Şimdi Ara

Askerlik Yerim Belli Olduktan Sonra Tecil Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
21.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yoklamayi yaptirip sevk yerimiz belli olduktan sonra tecil yapabiliyor muyuz? Birde bana su dendi sizin tecil hakkiniz dolmus 15 gun icerisinde birlige teslim olmaniz gerekiyor falan. Tecil hakkinin dolmasi ne demek? Ben daha 24 yasindayim ve üniversiteye gitmek istiyorum ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır.
  • Yerin belli olduktan sonra gitmezsen bakaya olursun yani asker kaçağı cebren götürülürsün

Tecilin bittiyse yapacak bir şey yok gidip askerliğini yapacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Batarang- kullanıcısına yanıt
    Tamam tecilim bitti ama ben yeniden üni sinavina girip 4 yillik bir üni kazanarak tecil ettirmek istiyorum. Yani hakkim nasil bitmis oluyor ki onu anlamadim. 29 yasina kadar gecerli bir sebep sunarsam ( misal su an sinava giris belgemi vererek) kabul etmezler mi?

• GelÇukuçuku kullanıcısına yanıt
    Sen şu anda yoklama kaçağına düşmüşsün yoklama kaçağı olduğun zaman istersen 6 yıllık okul kazansan da askere gideceksin

• Burada bilgi kalabalığı ile uğraşacağına direkt askerlik şubesini arayıp sorsana arkadaşım onlardan iyi kim bilir. Sonucu burada da söylersin hazır konuyu açmışken, ben de merak ettim.

• Beyler askerlik nerden sorgulayabilirim 20 yaşını doldurdum ama çağırmadılar askerden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E devletten sorgulayıp tecil durumunu öğrenebilirsin

• Şubeye sormaya giderken valizini felan hazırla yanında öyle sormaya git sonra rezillik yaşama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Batarang- -- 13 Haziran 2018; 2:56:44 >
  • Ben de sülüsünü almadıktan sonra bakaya da olsan üniversiteye kayıt yaptırdıktan sonra askerliğini erteleyebiliyorsun diye biiyorum
  • Askerlik yerin belli olduktan sonra botların kamuflajın pijamaların hakir renkte boxtır donunun atlettin silahın atış talimi için 18 adet mervin ranza da ki yatağın sana ayrılmış oluyor.

• Sanırım muayene oldunuz, ki askerlik yeriniz belli olmuş değil mi? Ondan sonra tecil işe yaramıyor diye biliyorum. Hatta muayeneden kaçarsanız sıkıntı yok ama yer belli olduktan sonra yakalanınca direkt mahkemeye gidiyor diye duydum herkesten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef artık yerin belli olmuş @GelÇukuçuku
  • Herkes bilip bilmeden sallamış. Arkadaşım eğer askerlik yönünden bir sakıncan yoktur dediği tarihe kadar tecil ettirebilirsin. Tecili bozdurdun diyelim ardından vazgeçtin tecil süren var hala o halde tekrar tecil ettirebilirsin. Yerinin belli olması ya da olmaması bir şeyi değiştirmiyor. Arkadaşlarımdan bu şekilde yapan oldu. Neye göre sallıyor buradakiler anlamıyorum.

Edit: Tecil süren dolmuşsa, doktordan(Aile hekimi dahil oluyor diye biliyorum) rapor alıp bir dönem sonra askerlik alımlarına kadar erteletebilirsin. İşine yarayacaksa elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyanko Sensei -- 13 Haziran 2018; 9:42:43 >
  • en büyük asker bizim asker

• quote:

Orijinalden alıntı: -Batarang-

Sen şu anda yoklama kaçağına düşmüşsün yoklama kaçağı olduğun zaman istersen 6 yıllık okul kazansan da askere gideceksin
    yanlış bilgi verme millete bilip bilmeden kardeş bende yoklama kaçağıydım okulu kazanınca gittim askerlik şubesine 4 yıl tecil ettirdim her önüne gelen kendini askerlik şubesinde memur sanıyor.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Gideceğin yer belli oldumu olmuyor.
  • E-devletten sorgulanacak ama daha aktif değil sistem

Bi an önce bi askerlik şubesine gidip tecil ettir beni trafik çevirmesinde yakalayıp asker kaçapısın dediler 15 gün süre verdiler. Bide arkamdan 150 tl ceza yazmışlar haberim yok.

• benzer durumdan muzdaribim. öğrenciliğimi sildirdim muayene oldum 29 ocağa kadar askerlikle ilişiğim olmadığı yazıyor belgede. geçen üniversite sınavına girmiştim tekrar üniversiteye kaydolsam tecil olur mu tekrar? üniversiteye soru olarak göndermiştim yetki ve hüküm askerlik şubesine ait olduğunu söyleyip cevap vermemişti.

Konu sahibi tecil yaptırabildi mi? cevap verse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 22 Temmuz 2019; 20:54:36 >
  • Tecilin varsa o süre kadar olur. Ama yine aynı yere gidersin bitince

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.