Türk Telekom Paketleri seçebilir miyim?
Merhaba, Fenercell, bimcell gibi sanal operatore geçiş yapsam Türk Telekomun paketini kayıt yapabiliyor muyum? yoksa sadece alt operatörün pakeini mi kullanmalıyım?
Esenboğa Havalanından Gölbaşına Nasıl giderim?
Merhaba, yarın sabah Esenboğa havalanına geleceğim. Aştiye gitmem lazım nasıl gidebilirim?
PTT çalışanı var mı aranızda?
Merhaba, Pttcell çalışanı var mı aranızda?
Bir tarife var. oldukça uygun ptt çalışanı varsa eğer alım açık mı diye bakabilir mi? Pttcell İşyerim Ultra VIP Tarifesine alım var mı?
Hastaneye sevk
Merhaba. yaklaşık 2 yıldır bakayayım. Eylül ayında askerlik şubesinden hastaneye sevkimi istedim. o dönemki bir kaç sıkıntıdan dolayı hastaneye gidemedim. Sevk kağıdı duruyor. O kağıt hala geçerli mi? yeniden askerlik şubesine gitmem mi gerekir?
Doktora ve Askerlik Tecili
Arkadaşlar selamlar.
Şu anda muhtemelen bu durumda olan bir çok kişi vardır diye tahmin ediyorum umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar.
Geçtiğimiz sene yüksek lisans'tan mezun oldum. Doktoraya başlayacaktım. Korona sebebiyle Ales ve YDS -Yökdil ertelendi. ne zaman yapılacağı belli değil. ama büyük ihtimal Ağustos ayına kadar yapılmayacak. Ancak şöyle bir durumum var:
E-devletten aldığım belge şöyle yazıyor. AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 19/03/2021 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR.
Şube'ye dilekçe yazdım. Bana "erteleme hakkın yok" diye kısa bir cevap verdiler.
Askerliği tecil ettirmek istiyorum. Ne yapmam konusunda oldukça bilgisizim. Ne önerirsiniz?
|
İstanbul yol tarifi
|
whatsapp database'ni yedekleme?
|
LG G3 Simkart Hatası
|
Tiyatro Adı
|
satis@biltelbilisim.com |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.147
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 19.824 (Bu ay: 349)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 73 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic