Merhaba. yaklaşık 2 yıldır bakayayım. Eylül ayında askerlik şubesinden hastaneye sevkimi istedim. o dönemki bir kaç sıkıntıdan dolayı hastaneye gidemedim. Sevk kağıdı duruyor. O kağıt hala geçerli mi? yeniden askerlik şubesine gitmem mi gerekir? |
Hastaneye sevk
-
-
Git sor. Tekrar aile hekimine yonlendirirlerse, bundan onceki yoklama basvurunun sistemden silinmesi gerekebilir, aksi halde aile hekimine sistem musaade etmeyebilir. Onu da sor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yoklama kaçağı ve bakaya'da sistem üzerinden işlemiyor. Askerlik şubesi sevk emri veriyor, o kağıdın üzerinde sağlık ocağının dolduracağı kısım var. ordan devam ediyor.
-
Ben şahsen yoklama kaçağı olarak e devletten işlemleri hallettim askerlik şubesine hiç gitmedim ama bir aydır yerim bir türlü belli olmuyor senin yorumunu gördüm
En erken sevk tarihinde gitmek istiyorum askerlik şubesine gitsem sevk tarihim belli olurmu aynı günde
Acil geri dönüş yaparmısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her celbin belli sınıflandırma tarihi (gideceğiniz birliğin ve tarihin belli olması) var, öyle kafalarına göre gönderemiyorlar. Bu sınıfladırma işi, sistem üzerinden otomatik yapılıyor.
Askerlik durum belgenizde 01.02.2025e kadar ilişiği yoktur yazıyorsa Ocak ayı içinde sınıfladırmanız belli olur.
Burayı takip edersiniz kasım ayı içinde şubat celp duyurusu açıklanır
https://www.msb.gov.tr/Askeralma/AsalDuyuruListe
Edevlette Askerliğim sayfasının en altında kayıtlı olduğunuz askerlik şubesinin telefon numarası var, mesai saatleri arayıp sorabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X