Şimdi Ara

pomem pişmanlığı GEÇMİYORRRRRR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çocukluktan beri polis olmak istedim çoğu kez bekçilik pomem askerlik olsun denedim olamadım hep yedeklere kaldım geçen sene bölümüm üzerinden devlet hastanesine atandım son kez pomem başvurusu yapıp denedim olacak ya onuda kazandım ama çevremi dinleyip polisliğe gitmedim şu an öyle pişmanım ki devamlı gitseydim diye düşünüp kendimi heba ediyorum ne yapacağım bu pişmanlığın üstesinden nasıl geleceğim bilemiyorum da bambaşka hayatım olabilirdi istediğim sevdiğim işi yapabilirdim.

• ben de keşke polis olsaydım maraz ali idolüm

• pomem ne la,

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

polis okulunun kısaltması

• Polisler pisman polis olduklari için
  • Polislerin çoğu iş bulamadığı için polisliği tercih ediyor. Örneğin tarih mezunlarının çoğu polis. Çalışma şartları da gerçekten ağır. Boşverin her şeyde bir hayır vardır.

• vallahi bilmiyorum inanılmaz bunalıma girdim mesleği çok istiyorken kazanıp gitmemek ve bir daha asla giremeyeceğimi tekrar tekrar edince keşke diyorum gitseydim

• TheDanışma kullanıcısına yanıt
    birşey olmaz polislerin adama sıkma hakkı yok zaten tcde sonra çatışma sırasında sokak aralarında başından yersin kurşunu devlet arkanda da durmaz .. Türkiye'de polislik pişmanlıktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbeder52_ -- 17 Ekim 2024; 15:35:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.