Şimdi Ara

Yurtdışından iş teklifi aldım ama yoklama kaçağıyım. Çalışma iznim gelince tecil ettirebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda yurtdışından bir iş teklifi aldım ve kaza bela olmazsa 1 ay içinde gidiyorum. Sorum şu;

Ben şu anda yoklama kaçağıyım. Ancak araştırdığım kadarıyla çalışma izniyle ya da öğrenci belgesiyle tecil ettirmek mümkün yoklama kaçağı olunsa bile.

Bu konuyla alakalı net tecrübesi olan var mıdır? Ek olarak, konsoloslukta işlemler tahmini ne kadar sürer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 29 Mart 2025; 2:47:6 >

• Yurtdışına nasıl çıkmayı düşünüyorsun ? Tecil ettirmen gerekiyordu. Bedelli yapıp gidebilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Drift D kullanıcısına yanıt
    Son bir sene içinde yoklama kaçağı olarak 10 kere çıkmışımdir yurtdışına, sorun yok yani o konuda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Şuan bende aynı durumdayım ama yoklamamı yaptırdım mayısta celp gözüküyor.
    Nisan 20-25 gibi yurtdışında çalışıyor olacağım.
    Bildiğim kadarıyla fiilen askere gitmedikçe yurt dışına gidince konsolosluktan erteletme şansın var.; yönetmelikteki madde 39/2 (c) ve 47 bunu açıkça söylüyor.
    Ayrıca dün konsolosluğa mail attım detaylı bilgi için.birde pazartesi bir şubeye gidicem bilgi alabilirsem yazarım buraya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.