisanda gösteride beraber tangomu öyle bir şey yapacaktık ama benimle aşkım arasında 23 nisan Hugo tiyatro gösterisi vardı. 23 nisandan önce ceza aldım tiyatroyada gidemedim o kızda 23 nisandan 1 hafta falan önce okulunu değişti yani bilmiyorum. :(

Ortaokul

10. Beraber badmintona gittiğimiz çok tatlı (bu lafı fazla kullanıyorum evet :( ) bir kız vardı. Bu kız ama benim için özel olabilirdi çünkü çok güzel gözleri vardı nedense hala unutmamışım. Ama işte bizim mahallede serseri bir çocuğun kardeşiydi onlarla birlikte futbol falan oynarlardı. Kardeşi ve benim zamanında tanıdığım başka bir çocuk ilk cinsel tecrübelerini bu kız üzerinde yaşamışlardı. :( O zaman onu kirliymiş falan gibi görmedim ama hiç ona sevgi duyamadım. Yinede bana baktığındaki gözlerini unutamuyorum :(

11. Aynı mahalleden bir kız bana ilgi duymaya başlamıştı ama çok utangaçtı arkadaşıyla arada yanıma geliyorlardı hep arkadaşıyla konuşuyorduk öyle kaynadı gitti.

12. O zaman sınıftaki herkese göre çok daha çocukca bir kız vardı. Sadece kaçırmakla kalmadım kalbinide kırdım, bu bana baya yakınlaşmıştı gidip bu beni seviyor falan diyerek arkasından dedikodusunu yaptım.

13. Sadece kız olarak değil kişilik olarak gördüğüm en garip insandı çok farklı davranışları, mizah anlayışı yani anlatamıyorum çünkü bende hatırlamıyorum. Anlatabileceğim çok bir şey yok ama keşke yolda görsemde konuşsam demiştim bir kere yolda gördüm görmezden gelip yürümeye devam ettim.

14. O aralarda her kıza açıldım yani tam ilişkimi itiraf edecekmiş gibi yapıp son anda komik bir laf söylüyordum bilmiyorum niye yapıyordum yada o cesaret nereden geliyordu :)

LİSE

15. Daha ilk haftanın sonunda tek başına oturan sürekli kestiğim kıza yanına gelebilir miyim diye sordum hayır dedi utanarak koşarak sınıftan çıktım.

16. Yukarıdaki maddeyi ben yaparken sürekli benimle konuşan kız beni görmüş beni sorguya çekmişti, sonrada yan sınıftan bir çocukla çıkmaya başladı.

17. Ders mers ayağına telefonunu aldığım bir kız vardı onu gerçekten tavlayabileceğim hiç aklıma gelmemişti geçen facesine baktım şişko bir oğlanla çıkıyor demek ki benim vizyonum yok.

18. Keman çalan bir kız vardı baya kitap falan değiş tokuş ediyorduk kültürlü olmaya çalışan bir kızdı sonra ben bir sınıf arkadaşımla site açıyordum kulak misafiri oldu, siteyi öğrenene kadar durmadı sitenin bir zorno sitesi olduğunu keşfedince benimle konuşmayı bıraktı :)

19. Servislerde giderken omzuma başını koyan bir kız vardı, bir gün ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyledim çünkü herkes bize bakıyordu, aslında kıskanıyorlarmış tabi o zaman aklıma gelmemişti bu rezil oluyorum diye kızdan uzaklaşmıştım.

20. Bu ilk gittiğim lisede yaşanmıştı, sınıftaki çok güzel olan bir kız bana çıkma teklif etmişti dalga geçiyor diye düşünüp kaale almamıştım. Sonra gidip yanındaki arkadaşına beni reddetti gibi bir şey söyledi bilmiyorum bugün bile dalga olduğunu düşünüyorum.

21. Bu niye şimdi aklıma geldiyse, Lise 2 de başka bir okuldaydım bizim sınıftan bile olmayan bir kız vardı benimle nasıl arkadaşlık kurdu hatırlamıoyrum beni bir keresinde çağırdı okulun boş bir kısmında pencerenin oradan aşşağı bakıyorduk elimi falan tutuyordu bana çok normal gelmişti sevgilin varmı falanda soruyordu nedense o gün uyanamadım konuya yinede kız tipim değildi o yüzden sıkıntı yok.

22. lise 3 boyunca aynı yoldan gittiğimiz nedense sapığı gibi arkasında onu izlediğim bir kız vardı, yine sanatçı tiplerden seçmişim sonradan öğrenecektim, bu kızla aynı klübe düştük ve aynı günde arkadaş olduk ben ona açılmayı planlıyordum ki aşşağıdaki maddede aşkımla aramıza giren şeyi öğreneceksiniz. Neyse işin sonunda bu kıza yine açıldım ama ondan önce en yakın arkadaşılya çıktığım iiçin kabul etmedi :(

23. Yukarıdaki kızın arkadaşı böyle metalci falan bir tipti saçları omuzlara kadar kesilmiş uzun boylu falan tam bir fahişeydi ben niye bu kıza aşırı aşık oldum bilmiyorum baya peşinden koştum bana seni aldatırım falan diyordu bildiğin dalga geçiyordu. Bana yolladığı açık saçık resimleri ayrıldığımızda o zamanlar oynadığım lol adlı oyunda lobbydeki adamlara atmıştım. Ama işte işin güzel kısmı en son reddeden kişi ben olmuştum niye geri dönmeye çalıştı bilmiyorum ama kendi ayarladığı randevuya gitmedim :)

24. İşte bu kızla ilgili çok az şey hatırlıyorum çünkü Lise 1 den kalma, baya antideprasanlar falan alan ama hiçde tumblr ergeni gibi davranmayan bir kızdı oysaki çokta güzeldi neden depresyondaydı bilmiyorum belki aile içi olaylar ama benim çağırdığım davet ettiğim hiç bir aktiviteye hayır demedi ben yinde onu unuttum kendimi tebrik ediyorum, acaba o kıza ne oldu, adı neydi insan merak ediyor.

25. Tumblr demişken :( bir keresinde TUmblra üye oldum whatsapp grubu kuran bir kıza telefonumu yolladım gruptaki tek erkek bendim :) baya konuşuyorduk onlarla, buluşma falanda yapacaktık artık özelden falan konuşuyorudm hepsiyle, yaşanan ilk şey benim slak gibi arkadaşımı bu gruba almam oldu, arkadaşım benden daha yakışıklı değil ama kendine daha iyi bakıyor. Sanki justibn bieber görmüş gibi saldırdılar çocuğa hepsini elden geçirmiştir yemin ediyorum. Ama o grupta bi kız vardı, ben o zamanlar animelerden çok konuşuyordum, gidip saçlarını pembeye falan boyatıp resimlerini atıyordu bana bak anime kızı olmuş muyum falan diye yani kızın bana ilgisi varmış ben nedense bakmak zorunda mıyım falan yazdım beni gruptan attılar. :)

26. Yakın arkadaşımın eski sevgilisi bana çok yavşıyordu yok işte ikimizinde benzer problemleri olmuş benzey hayatlar yaşıyormuşuz ama raconu bilmiyor namussuzluk yapamazdım uzak durdum. Ama arkadaş olmaya devam ettik hatta okulun popi çocuklarının buna yazdıkları yazıları okutuyordu bana ulan o havalı havalı oğlanlar nasılda eriyormuş kızlar karşısında.

27. Lise bittikten sonra beni faceden, eski okuldan bir kız ekledi. Bunun önce hesabına baktım paylaşımları bin beğeni falan alıyordu kendiside sarışın taş gibi bir şey yani imkansız bir şey direk konformist onun bunun çocuğu yazdım, ya keşke öyle olsa falan diyerek kendini acındıran birşeyler yazmaya başladı ama ben hem işin ucunda ışık göremediğimden hemde o zamanki melankolik havamdan dialoga katılmadım engel attım.
    ---
    ÜNİVERSİTE

ŞİMDİ ÜNİ BAŞLADI VE ZATEN ŞİMDİYE KADAR İLİŞKİ YAŞAMAMIŞ BEN OLARAK ARTIK AŞIRI MASRAFLI OLAN BU ÜNİ İLİŞKİLERİNE KATILAMAM 2 YILDIR TELEFON KULLANMIYORUM ZATEN KYK BURSU CIKARSA ONUNLA MESLEK KURSUNA GİDİCEM ARTIK SANATIMA KARİYERİME VE HOBİLERİME ODAKLANIYORUM. AMA BU KONU HALA YAŞIYOR ÖLDÜ, PES ETTİ SANMAYIN:https://forum.donanimhaber.com/m_78353868/tm.htm

• 19. Servislerde giderken omzuma başını koyan bir kız vardı, bir gün ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyledim çünkü herkes bize bakıyordu, aslında kıskanıyorlarmış tabi o zaman aklıma gelmemişti bu rezil oluyorum diye kızdan uzaklaşmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar yazıyı kime yazdın

• Okuyacağım umarım pişman olmam 😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Policeman

Bu kadar yazıyı kime yazdın

işe yada okula gidecek insnları düşündüm ve yazmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf Larsen

quote:

israil vizesi zormu ? hic gittin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

quote:

quote:

Hayır sadece rahmetlinin kırkı çıkana kadar avatarımda resmini tutuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

quote:

quote:

Hayır sadece rahmetlinin kırkı çıkana kadar avatarımda resmini tutuyorum.

Vah Vah rahmetli buyuk adamdi, inanirmisin 3 gun agladim ve domuz yemedim

• 18. madde çok komik la

• Hatalarından ders al simdi harekete gecmenin tam zamani.

• Bunu silksen okumam bide kızla alakalı mumkunati yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.