Şimdi Ara

Behzat Rasuli KAF ve Genel Matematik Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an mevcut deu hukuk öğrencisi olarak vaktinde behzat hoca ile çalışmıştım. Şu an kardeşim sınava hazırlanıyor ve behzat hocanın yeni video setleri vs var sanırım KAF’ları da yeniliyor diye duydum. Şu an Behzat hoca ile çalışan var mı? Ya da behzat hoca ile çalışıp da bu sene devam eden mezun var mı? Bir diğer sorum sizce hala behzat hoca ile çalışılmalı mıdır? youtube da elimizin altında olup ulaşabileceğimiz birsürü kanal birsürü hoca var önerdiğiniz önerebileceğiniz kanallar hangileridir? Behzat hocayla kıyasladığımızda nasıldır?

• kaf4 hariç kullanmasın bence
  • Hocam sizin senenize göre Geometri kitapları çıktı ilk kitap üçgenler ikinci kitap dörtgenler. Matematiklerden daha zor deniyor genelde ama kendim kullanmadım.

Kaf 1 yenilendi kitap 240 sayfa olarak çıktı tk ut yi kaldırmışlar 6 sayfada konu anlatılıyor her konuda eski yeni sorular karışık olarak.
    4 tane de testi var hepsi yeni nesil (ödev-etüt-tekrar-derece olarak)

Diğer kitapları şu an aynı kaf 2 yi yeniliyorlar 1-2 aya çıkarmış

Kaf 3 ve 4 aynı büyük ihtimal bu seneye yenilenmez ve hala bence çok iyiler

Youtube de hocalar çok gelişti mert hoca bıyıklı mat gibi hocaların kampları çok detaylı onlara da bakılabilir. Tyt için pek gerek yok gibi hocam kaf a ama tercih edilebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri İçin Palme mi Fem mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.