Şimdi Ara

Özel ders mi kaf mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayısalda hedefim en kötü 10k ve matematikte kötü-orta seviyedeyim hele 2021 yksden sonra kesinlikle emin oldum. Sizce matematikten özel ders alırsam mı yararlı olur kaf kullanırsam mı ?

tytde 18-20 aytde 20 net matematik yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecade -- 11 Temmuz 2021; 1:3:52 >

• İkisi de değil bence hocam yutuptan halletmen bence daha iyi olur o paralara sb ve deneme alırsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdiye kadar kendini tanımışsındır hocam. Yani video izleyerek öğrenmeyi sevdiğini düşünüyorsan KAF derim. Yok sevmiyorum dersen özel ders derim.

Bu arada özel ders her türlü KAF'ın önüne geçer. Maddi durumunuz iyiyse veya dershaneye gitmeyi düşünüyorsanız özel dersi tavsiye ederim.

Ha ben dershaneye gittiğim için ek maddi yük oluşmasın diye KAF kullandım.

• kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt

tyt 18 ayt 20 netim var matematikte koca sene video izledim yine beceremedim hocam. kaf için farklı olduğunu söyledikleri için kullansam mı diyorum ama matematikte 30lara kendi kendime çıkamıyorum sanırım

• Özel ders ne olum? Eskiden yutupda bu kadar içerik yokken tamam alınırdı da bu devirde mantığı ne?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu sene denedim başarılı olamadım hocam

• kilecade K kullanıcısına yanıt
    Özel ders daha faydalı olur gibi hocam. Zaten özel ders veya KAF farketmez, her ikisinde de ufak ufak deneyimleyin. Mesela KAF'tan bir konu alın deneyin veya bir hocadan iki üç hafta özel ders alıp deneyin. Hangisi hoşunuza giderse ondan devam edersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam Tytde hepimiz batirdik ama aytde ben bunu yaptım 30.5 yaptım Matta apotemi orijinal hepsini çözdüm siz cozmediyseniz çözüp yapabilirsiniz bence

• Bir tane kaf al dene ben öyle yapıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 345 ayt matematik kitabı, benim hocam video ders defteri ve matematik denemeleri kullanmıştım. dediğiniz gibi doğru düzgün zor bir kaynak taramadım zorlamazlar diye düşünüp hata yaptım. belki iyi kaynaklar belirleyip o şekilde ilerlerim hocam sağolun

• İkisini de denemiş birisi olarak net kaf. Gerek fiyat gerek sağladığı fayda bakımından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 11 Temmuz 2021; 1:1:7 >
  • cubb0rn C kullanıcısına yanıt

özel dersin hocasına da bağlı biraz

Teşekkür ederim hocam başarılar

• kafı kesinlikle tavsiye ederim, insanlar ne diye kaf almayın diyor bunu anlamıyorum, kimse size fikrinizi sormuyor tavsiye istiyorsa sebebiyle de açıklamak zorundasınız. Kafı ben konu konu almıştım (aldığım dersler: fonksiyon, limit, türev, integral) hepsi için çok memnunum, kaf bana göre özel dersten daha tercih edilesi, bunun yanında illaki set olarak alınacak diye bir şey yok, videoları alır soruları apotemi fasikülünden ya da istediğin başka fasiküllerden çözersin.

• KAF çok uzun özel ders alıp tüm denemeleri çözersin kaf bitirene kadar

• KAF ı ben bu kadar iyi beklemiyordum bu arada

• Eyüp B. tabii ki

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.