< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ingilizce öğrenme
-
-
dil derslerle öğrenilmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
? ne alaka
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kelime ezberleyerek öğretmenden dinleyerek öğrenilmiyor kendin alışacaksın dile
anladım kardeşim kaç dil biliyorsun
ingilizcem iyi ispanyolcaya başladım
Özer kiraz grammar serisine başla.
-
adamın ismini yazdım direkt karşıma asla gramer çalışmayın videosu çıktı
Busuu’yu kullan
-
mantığı ne hocam
grammar çalışmadan akademik ingilizce öğrenemezsin, akademik yazıları anlayamazsın.
-
İngilizce konuşma pratiği yapmadan belli bi seviyeyi aşamıyorsun yabancı elemanlarla temel pratik yapabileceğin oyunlar oyna
-
Konuşma ile ne alakası var? İelts’e göre listeningim c2, reading c1, writing c1 ama speaking b1.
-
Hocam seviyene göre bölümler var bu bölümlerde de senden bazı kelimelerin ve cümelerin yazımını ve söylemeni istiyor.Bazı bölümlerde de sana karışık cümleler verip bunu anlamlı bir şekilde eşleştirmeni istiyor filan
-
hazırlık okumadın mı sen baya ilerlemişsindir
-
Evet hazırlıkta öğrendim.
-
konuşma pratiği yaparım biraz öğreneyim de kendimi zar zor açıklıyorum i am hungry falan en baba
para vermeyince çok ytbden çalışasım gelmedi udemyden serdar hoca var ondan 130 liraya aldım 35 saat ders bilginizedir
Alınacaklar-
English grammar in use
Oxford dictionary
Oxford direction A1-A2-B1
Sakın türkçe öğretmenlere bakma hepsi bok gibi. Özer kiraz filan şaka gibi. A1in hepsi A2için biraz bakabilirsin ama sonrası eksik. Kesinlik yabancı bir öğretmen -tercihen ingiliz- bul izle. Örneğin English with lucy.
Konuşmayı siktir et.
Yazma okuma dinleme aban. Aç en çok dinlenen podcasti dinle. Artık her şeyin podcasti var. İlk başlarda çocuk masalları dinle.
-
Bu kadar zahmete gerek yok reddit 4chan quora buralarda takılsın her gün kendi kendine gelişir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vip fizik pdf indir
- kudeb bursu
- bilkent çap
- benim hocam anahtar kodu
- türk alman üniversitesi yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X