Şimdi Ara

tchibo'da part çalışıyorum soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
9
Favori
18.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tchibo'da Part Time Çalışmak Hakkında Bilgiler

Tchibo, kahve, çay ve diğer içeceklerin yanı sıra çeşitli ev eşyaları satan uluslararası bir perakende şirketidir. Türkiye'de çok sayıda mağazası bulunmaktadır ve part time çalışma fırsatları sunmaktadır.

Tchibo Çalışan Yorumları

Tchibo'da çalışanların yorumları genel olarak olumludur. Çalışanlar genellikle esnek çalışma saatlerini, hoş çalışma ortamlarını ve müşterilerle etkileşim kurma fırsatlarını takdir etmektedirler.

Tchibo Part Time Maaş

Tchibo'da part time çalışanların maaşı, tecrübe düzeyine, pozisyona ve mağazanın konumuna göre değişmektedir. Genel olarak, part time çalışanların maaşları saatlik asgari ücretin üzerindedir.

Tchibo Çalışan Maaşları

Tchibo çalışanlarının maaşları, pozisyonlarına ve kıdemine göre önemli ölçüde değişmektedir. Ancak, maaşların genellikle sektör ortalamasının üzerinde olduğu bildirilmektedir.

Tchibo Çalışma Şartları

Tchibo'daki çalışma şartları genellikle esnektir. Çalışanlar genellikle vardiyalı sistemde çalışırlar ve hafta sonları ve tatil günlerinde çalışma seçeneğine sahip olabilirler. Çalışanlara ayrıca sağlık sigortası, ücretli izin ve diğer yan haklar da sunulmaktadır.

Tchibo Çalışan Maaşları 2022

2022 yılında Tchibo çalışan maaşları, önceki yıllara göre ortalamanın üzerinde artış göstermiştir. Bu artışın devam etmesi beklenmektedir.

Tchibo'da Çalışmak

Tchibo'da çalışmak, perakende sektöründe kariyer yapmak isteyenler için iyi bir fırsattır. Şirket, çalışanlarına büyüme ve gelişme fırsatları sunmaktadır.

Tchibo Maaşları 2023

Tchibo maaşlarının 2023 yılında da artmaya devam etmesi beklenmektedir. Şirket, çalışanlarını değerli bir varlık olarak görmekte ve maaşlarını sektör ortalamasının üzerinde tutmayı hedeflemektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yere dusen kahveleri ne yapiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lala23

alabilirim

tutan yok alabilirsin
  • öğütülmemiş kahveyi reyonda çalışırken ağzıma alıp emiyorum
  • Hocam merhaba ,
    Kahve makinesi fiyatları neden pahalı 200 lira civarlarında ?
    Kahve makinesi alıp evdede kendimiz yapsak nasıl olur denedinmi hiç ?
    Mekana daha çok erkekmi geliyor bayanmı sevgilimi yoksa arkadaş grubumu
  • Çalışma günleri/saatleri nasıl ?
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam
    şu an kampayada 100 liraya iki çeşir kahve yapan ürün var diğeri 230,280,600 lira olarak gidiyor pahalı cidden
    bende öyle kahve kültürü pek yok kahve deyince 3ü1 arada içip geçiyorum anlayacağın :) ama makine alırsan aynı dışarda içtiğini içersin sadece ne kadar kahve ve süt miktarı koyacağını hesapladım mı aynı tadı alırsın
    mekan biraz orta yaş için ideal ve öyle insanlar geliyor sonra yaşlı kısım ve son olarak gençler ki lise mekanı olmadığı için genç hiç yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Morris Moss kullanıcısına yanıt
    haftada en fazla 30 saat
    bir gün 7 saat çalışırsan diğer gün 5 saat çalışıyorsun ortalamayı tutup 5 günde doluyor haftalık süren
    2 gün izin
    kısaca şartları mükemmel
  • Hayırlı olsun işin.

Her daim uğradığım mekanlardan birisidir, nerede çalışıyorsunuz?

Eklemeden edemeyeceğim;
    Dün indirimden bunu almıştım 45 liraya. Gayet de güzel kulaklık/hoparlör ikilemi yapmışlar.

http://www.tchibo.com.tr/2si-1-arada-kulaklik-p400044239.html?wbdcd=B6kG3uFYLL
     tchibo'da part çalışıyorum soruları alayım

Tschibo güzeldir, her hafta değişik ürünler ile alışveriş yapmadan kendimi alamam, bir saplantı haline geliyor bir süre sonra yine de uyarayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 2 Kasım 2014; 1:39:45 >

• Amedra kullanıcısına yanıt
    hayırlı günlerde kullan hacım
    ürünler biraz pahalı ama cidden klitelidir ya ilk bunu fark ettim

ben eskişehirdeyim sen nerden aldın ürünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lala23 -- 2 Kasım 2014; 1:36:24 >
  • Ne kadar para aliyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hayırlı günlerde kullan hacım
    ürünler biraz pahalı ama cidden klitelidir ya ilk bunu fark ettim

ben eskişehirdeyim sen nerden aldın ürünü

İstanbul Via/Port

Burası genellikle outlet kısmı olduğundan ötürü ucuza buldum normalde pek outlet olarak indirimli sattıkları söylenemez.
  • Tchibo'ya karşı ayrı bir sempatim var

Şartlar nasıl yani kaç saat çalışıyorsun, maaş ne kadar, sosyal haklar vs. biraz bahseder misin merak ettim
  • istanbul dan bir müşteri geldi 'burası ne kadar pahalı şok oldum istanbul da çok ucuz herşey' dedi

@Böck en az 650 , 250 ticket, günde molan kadar kahve hakkı, gün sonu satılan pastaların bayatlama ihtimalinden sonra atılacak olduğu için istediğin kadar yiyebiliyorsun
  • lala23 kullanıcısına yanıt
    Yazın çalışmak için eleman alımları oluyormu usta ?
    Yaş sınırı varmı çalışma için eğitim düzeyi vs.
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    en az 650 , 250 ticket, günde molan kadar kahve hakkı,
    gün sonu satılan pastaların bayatlama ihtimalinden sonra atılacak
    olduğu için istediğin kadar yiyebiliyorsun

alman mağazası olduğu için 2 kahve 5 pasta diye laf yapmıyorlar çalışanının arkasında ve onu memnun etmek için
    plan ve programları var kanaatimce

çünkü size türk mağazalarının müdürlerinden hangisi '' müsait olmadığın günleri yaz ben sana ona göre shift düzenlerim'' der durduk yere
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    hacım benim girdiğimde sürekli eleman değiştiği için çalışanlar çok samimi değil çünkü girip girip çıkıyor elalem o yüzden yaz kış diye bakmıyorlar cv bırak ve tek tavsiyem kendinden emin konuş
    yaş sınırı yok ama tabi 30 yaşında biri gider 20 yaşında biri gider sen müdür olsan kimi alırsın ? genç dinamik düşüncesi ile 20liği o yüzden yaşın genç ise daha çok şansın var bence
  • quote:

alman mağazası olduğu için 2 kahve 5 pasta diye laf yapmıyorlar çalışanının arkasında ve onu memnun etmek için

çünkü size türk mağazalarının müdürlerinden hangisi '' müsait olmadığın günleri yaz ben sana ona göre shift düzenlerim'' der durduk yere

Tchibo'yu seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Tchibo'yu seviyorum

biz sizler için bu sektöre adım attık

• kahve ve boxer arasındaki bağlantıyı çözdün mü ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.