Şimdi Ara

Programlama öğrenip hiçbir proje yapamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır programlamayla ilgileniyorum.C/C++/Objective-C , Java, HTML/CSS/JS/PHP , Ruby, Python, Lua ,C# biliyorum.Bir sürü oyun motoru denedim.Hepsinde 3-4 oyun yapmaya çalıştım.Hepsini de de bug çıkınca araştırıp araştırıp çözüm bulamadığım için yarım bıraktım.Birkaç websitesi yapmaya çalıştım.Hepsini de PHP scriptleri düzgün çalışmaması ve internette çözümünün bulunmaması yüzünden yarım bıraktım.Bugün kendi kendime soruyorum neden yapamıyorum. Sizin bir fikriniz var mı neden yapamadığım hakkında ?

• Öncelikle biliyorum dediğiniz konularda demekki eksikleriniz var ve siz bunların ustune gitmek yerine hep kaçmışsınız. Sorun bundan olabilir.
  • Ama siz cozumu arastirmissiniz. Cozumu hazir arayip bulamayinca birakmissiniz. Bir cozum uretmemissiniz. Sikinti burada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her seyden biraz bilmek yerine bir şey çok bilmek daha iyidir. Çerçeveyi bu kadar geniş tutmak yerine belli bir alana yönel ve işin sonunu mutlaka getir. Karşına çıkan problemleri çözmek zaten bu işin temelidir.
  • Maymun istahli programci olmaz.yapamadinmiydi hirs yapicam sabahliycan onu cozup oyle uyuycan
    Gozune uyku girmiycek anca oyle olur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • keftar kullanıcısına yanıt
    Zaten şu an daha çok lua ya yöneldim.Bir game engine buldum love2d diye.İnternetteki videolardan ve love2d nin kendi sitesindeki kaynaktan öğreniyorum.Ama o sadece love2d'yi öğretiyor,onunla oyun yapmayı değil.O yüzden karşıma bir sorun çıkınca öylece kalıyorum.
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    İlk kısım doğru.Onu yeni kavradım.Ama ikinci kısım bende işe yaramıyor.Kaynak sıkıntısı yüzünden sorunları çözemiyorum.Türkçe kaynaktan zaten birşey beklenmez.Ama benim yapmak istediğim şey için ne türkçe ne ingilizce kaynak yok.Zaten onun yüzünden beceremiyorum bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence yazar burada copy paste ile anca bu kadar oluyor demek istemis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1_dev_1
    Ama benim yapmak istediğim şey için ne türkçe ne ingilizce kaynak yok.

Dananın koptuğu yer burası işte. Örnek veriyorum sen internette "Müşteri birden fazla ürün sipariş etmişse %10 indirim nasıl yaparım" diye aratırsan veya böyle bir soru sorarsan seninle kimse uğraşmaz, koduna da bakmaz.

Ama sen Array'in eleman sayısına göre nasıl işlem yaparım diye sorarsan çok faydalı yanıtlar alırsın. Bunu ihtiyaçlarına göre kullanmak sana kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1_dev_1

İlk kısım doğru.Onu yeni kavradım.Ama ikinci kısım bende işe yaramıyor.Kaynak sıkıntısı yüzünden sorunları çözemiyorum.Türkçe kaynaktan zaten birşey beklenmez.Ama benim yapmak istediğim şey için ne türkçe ne ingilizce kaynak yok.Zaten onun yüzünden beceremiyorum bence.

Turkce kaynak olmamasi guzel ayaga liselileRe dusmedigini gosterir ugrastigin seyin.
    Ingilizce kaynak olmamasi yanlis yolda oldugunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.