Şimdi Ara

Askerlikte kilodan dolayı erteleme aldım o sırada üniversiteye kayıt olacağım askerliğim ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • muaynede 1 yıl erteleme aldım 1 yıl sonra tekrar gideceğim ama ben o yılda üniversite sınavına çalışıp bir okula yerleşmeyi planlıyorum erteleme bittigi zaman beni askere cagırırlar mı eger cagırırlarsa okul ne olur olay nasıl devam eder yardımcı olur musunuz?

• drbby23 D kullanıcısına yanıt
    Üniversiteye yerleşirsen erteleme değil normal tecile döner sonraki yoklamana kadar yerleşmen gerek yoksa 2. Erteleme veya muaf
  • yani hem zayıflamak istiyorum ama aynı zamanda askere gitmek istemiyorum su an ders calısıp okula kayıt olcuam yani okula kayıt olursam otomatik olarak artık lisans veya ön lisans secimime gore 4 veya 2 yıl daha otoamtik tecil mi olucak yani

• drbby23 D kullanıcısına yanıt

okula başlayın okula başlarken askerlik işlemlerimi halletmeyin diyorsunuz. böylece hastane süreci devam eder

• delikurt55 D kullanıcısına yanıt
    Okula kayıt olduktan sonra sağlık kontrolü devam ediyor mu hocam diyelim kilodan dolayı 1 sene erteleme aldın o sene içinde üniversiteye kayıt oldun gelecek sene kilo verirsen askere alırlar mı?
  • Wordclash W kullanıcısına yanıt

eğer şartları sağlıyorsanız. erteleme sebebiniz sağlıktan öğrenciliğe dönüyor. ama eğer 2. üniversiteniz ise yada yaşınız belli kriterlere uygun değilse askere gidiyorsunuz

• delikurt55 D kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.