hangisi alınmalı
arkadaşlar ps5 alacağım bilkom garantili mi almalıyım distribiratör garantili mi
cdli kasa mı almam lazım cd'siz kasa mı ?
araç satışı hk.
arkadaşlar selamlar 2022 model egea var 40 binde borcu devam ediyor babam satmak istiyor sizce mantıklı mı parayı altına yatırırız diyor ?
saçımı kazıyacağım görüş
arkadaşlar selamlar büyük ihtimal ile erkek tipi saç dökülmem ve beyazlarım var aşırı tabi ki kafam açık sayılır sizce kazısam en azından olan saç telleri kalınlaşır mı ? askerdeyken bi kaç defa yaptım saçlarım daha güçlü çıkmıştı
arkadaşlar hiçbirşey hissetmiyorum
bomboş bir insanım amacım yok yaş 28 ne yapacağımı bilmiyorum yeni evliyim böyle bomboş bir insan oldum kartlar patlak nereden tutsam ne yapsam bilemiyorum inanılmaz bir sorumsuzluk ve boşvermişlik var
polislik mi ? devlet hastanesinde tıbbi sekreterlik mi ?
arkadaşlar siz olsanız neyi tercih edersiniz neden ?
para kazanmak çok basit
gidip iş buluyorsunuz sabah akşam demeden çalışıyorsunuz aldığınız parayı 1 günde hatta 1 saatte harcıyorsunuz bakın para kazanmak ne kadar kolay!!!
tıkla gelsin
tıkla gelsin kampanyasındaki kodla üyelik alacağım yeni meskene taşındım süreç nasıl işliyor 1 yıllık peşin ödeme mi yapmam gerekiyor bilgilendirecek kimse var mıdır
pomem pişmanlığı GEÇMİYORRRRRR
çocukluktan beri polis olmak istedim çoğu kez bekçilik pomem askerlik olsun denedim olamadım hep yedeklere kaldım geçen sene bölümüm üzerinden devlet hastanesine atandım son kez pomem başvurusu yapıp denedim olacak ya onuda kazandım ama çevremi dinleyip polisliğe gitmedim şu an öyle pişmanım ki devamlı gitseydim diye düşünüp kendimi heba ediyorum ne yapacağım bu pişmanlığın üstesinden nasıl geleceğim bilemiyorum da bambaşka hayatım olabilirdi istediğim sevdiğim işi yapabilirdim.
pomem pişmanlığı
çocukluktan beri polis olmak istedim çoğu kez bekçilik pomem askerlik olsun denedim olamadım hep yedeklere kaldım geçen sene bölümüm üzerinden devlet hastanesine atandım son kez pomem başvurusu yapıp denedim olacak ya onuda kazandım ama çevremi dinleyip polisliğe gitmedim şu an öyle pişmanım ki devamlı gitseydim diye düşünüp kendimi heba ediyorum ne yapacağım bu pişmanlığın üstesinden nasıl geleceğim bilemiyorum da bambaşka hayatım olabilirdi istediğim sevdiğim işi yapabilirdim.
istanbul güzel değil
istanbul güzel değil sen hiç değilsin ey şokta kasiyerlik yapan 5.senesini dolduran hacı amca

Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.347
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 69.419 (Bu ay: 1.147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 541 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic