araç satışı hk.

-
-
Araba ihtiyacınız yok ise mantıklı. Ama bunu satayım altına koyayım 6 ay sonra daha iyisini alayım dersen risk. Altın yükseldi, aşağı yönlü düzeltme gelebilir kısa vadede. Araca ihtiyacınız yok ise, uzun vade altın tutacaksanız mantıklıdır.
-
şöyle ki gelen parayı altına yatırıp ev bulabilirsek uygun ev almayı düşünüyoruz hocam aracın 5. ayda muayenesi trafik sigortası kaskosu da var
-
Ev alacak iseniz aracı satıp altın alma durumu mantıklı.
-
Ekonomist falan değilim ama altın alıp 1 ay sonra ev alacağım diye bozarsanız pek karlı bir ticaret olmaz.
-
PEKİ NE YAPMALI HOCAM
-
Çok riskli. Şuan faiz indirim sürecindeyiz. Kredi muslukları açıldığı zaman ev ve araç fiyatları yukarı yönlü fırlayabilir. Eğer ki altın yükselişi bu hıza yetişemezse, bu sefer sattığınız arabayı bile yerine koyamayabilirsiniz. Şu dönemler bence elindeki malı tutma dönemi. Ya da imkan varsa satıp hemen ev alabiliyorsanız alacaksınız. Satıp altına, dövize, borsaya koyma işi çok riskli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzun vadede altın ve arsa mantıklıdır. kısa vade de olsa risk alırdım ben kendim olsam.
-
satıştan vazgeçtik bakalım hayırlısı olsun
-
Şu ortamda eldeki malı kaybetmemek en makulu. Ev alacak olsam ve sizin durumunuzu yaşasam evi bulur ondan sonra arabayı satılığa çıkartırdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X