Şimdi Ara

ÇİN TOPU aldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
59.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün aktardan 1 adet aldım 4 tlye. Adamda farklı farklı şeyler vardı 4-5 tlye ama bana bunu önerdi kendimde kullanıyorum dedi. Hatta hepsini kullanma yarısını yut dedi. Varmı daha önce çin topu kullanan ve sonuçları nasıl?

ÇİN TOPU aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi totosfer -- 30 Eylül 2014; 19:48:32 >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Çin Topu: Bilgi ve Kullanıcı Yorumları

Çin topu, yüzyıllardır geleneksel Çin tıbbında kullanılan, sağlık yararları olduğu düşünülen bir egzersiz aletidir. Metalden veya taştan yapılmış iki topu birleştiren bir dantel veya ipten oluşur.

Çin topu kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve bazı kişilerin aşağıdaki faydaları bildirdiğini göstermektedir:

• Gelişmiş el gücü ve koordinasyon
    • Stres ve gerilimin azalması
    • Kan dolaşımının artması
    • Metabolizmanın hızlanması
    • Ağrı kesici etkiler

Çin topunu aktarlarda, sağlık gıda mağazalarında ve çevrimiçi perakendecilerde bulabilirsiniz. Satın almadan önce farklı Çin topu kullanıcı yorumlarını okuyarak doğru ürünü seçtiğinizden emin olmanız önerilir.

Çin topu kullananların yorumları, kullanımının oldukça kolay olduğunu ancak düzenli kullanımın anahtar olduğunu göstermektedir. En iyi sonuçları elde etmek için her gün en az 15-20 dakika egzersiz yapmanız önerilir.

Çin topu ORG kullanıcı yorumları, topun yüksek kaliteli malzemelerden yapıldığını ve dayanıklı olduğunu göstermektedir. Topun ayrıca farklı ağırlık seçeneklerine sahip olduğunu ve herkesin kendi fitness seviyesine uygun bir top bulabileceğini bildirmektedirler.

Genel olarak, Çin topu sağlığı ve zindeliği iyileştirmek için geleneksel bir araç olarak kabul edilmektedir. Egzersiz rutininize eklemek düşünüyorsanız, olumlu kullanıcı yorumları dikkate alınmaya değer bir faktördür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fistikli olmasin
  • Bi foto paylaş bakalım senin aldığın nasılmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 30 Eylül 2014; 19:43:59 >
  • kalkmıyomu leeee ):
  • Ne için aldın ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatın 9 verdiği kankası

kalkmıyomu leeee ):

Merakımdan aldım sadece

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Ne için aldın ki

Kullanmak için tabiki ne için olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi totosfer -- 30 Eylül 2014; 19:47:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben wa balls sandım lae

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadı nasıl

• kuş ötmüyor mu ?
    bıyıklar terlemiyor mu ?
    kamışa su yürümüyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sigmund Freud

Tadı nasıl

Daha denemedim ama arkadaş acı bir tadı var dedi içinde baharatlar falan olduğu için diye çiğnemeden yut dedi. Ama işe yarıcaksa çiğnerim bile ne kadar kötü olabilirki kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi totosfer -- 30 Eylül 2014; 19:49:48 >
  • Takip,bende de var..
  • Çavuş uyuya kalmış sanırsam

edit : zontak alsaydin keske

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazor -- 30 Eylül 2014; 20:16:45 >
  • bu nedir, ne ise yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Takip,bende de var..

Ee nasıl anlatsana.. Ben 1 adet aldım konudaki resim temsili kutu değil yani sadece 1 top 4 tlye aldım aktardan Nasıl kullanıyorsun adam bana çok tok karnınla kullanma ve kafan güzelkende kullanma dedi. Eee kafam güzel olmadan alkol olmadan olay nasıl olcak
  • En eski satis taktigi: Bende kullaniyorum cok iyi.
  • totosfer kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun mu desem bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

ÇİN TOPU aldım

Nasıl avatarım tatlı demi sevimli
  • Hocam bence bu gereksiz yasinda kucuk ise cok daha gereksiz bosaltikdan sonra inmiyor ve gene istek geliyo sahsi gorusum uzun 1 sefer yeter hem partneeini sikarsin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.