< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammercan -- 12 Şubat 2020; 22:4:9 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammercan -- 12 Şubat 2020; 22:4:9 > |
Kusura bakmayin IFSA OLMAKTAN rahatsizlik duyan, rahatsizlik duyulan seyler yapmayacak. UTANC VERICI bir insan, utanc verici seyler yaptigi icin, o niteligi kazanmistir
|
bikaç yüz tl yi anlarımda hiç tanımadıgın birine 1500 gönderiosan suç sende bence şikayetçi olma bizahmet
|
Dolandırıcılık yapacak adam sana gerçek kimliğini mi verir? Sen hala "kapısına polis yollucam" diyorsun.Muhtemelen birinin kimlik bilgilerini ele geçirip,benim diye sana vermiştir.
|
Zaten insanların durumu kötü millet kıt kanaat geçiniyor. Adam 1500 lirasını kaptırmış siz keyf getirerek yorum yapmışsınız. İfşa olan HIRSIZ kişi ilk önce çaldığını bir geri versin ondan sonra isterse özel hayatı ihlalden dava açsın.
|
Bu şekilde iki yıl önce dolandırıldım ama biraz daha ileri versiyonuydu. Adam güven vermek için önce direk ben göndereyim sen eft geçersin dedi, kargoya verdi telefonu, takip no fln attı bende güvendim efti geçtim, iki gün sonra kargo geldi veee traş makinası çıktı. Aradım Telefon no kullanılamıyor dedi.
|
Şikayet dilekçesi şuan adliyede bilişim adında kaç dilekçe var biliyormusun 1 milyon dosya. Seninkime gelecekte adam bulunacakta sonra savcıya ifade verecekte sonra uzlaşmaya gidilecekte orada anlaşamassanız mahkemeye sevk edilecekte oradan mahkeme 6 ay ertelicekte sonuç 4 sene alır davan. Dosya harç ücreti yatıracaksın 185 tl işleme girsin diye.. Avukat tutucan ilk etap 500,800 arası sonra bir o kadar daha.. Nitelikli dolandırıcılığın bu ülkede cezası en küçük olay
|
2011 yilinda da benim abime galaxy note 2 diye salatalik tursusu yollamislardi
|
|
bende bir keresinde iftara 20dk kala ekran karti almistim elden brick karti kitlemisti bana.
aylarca sahibindende cia ajani gibi ilginc ilanlari gozume kestirip farkli hesaplarla numaralarla iletisim kurup mesajlasma stillerini seslerini analiz ettim. en son beni dolandiran adami buldum baska bir arkadasimi konusturup bulusma ayarladim. bulusmaya gidip ayni adam oldugundan emin olunca araya alip dovduk. ama istanbulun gobeginde adam dovmek tabiki hos bir durum degil. adam beni dovuyorlar polis cagirin kurtarin beni diyip durdu. 400 lira dolandirilmistim 80 lira cebinde vardi onlari aldim telefonunu gasp etsem yada arabaya atip kacirsam ben suclu olacagim. bidahada bulamadim aramadim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|