worldpopulationreview.com Average Number of Sexual Partners by Country 2024 https://worldpopulationreview.com/country-rankings/average-number-of-sexual-partners-by-countrygördüğünüz gibi haritada ve dünyada 14 cinsel partner sayısına sahip tek erkekler türk erkekleri.ister inanın ister inanmayın uydurmada değil.araştırma sorularak değil insanların hayatları gözlemlenerek yapılmış.yani yalan olma damacana olma ihtimali yok.bence gurur duyulacak birşey.nede olsa osmanlı torunlarıyız atalarımız osmanlı türkleri kadınlarla dolu haremler kuruyorlardı.onların genlerini miras aldığımız çok belli |
Türkler dünyada en çok cinsel partnere sahip erkeklermiş üstelik yalan değil bilimsel kanıt
-
-
yalan
-
kendin yapamadığın için beli kuvvetli osmanlı torunlarına laf mı atıyon şişko?
-
Valla bu işlerden hoşlanan adam önce anasına sonra bacısına bakacak sonra içine sindirebiliyorsa yapacak.
-
iyide kanka günümüzde herkes yapıyor.yapmayan 1 tane bile allahın kulu yok.hatta herkes birbirini teşvik ediyor sende yap diye.bizzat buna şahit oldum.
-
osmanlıda yaşasaydım amansız bir yeniçeri olurdum sen ise civelek olurdun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyan usulü hocam. Türk erkeği yanlışlıkla bir kızın eline dokunsa 2 yıl beraber yaşadık der :D
Hatta ileriki aşamada Dersimli Kemal Atatürkçü diyen bile çıkıyor işte gördük :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 22 Ağustos 2024; 19:10:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben kadın değilim ki civelek olayım seni o kiloyla yeniçeri yaparlar mıydı sanıyorsun?
-
o dönemde yaşasam kilolu almazdım sanırım. civelekler kadın değil zaten. civelek taburu diye araştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Ağustos 2024; 19:27:11 > -
kanka yazıyı okumadın mı insanlara sorularak yapılmış bir araştırma değil bu.insanların hayatları birebir gözlemlenmiş.
-
civelekler nasıl kadın değil? yeniçerileri ve osmanlı askerlerini eğlendirmek ve kucaklarına oturmak ya da cinsel ihtiyaçlarını gidermek için kurulan bir kadın bölüğü.
-
Yanlışın var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Ağustos 2024; 19:31:45 > -
seninde yanlışın var kanki.vikipedine herkes yazıyor.türkçe vikipedi mal mal bilgilerle dolu.aşağıyı oku;
x (formerly twitter)Emre Taş (@Emretas1903) on Xhttps://x.com/Emretas1903/status/1155443864750174208 -
olabilir çok araştırmadım. ama erkekler hamile kalamayacağı için bu yöntem mantıklı geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yav hala neyi anlamak istemiyon osmanlıda kölelik zaten vardı bu yüzden yeniçerilere ve diğer askerlere hizmet eden ve sahiplenilen kadınlar çocuk doğurabiliyordu.bir nevi eşi gibi düşün.çünkü dinimizde köle sahibinin çocuğunu doğurursa azad olmuş olur.
-
Benim hiç olmadı benim günahım neydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Napmislar hocam, isi bitirirken izlemisler mi? :) hikayeden baska bise degil, kimi nasil gozlemisler? Gizli kamera mi koymuslar Rıfkı'yla Raziye evde ne yapıyorlar diye :D
-
bütün evlerin ve otellerin tv lerinde gizli kamera var.üst akıl bütün tv lere gözle görülemeyecek gizli kameralar yerleştiriyor.üstelik bunu tv satın alındıktan sonra değil tv yapım aşamasındaykene yapıyorlar.yani seni istedikleri zaman evinde izliyorlar.
-
Araplar veya Musluman Kulturundekiler yuzu guzel erkekler yuzleri kapatilir( kadinlardaki burkanin aynisi ) Yani kadinlara karsi degil hemcinsleri erkeklere karsi . Kadin icin zaten kimse yasak koymaz ... Col ortami toz ve sicakliktan kapanmadan bahsetmiyorum keza o kapanan erkekler kapali mekanlarda burkalilardir ...
Ayrica Osmanli da escinsellik baya baya vardi. Avrupa'da da yaygindi hatta Avrupa alenen ayan beyan gosteriyorlardi bu havadisi alan Osmanli Sarayindakiler de benzer sekilde beyan ettiler. Hatta birsuru gorseller ve kitaplari da gunumuze kadar gelmistir. Bunu arastiran Turkler de vardir kitaplari da Turkiye de satilmaktadir ...
Kocek, icoglan filan nice isimlendirmeler ve eglence odakli erkeklerin de erkeklere karsi hizmet edilmektedir...
( 18 yas kucukler gorsellere bakmasin )
https://tr.wikipedia.org/wiki/Osmanl%C4%B1_%C4%B0mparatorlu%C4%9Fu%27nda_e%C5%9Fcinsellik
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0slam%27da_e%C5%9Fcinsellik
Konuya donersek : Turkiye'de partner degistirme sayisi beyan edilenden daha da fazladir az ifade edilmistir. Son yillarda ciddi artis vardir ...
Kadinlar icin de cok eslilik sik partner degistirme artmistir. Biri artiyorsa oteki de artiyor zaten ... Parali kadinlar veya kocasi zengin kadinlarda da ayrica yuksektir ...
Cildiyecilerde zuhrevi hastaliklarda en az 10 yildir patlamistir artmistir... Bu bile herseyi acikliyor ve dahasini da ...
-
her erkeğin yüzü kapatılmaz.yeniçerilerin aşçısına hizmet eden genç erkeklerin yüzleri kapatılır.kadınlarda ise saçı kapatma yüzü burna kadar örtme gibi yine kapanma kuralları vardı.kadın için niye yasak olmasın? eşcinsellik hem ortaçağ avrupasında hemde osmanlıda zaten vardı.ama bu eşcinselliğin yaygın olduğu anlamına gelmez.günümüzdeki eşcinsellik gibi düşün.hatta günümüzde eşcinsellik daha yaygın.konuya gelirsek bu araştırma 2024 yılına ait.yani bu yılki tam sayıları veriyor.ne eksik nede fazla.
Benzer içerikler
- nikah memuru konuşması metni
- baş parmak ucundan yırtılan spor ayakkabı tamiri
- bir kızın ilişki düşünmüyorum demesi
- parliament aqua blue ağır mi
- pttavm dolandırıcılığı
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X