Şimdi Ara

adsl aboneliğini geçici bir süre başka ile taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, internet aboneliğimi izne gittiğim başka bir ile geçici bir süre taşımak istiyorum, 1 ay sonra da geri almak

mümkün mü?

• Nakil ettirebilirsiniz, bir süre limiti yok diye biliyorum ancak telefon numaranızda değişeceği için tüm bu nakil ardından geri nakil işlemlerinden sonra 2 telefon numarasına bağlı hatların faturalarını 1-2 ay kontrol etmeniz gerekir.
  • Yazlıkçılar yeni bir tarife/pakete geçmeden aylık nakil (taşıma) yaptırıyorlar. Aynı şekilde yapabilirsin. Yalnız 1 ay kısa bir süre çünkü zaten nakli gerçekleştirmeleri tembelliklerinden dolayı 1 haftayı bulabilir, sanada kalır 3 hafta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müşteri hizmetlerini aradım, müşteri temsilcisi mümkün dedi fakat karşı tarafta telefon yok dedim, o zaman 444 1 444 ü arayıp önce telefon hattınızı nakil ettirin sonra adsl'yi o numaraya aktarırız dedi, sonra 444 1 444 türk telekom müşteri hizmetlerini aradım telefondaki görevli 7 gün içinde aktarırız dedi ama ücret 7.5 liraymış, peki adsl nakli için de ücret ödemem gerek li mi diye sordum evet onun için de ayrıca 7.5 lira ücret ödemek gerekliymiş, neyse görevli sonra hattımı kontrol etti, sizin hattınız hattınız türk telekom üzerinde değil ttnete bağlı bir hat, 444 0 375 arayın dedi, başa döndük

karşı tarafın telefonu olsa sadece ads'yi nakil etmek yeterliymiş ama şimdi önce telefonu sonra da adsl'yi naklettirmek gerekli ve 30 lira...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozzika -- 7 Ekim 2013; 20:08:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mozzika

müşteri hizmetlerini aradım, müşteri temsilcisi mümkün dedi fakat karşı tarafta telefon yok dedim, o zaman 444 1 444 ü arayıp önce telefon hattınızı nakil ettirin sonra adsl'yi o numaraya aktarırız dedi, sonra 444 1 444 türk telekom müşteri hizmetlerini aradım telefondaki görevli 7 gün içinde aktarırız dedi ama ücret 7.5 liraymış, peki adsl nakli için de ücret ödemem gerek li mi diye sordum evet onun için de ayrıca 7.5 lira ücret ödemek gerekliymiş, neyse görevli sonra hattımı kontrol etti, sizin hattınız hattınız türk telekom üzerinde değil ttnete bağlı bir hat, 444 0 375 arayın dedi, başa döndük

karşı tarafın telefonu olsa sadece ads'yi nakil etmek yeterliymiş ama şimdi önce telefonu sonra da adsl'yi naklettirmek gerekli ve 30 lira...

Ücretsizdi önceden, para lazım oldu demek araplara.

• bugün ttnet bayisinden sorduğumda ücretsiz demişti
  • Nakil ortalama 3-4 gün sürüyor. Geri alması ile bereber 8-10 günlük bir süreç varken böyle bir girişimin gereği yok gibi...
    VINN veya Aveanın interneti ile geçici işinizi ucuza çözmek daha avantajlı olur herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Nakil ortalama 3-4 gün sürüyor. Geri alması ile bereber 8-10 günlük bir süreç varken böyle bir girişimin gereği yok gibi...
    VINN veya Aveanın interneti ile geçici işinizi ucuza çözmek daha avantajlı olur herhalde.

avea mobil interneti ben de düşündüm ama onların modem ücreti var, bu nedenle 1 yıllık taahhüt gerekiyor
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.