Şimdi Ara

İNGİLİZCE GELİŞTİRME / ÖĞRENME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizden ingilizce için konu anlatımı , pekiştirme kaynaklarını isteyeceğim.

İngilizce anlamında seviyem A2 diyebilirim B2-C1 e kadar yükselip aradan 2-3 sene geçtiği için zayıfladığını , unuttuğumu düşünüyorum.

Hukuk okuduğum için aynı zamanda ingilizcemi de geliştirmeyi düşünüyorum. Bir kurs merkezine veya herhangi bir kursa eğitime katılma imkanım(şehre uzaklık) veya özel ders almak bir de çok da vaktim yok.

Neleri önerirsiniz? Bildiğiniz Youtube kanalları bu anlamda kendimi geliştirebileceğim veya bildiğiniz konu anlatımı ve pekistirme kitapları önermenizi istiyorum. Teşekkürler.

• Rat.planetin konusuna bir göz at,o şekilde rahat ilerletirsin
    Kelime için oxford learners kullanabilirsin.Sitede yaygın 5000 kelime ayrintili sekilde verilmis,akademik sozluk falan da var.Bence epey faydalı
    Ekrem Uzbay youtube kanalı ve internet sitesindeki gramer notları faydalı
    Ayrıca gramer için Ekrem uzbay proficiency öneririm.Gramerden epey ilerlersin bunu adamakıllı bitirirsen.Ayrica yaygın kullanılan epey kelime de var kitapta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8099EF3D8 -- 11 Kasım 2020; 15:16:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca gramerway4 önerdiler ama ben kullanmadım,gramer için tüm konuları kapsayan bir kitap.Ona da göz atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ediyorum cevabın için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çince Öğrenme Kaynakları
    8 yıl önce açıldı
    ingilizce öğrenme
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.