Şimdi Ara

araç satışı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar 2022 model egea var 40 binde borcu devam ediyor babam satmak istiyor sizce mantıklı mı parayı altına yatırırız diyor ?

• Araba ihtiyacınız yok ise mantıklı. Ama bunu satayım altına koyayım 6 ay sonra daha iyisini alayım dersen risk. Altın yükseldi, aşağı yönlü düzeltme gelebilir kısa vadede. Araca ihtiyacınız yok ise, uzun vade altın tutacaksanız mantıklıdır.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

şöyle ki gelen parayı altına yatırıp ev bulabilirsek uygun ev almayı düşünüyoruz hocam aracın 5. ayda muayenesi trafik sigortası kaskosu da var

• Ev alacak iseniz aracı satıp altın alma durumu mantıklı.

• TheDanışma kullanıcısına yanıt

Ekonomist falan değilim ama altın alıp 1 ay sonra ev alacağım diye bozarsanız pek karlı bir ticaret olmaz.

• nk061 kullanıcısına yanıt

PEKİ NE YAPMALI HOCAM

• Çok riskli. Şuan faiz indirim sürecindeyiz. Kredi muslukları açıldığı zaman ev ve araç fiyatları yukarı yönlü fırlayabilir. Eğer ki altın yükselişi bu hıza yetişemezse, bu sefer sattığınız arabayı bile yerine koyamayabilirsiniz. Şu dönemler bence elindeki malı tutma dönemi. Ya da imkan varsa satıp hemen ev alabiliyorsanız alacaksınız. Satıp altına, dövize, borsaya koyma işi çok riskli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el araç iadesi hk.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzun vadede altın ve arsa mantıklıdır. kısa vade de olsa risk alırdım ben kendim olsam.

• satıştan vazgeçtik bakalım hayırlısı olsun

• TheDanışma kullanıcısına yanıt

Şu ortamda eldeki malı kaybetmemek en makulu. Ev alacak olsam ve sizin durumunuzu yaşasam evi bulur ondan sonra arabayı satılığa çıkartırdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.