Şimdi Ara

Devlet Hastanesinden Heyet Raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
24.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • devlet hastanesinden heyet raporu alsam bi sorun olur mu

bir de ruh hastalıkları bölümü için bi sorun olur mu işe alırken bakıyorlarmış falan dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertovicc -- 12 Şubat 2013; 22:32:09 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Heyet Raporu: Bilmen Gerekenler

Heyet Raporu Nedir?

Heyet raporu, birden fazla sağlık uzmanından oluşan bir heyet tarafından verilen resmi bir tıbbi belgedir. Bu rapor, kişinin sağlık durumunu, iş göremezlik oranını ve tedavisine ilişkin önerileri içerir.

Heyet Raporu Nasıl Alınır?

Heyet raporu almak için, bağlı olduğun devlet hastanesine başvurarak heyet talebinde bulunabilirsin. Başvuru sırasında, kimlik bilgilerini, rahatsızlığın ile ilgili belgeleri ve varsa daha önce alınmış heyet raporlarını sunman gerekebilir.

Heyet Raporu Sicile İşler mi?

Evet, heyet raporları sicile işlenir. Rapor, sağlık geçmişinin bir parçası olarak saklanır ve gerektiğinde talep üzerine ibraz edilebilir.

Heyet Raporu İlerde Sorun Çıkarır mı?

Genellikle, heyet raporları ilerde sorun çıkarmaz. Ancak, örneğin işe başvuru veya ehliyet alma gibi durumlarda, heyet raporunun içeriği dikkate alınabilir. Psikiyatriden alınan heyet raporları, bazı durumlarda yargı süreçlerinde de kullanılabilir.

Psikiyatriden Heyet Raporu Nasıl Alınır?

Psikiyatriden heyet raporu almak için, bir ruh sağlığı hastanesine veya devlet hastanesinin psikiyatri bölümüne başvurman gerekir. Başvuru sırasında, rahatsızlığın ile ilgili belgeleri ve daha önce aldığın tedavilere ilişkin bilgileri sunman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Heyet raporu için şunu söyleyebilirim.Alınan rapor sicile işleniyor.Alacağın basit raporun departmanı basit bir bölüm olsada(Sakatlık-ağır derece kırıklar) ileride karşına çıkacak bir durum.Ruh sağlığı ise en tehlıke bölümlerden bir tanesi.Ruh sağlığın bozuk muamelesi görebilirsin iş hayatında.Onun için almamaya çalış.Hatta alma derim ben bir arkadaş tavsiyesi olarak.
  • al ama ruh sağlığından alma derim bir arkadaş olarak.
  • bende al ama ruh sağlığı problemleri üzerine almamanı tavsiye ederim bir arkadaş tavsiyesi olarak.
  • Ben tekrar mudahele etme zorunlulugu hissett kendimde.ilk yazdigim mesajda belirtmistim.Elin ayagin kirik diye rapor alirsin ileride sakat muamelesi gorme ihtimalim yuksek.bu gibi durumlqr is hayatinda ve askerlikte seni diger arkadaslara nazaran epey geride birakacaktir.Ama sonuc alarak son karar tekrar senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şizofreni raporu almıyorsunuz ya ne sorun çıkacakmış ruh hastalıklarından alınsa? ileride son sınıftaydım sınav stresindeydim psikolojik destek aldım dersiniz en fazla ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

şizofreni raporu almıyorsunuz ya ne sorun çıkacakmış ruh hastalıklarından alınsa? ileride son sınıftaydım sınav stresindeydim psikolojik destek aldım dersiniz en fazla ne olacak.

Soyledigin ve sovundugun bilgi konusunda haksiz sayilmazsin.Senin bahsettigin durum isin sadece ust tabakasi.Gorunurde basit gelebilir ama is biraz ciddi.Soyle bir durum var aslinda.Nereye giderseniz gidin CV ile bir yerlere basvuracaksiniz.CV inceleyenler sizin hakkinizda boyle bir durumun oldugunu gorunce sizi dinleme ihtiyaci bile duymadan sizi eleyerek diger kisilere sans verecekler.Ayrica alinan her heyet raporu sicile islenir.Sakin kimse yanlis anlamasin cok bilmislik yapip laf kalabaligida yapmiyorum.Bilgilerim ve tecrubelerim dahilinde sizlere yardimci olmaya calisiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harp okulu sağlık raporu
    6 ay önce açıldı
    Heyet Raporu Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorumlar için teşekkürler o zaman göğüsden alayım :D

bu arada 2-3 sene önce alacağım doktordan iki kişi daha almıştı tanıdık, biri öğretmen oldu şimdi bi sorun olmadı onun için gerçi mesleğe göre değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosnaksinan

quote:

şizofreni raporu almıyorsunuz ya ne sorun çıkacakmış ruh hastalıklarından alınsa? ileride son sınıftaydım sınav stresindeydim psikolojik destek aldım dersiniz en fazla ne olacak.

Soyledigin ve sovundugun bilgi konusunda haksiz sayilmazsin.Senin bahsettigin durum isin sadece ust tabakasi.Gorunurde basit gelebilir ama is biraz ciddi.Soyle bir durum var aslinda.Nereye giderseniz gidin CV ile bir yerlere basvuracaksiniz.CV inceleyenler sizin hakkinizda boyle bir durumun oldugunu gorunce sizi dinleme ihtiyaci bile duymadan sizi eleyerek diger kisilere sans verecekler.Ayrica alinan her heyet raporu sicile islenir.Sakin kimse yanlis anlamasin cok bilmislik yapip laf kalabaligida yapmiyorum.Bilgilerim ve tecrubelerim dahilinde sizlere yardimci olmaya calisiyorum.

bu kadar heyet raporu alan kisiler salak mi? onlar neden aliyor sicile isleniyorsa? heyet vermeseler bile saglik ocaklari 5 gun rapor veriyor bzm burda 5 kere gidip istesen verirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz yazmadıkça ömrünüzün sonuna dek kimse ne heyet raporu aldığınızı asla bilemez. Şizofreni raporu olan ve 2 sene klinikte yatmış bir tanıdığım var, üniversiteden mezun oldu şuanda özel sektörde çok iyi bir pozisyonda çalışıyor hatta terfi bile almış. Patronuna söylememiş verdiği özgeçmişte de yazmıyor klinikte yattığı. Öyle yani.
    İşe girerken sicilinize dek araştıracak tek kurum tsk olabilir ancak, onun dışında kimse ne o kadar didikler ne de siz söylemeseniz öğrenecek imkanı olur. Ha yine önerim psikiyatri değil başka bir bölümden heyet raporu almanız ama öyle sandığınız gibi psikiyatriden alınca delisiniz ortopediden alınca özürlüsünüz diye bir durum yok :D içiniz rahat etmeyecekse hiç almayın zorunlu mu sanki heyet raporu...
  • quote:

Siz yazmadıkça ömrünüzün sonuna dek kimse ne heyet raporu aldığınızı asla bilemez. Şizofreni raporu olan ve 2 sene klinikte yatmış bir tanıdığım var, üniversiteden mezun oldu şuanda özel sektörde çok iyi bir pozisyonda çalışıyor hatta terfi bile almış. Patronuna söylememiş verdiği özgeçmişte de yazmıyor klinikte yattığı. Öyle yani.
    İşe girerken sicilinize dek araştıracak tek kurum tsk olabilir ancak, onun dışında kimse ne o kadar didikler ne de siz söylemeseniz öğrenecek imkanı olur. Ha yine önerim psikiyatri değil başka bir bölümden heyet raporu almanız ama öyle sandığınız gibi psikiyatriden alınca delisiniz ortopediden alınca özürlüsünüz diye bir durum yok :D içiniz rahat etmeyecekse hiç almayın zorunlu mu sanki heyet raporu...

Biz mermer fabrikasına bile işçi alırken adli sicil kaydı istiyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.