Şimdi Ara

Üniversite kaydım var yarın sildireyim diyorum ama ASKERLİK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E devlete anca düşer ama askerlik mevzusu kafama takılıyor. En az 3-4 gün en fazla 1 ay (ek tercihe falan kalırsam ) boşta kalırım.

Askerlik açısından sıkıntı olur mu ? Şuan e devlette 2019 31 Aralık yazıyor tecil tarihi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıkıntı olmaz
  • Benim bugün silindi sistemden de düştü. Baktım askerlik durumuna 2024 e kadar tecilli hala ama öğrencilik bitmesi hâlinde 2 ay içerisinde şubeye başvurun diyor. Yani yeniden uniye kayit olunca sıkıntı olmayacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Hocam yeniden üniye kayıt olduğunuzda otomatik atmayabiliyor, şahsen gidip kendim şubeden uzatmak zorunda kalmıştım.

Başlığa gelince, sıkıntı olmaz. Mevcut üniversitenizden ötürü uzatılmış olan teciliniz bozulur ama en fazla 1 ay içinde yeniden öğrenci olacağınız için sorun olmaz. Ben okuldakilere sormuştum tecilim yeniden uzatılacak mı diye, ikinci tecil uzatma işlemini kendin yapmalısın biz yapamayız demişlerdi. Ben de gidip bizzat başvurup uzatmıştım.
  • Kayıt sildirmeden yeni üniversiteye kayıt olamıyor muyuz zaten Kayıt yaptığımızda eski kayıt düşüyor diye okumuştum ben?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Benim bugün silindi sistemden de düştü. Baktım askerlik durumuna 2024 e kadar tecilli hala ama öğrencilik bitmesi hâlinde 2 ay içerisinde şubeye başvurun diyor. Yani yeniden uniye kayit olunca sıkıntı olmayacak.
    hocam kyk kredisinin durumu ne oluyor kayıt sildirince onun hakkında bilgin var mı
  • loeweis genious kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Hocalara geldik'in rehberlik videosunda öyle diyordu bir bakayım ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • loeweis genious kullanıcısına yanıt
    Resmi kilavuzda okudum simdi bulamam ama ayni anda iki lisans programina kayit olamazsiniz diyor.
    Üniversiteye yeni uniye kayıt olcam ondan sildiriyorum derken "gerek yok ki" de demiyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.