Şimdi Ara

ZİRVE DERSHANESi NASIL BİR DERSHANE? BİLEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zirve dershanesine gitmeli miyim? bana kötü gibi geldi. bilenler cevaplayabilir mi? ya zirveye gidicem ya da kendim çalışacağım. kaynakları öğretmenleri iyi mi ? evde kalmak mı daha iyi yoksa zirve dershanesi mi? (mezunum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melisandre -- 29 Ağustos 2014; 23:15:31 >

• Hocalar şubeden şubeye değişir. Hocalar iyiyse git. Kaliteli Kaynak her yerden bulunur. Ayrıca disiplinli biri değilsen cabuk sıkılıyosan falan kendin calismani önermem. Konuları yetiştiremeye bilirsin. Bıkabilirsin. Panik yapabilirsin. Dershane en azından bunları engeller belli bi plan program uyacaksın. Konuları yetistirecekler. Bunu bilmek bile insanin panik yapmasını engeller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru diyorsun. Disiplinli ve sabırlı mıyım bu sene kendimi kanıtlayıp dershaneye gitmeyeceğim.
  • Ben zirve dersanesindeyim, Güvender + Zirve toplam 22 kitap veriyorlar, kaynak gerçekten iyi. Eğitimi, öğretmenleri şubeden şubeye değişir tabii ki.
  • benim gitmeyi düşündüğüm şubede sadece ygs-lys değil ayrıca teog sınavına da hazırlıyor beni düşündüren de o ygs-lys ye 3 yıldır hazırlıyorlar zaten 11 ve 12de de gittim gitmesem mi diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane Önerisi - Bursa -
    6 yıl önce açıldı
    Dershane mi, Temel Lise mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.