Şimdi Ara

Final Dershanesi Pişmanlıktir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben başakşehir şubesinde idim geçen sene pişmanım ya siz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Final Dershanesi: Pişmanlık mı Gerçek mi?

Son yıllarda, Final Dershanesi'nin bazı okullarının Gülen Cemaati ile bağlantılı olduğu iddiaları gündeme geldi. Bu iddialar, kamuoyunda Final Dershanesi'ne ve diğer özel eğitim kurumlarına yönelik endişelere yol açtı.

Final Dershanesi'nin kapatılmasının ardından bazı şubelerinin farklı cemaatlere devredildiği yönünde haberler yer aldı. Ancak bugüne kadar, Final Dershanesi'nin tüm şubelerinin Gülen Cemaati ile doğrudan bir bağlantısı olduğu resmi olarak doğrulanmamıştır.

Gülen Cemaati'nin eğitim kurumlarında yer aldığına dair iddialar daha çok, söz konusu okullarda cemaatle bağlantılı kişilerin yöneticilik pozisyonlarında bulunması veya cemaate yakın isimlerin ders vermesinden kaynaklanmaktadır.

Final Dershanesi'nin tüm şubelerinin FETÖ ile bağlantılı olduğu yönünde kesin bir kanıt bulunmadığını belirtmek gerekir. Ancak cemaatle bağlantılı iddiaların kamuoyunda endişeye neden olduğu ve bu konuda daha fazla araştırma ve incelemenin yapılması gerektiği açıktır.

Sonuç olarak, Final Dershanesi'nin bazı şubelerinin cemaatle bağlantılı olup olmadığı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Bu iddiaların araştırılması ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • iş öğrencide bitiyır
  • Tamamda onlarda biraz üstüne düşmeli sol görüşlü biriyim ama fem bu işi iyi yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunTorunu

Tamamda onlarda biraz üstüne düşmeli sol görüşlü biriyim ama fem bu işi iyi yapıyor

hangi konuda eksikliğini gördün biraz açıklama yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 19 Ağustos 2014; 2:15:40 >
  • Dusuk siniftaysan evet yuksek siniftaysan hayir.Gerci sinif siralamasi ici yapilan sinavlarda ne kadar iyi yaparsam yapayim (26. Oldum siniflar 18 kisi 4. Siniftayim)
    Okul diger arkadaslara gore kotu oldugu icin yukselemedim. :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesili koyun yapmışlar ya la
  • Abi 3F'den uzak duracaksin.

Fem
    Final
    Fethullah Gülen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Final haftası uykusuz kalmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler öğrenci istemediği sürüce ilgilenmiyorlar rehberlik tutup da niye netlerin böyle demiyor
  • katılıyorum finallerin hepsi öyle.
  • SirSheldor kullanıcısına yanıt
    Adamlar bide final özel çıkartmışlar 15,000 lira
  • EVet bende final'e gittim. Bidaha gidersem Allah belamı versin. İleride hiç bir arkadaşımı, akrabamı yollamam oraya.. İğrenç tek kelimeyle. Neden diye soracak olursanız biir sürü neden var. PM atın anlatıyım.
  • yapmayın lan finale yazıldım ben 1400 verdik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın da dediği gibi 3F'den uzak durun pişman olursunuz yoksa. Koyun nesil yetiştiriyorlar
  • 10 yıl önce cemaat dershanesine gitmiş gibi olarak çok memnun idim, aynı sene yani lise son sınıfta diğer dershanelere giden arkadaşlarım dershanede yaşadıklarını anlatırlarken şaşırıp kalıyodum çünkü sürekli hocayla takıştıklarını, kavga ettiklerini, kimsenin kendileriyle ilgilenmediği olayları o kadar çok dinledim ki onların ağzından. bizde ise (bana mı öyle denk geldi bilmiyorum) hocaların hemen hepsi bizim yaşımızdaymış gibi bizimle harika anlaşan kişilerdi. halı saha maçlarına giderdik, evimize ziyarete gelirlerdi.

ben 10 yıl önceki dershane hocalarımı halen ziyarete gidiyorum, hemde dünya görüşleri benimle %100 zıt olmasına rağmen. bilmiyorum başka dershanelerde de böyle şeyler varmıdır çünkü diğer dershaneleri giden arkadaşlarımdan hiç de öyle hocalarla samimi olma, adeta arkadaş olma hikayesi dinlemişliğim yok.

tabi bu anlattığım diğer dershanelere bir eleştiri değil, diğer dershanelerin hocaları dediğimi kişiler profesyonel insanalr sonuçta ve öğrenci ile arkadaşlık kurup halı saha maçına gitmek için maaş almıyor adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 19 Ağustos 2014; 10:09:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.