Bildirim
Üniversite kaydım var yarın sildireyim diyorum ama ASKERLİK ?
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sıkıntı olmaz -
Benim bugün silindi sistemden de düştü. Baktım askerlik durumuna 2024 e kadar tecilli hala ama öğrencilik bitmesi hâlinde 2 ay içerisinde şubeye başvurun diyor. Yani yeniden uniye kayit olunca sıkıntı olmayacak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam yeniden üniye kayıt olduğunuzda otomatik atmayabiliyor, şahsen gidip kendim şubeden uzatmak zorunda kalmıştım.
Başlığa gelince, sıkıntı olmaz. Mevcut üniversitenizden ötürü uzatılmış olan teciliniz bozulur ama en fazla 1 ay içinde yeniden öğrenci olacağınız için sorun olmaz. Ben okuldakilere sormuştum tecilim yeniden uzatılacak mı diye, ikinci tecil uzatma işlemini kendin yapmalısın biz yapamayız demişlerdi. Ben de gidip bizzat başvurup uzatmıştım. -
Kayıt sildirmeden yeni üniversiteye kayıt olamıyor muyuz zaten Kayıt yaptığımızda eski kayıt düşüyor diye okumuştum ben?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam kyk kredisinin durumu ne oluyor kayıt sildirince onun hakkında bilgin var mıquote:
Orijinalden alıntı: general4242
Benim bugün silindi sistemden de düştü. Baktım askerlik durumuna 2024 e kadar tecilli hala ama öğrencilik bitmesi hâlinde 2 ay içerisinde şubeye başvurun diyor. Yani yeniden uniye kayit olunca sıkıntı olmayacak. -
Yok öyle bir şey.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocalara geldik'in rehberlik videosunda öyle diyordu bir bakayım ben
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Resmi kilavuzda okudum simdi bulamam ama ayni anda iki lisans programina kayit olamazsiniz diyor.
Üniversiteye yeni uniye kayıt olcam ondan sildiriyorum derken "gerek yok ki" de demiyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X