Şimdi Ara

Migros Uzman Kasap Kıyma'dan zehirlendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Cuma akşamı kendim sıfır paketini açıp yaptığım migros uzman kasap kıymadan zehirlenmiş bulunmaktayım. Ürünü alalı 2-3 gün oldu ve dolabın en iç kısmında sakladım hep.
    Yemekten 2-3 saat sonra ishal mide bulantısı karın ağrısı baş dönmesi gibi sorunlarım oldu. 2 defa kustuktan sonra arkadaşlar acile kaldırdılar. 3.defa yine acilin girişinde kendimden geçtim ve kustum.

    Kıymanın yarısı buzlukta duruyor acinca bozulmasın diye oraya koymuştum. Migrosun arasam gelip test ederler mi yoksa üstüne mi yatarlar? Nereye şikayet edebilirim. 2 günümü rezik ettiler. Cumartesi ne yataktan çıkabildim ne yemek yiyebildim. Bugün pazar ve daha yeni kendime geliyorum.

    Teşekkür beyler okuduğunuz için.



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Migros Uzman Kasap Kıyma'dan Zehirlenme Riski:

    Migros Uzman Kasap kıyması, güvenilirliği ve kalitesiyle bilinmektedir. Ancak, herhangi bir gıda ürününde olduğu gibi, kıymadan kaynaklı zehirlenme riski de vardır.

    E. coli ve Salmonella gibi bakteriler, çiğ veya az pişmiş kıymada bulunabilecek zararlı mikroorganizmalardır. Bu bakteriler, mide krampları, kusma ve ishal gibi gıda zehirlenmesi belirtilerine neden olabilir.

    Migros Uzman Kasap kıymasının güvenilirliği, sıkı kalite kontrol önlemlerinden ve hijyen standartlarından geçmektedir. Bununla birlikte, kıymanın uygun şekilde saklanması ve pişirilmesi, zehirlenme riskini azaltmak için çok önemlidir.

    Kıymadan Kaynaklı Zehirlenme Riskini Azaltma Önerileri:

    • Kıymayı +4 santigrat derecenin altında soğutun.
    • Kıymayı çiğ olarak tüketmeyin.
    • Kıymayı iyice pişirin, iç sıcaklığı 71 santigrat dereceye ulaşana kadar.
    • Kıymayı pişirdikten sonra iki saat içinde tüketin.

    Migros Uzman Kasap Kıyma Yorumları:

    Migros Uzman Kasap kıyması, genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Tüketiciler, kıymanın tazeliğini, kalitesini ve lezzetini övmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar, kıymanın bazen yağlı olduğunu ve pişirme sırasında su bıraktığını belirtmektedir.

    Sonuç:

    Migros Uzman Kasap kıyması, güvenilir ve kaliteli bir üründür. Ancak, herhangi bir kıymada olduğu gibi, zehirlenme riski vardır. Zehirlenme riskini azaltmak için kıymanın uygun şekilde saklanması ve pişirilmesi önemlidir. Kullanıcı yorumları genel olarak olumludur, ancak kıymanın yağlılığı ve su bırakması bazı tüketiciler tarafından olumsuz olarak değerlendirilmektedir.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bim kiymasi alsaydin Boyle olmazdi
  • Geçmiş olsun öncelikle.



    Olayı cimer’e bildirip sonra da Alo 174’ü aramalısınız. İsterseniz Migros Müşteri Hizmetlerini arayıp durumu bildirebilirsiniz. Migros et kalitesiyle övünen bir firma eğer müşteri memnuniyeti gibi bir olayları varsa ilgilenirler sizinle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F5C4619C1

    Geçmiş olsun öncelikle.



    Olayı cimer’e bildirip sonra da Alo 174’ü aramalısınız. İsterseniz Migros Müşteri Hizmetlerini arayıp durumu bildirebilirsiniz. Migros et kalitesiyle övünen bir firma eğer müşteri memnuniyeti gibi bir olayları varsa ilgilenirler sizinle.
    174 canlı destekten kayıt oluşturdum fakat 15 gün içinde gidilip denetlenecek yazıyor. Zaten ürünün stt'sine bir gün kalmış. Büyük ihtimalle aynı üründen olmayacak. Benim elimdeki ürünü de alıp test etmiyorlar. Çok merak ediyorum sonucu
  • hazır kıyma alınmaz, orada gözünle gördüğün eti çektirmek en sağlıklısı,geçmiş olsun bu arada
  • Aynısı benim başıma geldi benimki Tekirdağ köfte idi.

    Gecenin bu saatinde mide bulantısı çekiyorum migros un uzman kasabı yüzünden..

  • Kıyma bozuk olsa koku ve tattan anlaşılırdı. Bozuk değilse o zaman nasıl tüm bunlar meydana geliyor?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.