Ayrıntılı açıkladığın için teşekkürler. Ben kaf 3-4 problemler için de 2 yi alıp tamamlarım diye düşündüm ama belki problemlerde sadece video alıp fasikül tararıım çok sağol |
Özel ders mi kaf mı ? (2. sayfa)
-
-
Özel ders
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaf gerçekten tek başına ayt matematiği (geometri kısmı hariç) fulletecek seviyeye getiriyor. Bana kalırsa kaf kullan. Kaf bittikten sonra hala anlamadığın veya denemelerde çok sık hata yaptığın bir konu olursa o konudan özel ders alırsın.
Ama tyt için kaf kullanmana gerek yok başka kaynaklar daha çok işine yarar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-523C67B3C -- 11 Temmuz 2021; 12:1:10 > -
Çok teşekkür ederim ayrıntılı anlattığın için. KAF kullanmaya karar verdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecade -- 11 Temmuz 2021; 12:15:16 > -
Konuları bitirdiysen sb-deneme çöz full
-
kaf bence.
Hocam bildiğim öğretmen yok özel ders verebilecek. internetten flan araştırıp bumak lazım o da beğenmezsem ailem sürekli hoca değiştirmeme izin vermez bu riski almaktansa kaftan memnun kalan kişi sayısı çok diye kaf diye düşündüm. tabi bu senenin sonucu gelsin de ona göre düşünürüm artık
-
Özel ders
Hocam ben kaf kullanan biri olarak çok memnun kaldım sonuçtan. Benim de matamatikte temelim çok zayıftı ve ders çalışma düzenim de yoktu behzat hocayla çalışmaya başlayınca bi yere bağlı kalmak bi kitaptan bi hocayla gitmek ve kaf gibi sağlam bi kitapla gitmek çok fayda sağladı. Tabi herkezde aynı etkiyi göstermeyebilir zaten ilk dersi ücretsiz bi bak oraya eğer anlatımı sana uygunsa al derim.
Eğer imkanın varsa Why not both?
Hocam teşekkürler yanıtınız için. kafın 4 kitabını da kullandınız mı ?
-
Kafı hiç kullanmadim birkac arkadasim memnundu dusunulebilir.
Eğer kaf parasına ozel ders dusunuyorsanız net kaf derim. Kafın fiyatini bilmemekle birlikte 1k civari desem 1 aylik minimum ozel ders parasina esittir.
Haftada ortalama bir hoca 250 300 aliyor diyebilirim iyi hocalar 400+ları görüyor istanbulda.
En azindan 6 7 ay devam edicekseniz her 8k civari bir parayi gozden cikarmanız lazim Eğer devam edecekseniz ozel ders cidden inanilmaz faydali birsey+ kocluk da yapiyor hocalar ama iyi dusunmek lazim. Çok da gerekli değil bence ama faydası kesinlikle var
Youtube'deki hocalar Kaf'tan daha iyi. Eğer ekonomik durumunuz üst düzey değilse Youtube'den çalışın. Tabii özel ders en iyisidir.
-
Sağlam bir hoca bulursan kesinlikle ozel ders
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı kitapları ben de denedim. Özellikle 345 Yayınlarının AYT Matematik denemesinde bulunan kaliteli denemeleri çözmeme rağmen sınavda battım.
Video üzerinden ilerlemeni öneririm. Netlerin şu an iyi düzeyde, deneme çözerek geliştirebilirsin. Başarıların daim olsun.
-
Daha 12 ye yeni geçtim o yüzden sene içinde kullanma fırsatım olucak ama ablam geçen sene kullanmıştı gayet memnun olduğunu söylemişti
Çok teşekkür ederim güzel yanıtın için.
-
Ekonomik düzeyim çok üst değil fakat derece yapmak istiyorum ve youtubedan çalıştığım halde iyi netler yapamadım bu sene. Riske atmak gibi olabilir tekrar youtubedan çalışayım demek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X