Şimdi Ara

Yazılımda Proje Bazlı Öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar programcılığı birinci sınıf öğrencisiyim. Bu yıl derslerime çok iyi çalışarak 3.0 üzeri ortalama yaptım. Tüm yazılım derslerinden iyi not aldım. Ancak proje geliştiremiyorum. Mesela X dilini öğrendim. Bir problem verip bunu bu dilde çözmen gerek derseniz ne yapıp edip çözerim. Proje noktasında ise ne yapacağımı bilmiyorum. Herkes yazılımda proje bazlı öğrenmenin mühim olduğunu söylüyor. İyi not almak ya da bir dili bilmek yetmiyor. Gün sonunda neler yapabilirsin diye soruluyor. Bu sorulurken de sizden portfolyo isteniyor. Çok da haklılar. Peki nasıl ilerlemem gerek?

Diyelim ki C konusunda ne projesi geliştirebilirim?

• bootcampler var. Misal mobile içinhttps://www.udemy.com/ios-12-app-development-bootcamp/
    Adım adım. Derinlemesine girmeden bir şeyler üretmeni sağlıyor örnekler ile. Bu tarz eğitimlere bak. Universitedne bekleme. Üniversite bu alışkanlığı kazanman için tek yapacağı sana proje ödevi vermek olur. FreecodeCamp vs bolca 2 saaate blog yapımı 3 saatte y teknloji ile eCommerce gibi örnek bazlı kursları var. Onları izle derim.
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dil Öğrenme Uygulaması
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.