Evet beyler elimde eski bir 100 dolar var bilmiyorum kaç basım olduğunu ama en son jenerasyondan 2 jenerasyon eski olanı. Bankalar almıyormuş, döviz bürosu da bunu 85 dolar kabul ederim öyle çevirirm dedi. Bunu ben yeni basım ile nasıl değiştirebilirim? Kısaca para kaybetmeden nasıl kotarabilirim? Ekşide falan büyükelçiliğe dilekçe ile verin demişler ama doğru mudur ya da bildiğiniz başka yöntem var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 5 Eylül 2024; 11:39:30 > |
Elimde eski dolar var, bilen varsa bir yardım lazım. Bunu nasıl değiştirebilirim?
-
-
ebay'e 150 dolardan koy
-
adamların 2 jenerasyon eski banknotu hala değerini koruyor.
tl olsa çöp olmuştu.
-
Yanlış bilgi. Pandemi abd'de fiyat artışlarına sebep oldu. Pandemiden önce starbucksda kahve 2-3 dolarken şuan 7-8 dolar civarında. Market fiyatlarını baz alırsak bu 100 dolar en az 35 dolar değer kaybetti. Hiçbir para mal karşısında değerini uzun vadede koruyamaz. Mal her zaman kazanır. Para tutan her zaman kaybeder. Nakit çöptür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 6 Eylül 2024; 14:41:42 > -
Dövizci yalan söylemiş büyük ihtimalle. Benzeri başıma geldi ya 1970 ya 1950 den sonrasını kabul ediyoruz demişti. Bu doların üretim yılını bulman zor olmasa gerek.
-
nesi yanlış bilgi 1980'den kalma tl'yi al da yenilemeye çalış hadi şimdi..
-
Abi 3 tane gezdim 3 ü de 85 dolar diyor. ATM var mıdır alan? Banka almazmış.
-
1980 yılının en büyük tl banknotu şu an piyasada kullanılmayan 1 kr etmez. 1kr eski parayla 10 bin tl.
-
Enpara dolar hesabıma finansbank atmsinden döviz yatırabiliyorum. Her atm döviz kabul etmiyor döviz kabul eden atmler banka uygulamasından görülebiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X