Arkadaşlar, 3050ti - i5 12450h - 32gb ram 144 hz - olan laptopumda fifada en düşük ayarlarda ve performans modunda gereken her ayarı yaptığım halde dalgalanmalar kasmalar yırtılmalar oluyor. kasarak oynuyormuşum gibi oynanıyor. pingim de yok. düzgün oyun oynayamıyorum. valo lolde bu sorunlarla karşılaşmıorum ama ea playden oynadığım fifa23 oyununda çok yırtılma kasma yaşıyorum.
Arkadaşlar yeni bir cihaz alacağım fakat çok kararsız kaldım.
Sizce macbook pro M2 Çip 8/256 28.000₺ fiyatı olan macbook mu çeksem yoksa çeşitli markaların laptoplarına mı bakıp karar versem?
Oyunlarla artık çok bir bağım kalmadı max FM, TFT gibi strateji tarzı oyunları oynarım. Laptop mu alayım daha uygun fiyata yoksa macbook mu?
Şu an mevcut deu hukuk öğrencisi olarak vaktinde behzat hoca ile çalışmıştım. Şu an kardeşim sınava hazırlanıyor ve behzat hocanın yeni video setleri vs var sanırım KAF’ları da yeniliyor diye duydum. Şu an Behzat hoca ile çalışan var mı? Ya da behzat hoca ile çalışıp da bu sene devam eden mezun var mı? Bir diğer sorum sizce hala behzat hoca ile çalışılmalı mıdır? youtube da elimizin altında olup ulaşabileceğimiz birsürü kanal birsürü hoca var önerdiğiniz önerebileceğiniz kanallar hangileridir? Behzat hocayla kıyasladığımızda nasıldır?
FRİSBY VENOM FC 9270g FAN ARIZASI
Arkadaşlar bugün itibariyle kasamın ÖN 3 ve Arka 1 Fan ve fanın ışıkları çalışmıyor. Kontrolcüye vs doğru baktıysam herhangi bir gevşeme falan yok . Ekran kartı ve işlemci fanında sıkıntı yok tam takır çalışıyor. Sorun ne olabilir ne yapmalıyım? İşlemci ve ekran kartının fanı çalıştığı icin yanları açık bırakıp bilgisayarı kullansam sıkıntı çıkar mı?
HANS KELSEN - NORMLAR HİYERARŞİSİ
Hans Kelsen ve normlar hiyerarşisi hakkında araştırmalar yapacağım. Aslında bu hocamın verdiği ödev. Araştırma yapabileceğim sizin bildiğiniz kaynaklar var mı ? Daha önce bu konuyu araştırmış olan var mı ?
İNGİLİZCE GELİŞTİRME / ÖĞRENME
Arkadaşlar sizden ingilizce için konu anlatımı , pekiştirme kaynaklarını isteyeceğim.
İngilizce anlamında seviyem A2 diyebilirim B2-C1 e kadar yükselip aradan 2-3 sene geçtiği için zayıfladığını , unuttuğumu düşünüyorum.
Hukuk okuduğum için aynı zamanda ingilizcemi de geliştirmeyi düşünüyorum. Bir kurs merkezine veya herhangi bir kursa eğitime katılma imkanım(şehre uzaklık) veya özel ders almak bir de çok da vaktim yok.
Neleri önerirsiniz? Bildiğiniz Youtube kanalları bu anlamda kendimi geliştirebileceğim veya bildiğiniz konu anlatımı ve pekistirme kitapları önermenizi istiyorum. Teşekkürler.
|
|
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 78
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.164 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar