Open english 2 al 1 öde baslamis, fiyat alanlar?

-
-
25k dediler, ben de bulabilirsem ikinci ile almak istiyorum.
-
Bugün (14 Ağustos 2023) 1 yıllık premium üyelik başlattım, ortak olmak isteyen varsa özelden yazabilir bana.
-
Ben de düşünüyorum özelden size mesaj attım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz aldınız mı acaba üyelik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
22850 TL fiyat aldım 2 kişi kendime budy arıyorum bende
-
merhaba open english üyeliğimi devretmek istiyorum. tam 5 ay kullanım süresi vardır. düşünen varsa 0536 300 79 05 ile iletişime geçebilir.
-
Ben de 2 paket aldim ,birini satmak istiyorum ,dusunuyorsaniz yazin fiyatta konusalim
Ne kadar fiyat
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-51301BEB425k dediler, ben de bulabilirsem ikinci ile almak istiyorum.
Merhaba,
ben 24.000 teklif aldım türkiye sigorta üyeliğim var 18.000 tl ye düşecek. 2. kişiyi arıyorum. 0544 413 9009
-
0544 413 9009
ne zaman aldınız fiyat nedir
-
31 agustos 2024 e kadar gecerli ,standart paket
Merhaba fiyat nedir acaba
Arkadaşlar şöyle bir durum var; normal zamanda %60 indirim uyguluyorlar ve bu indirimle 2024 ocak ayı için 14k ücrete denk geliyor.
Birde 2 al 1 öde kampanyası uyguluyorlar bunda da asıl ücret üzerinden 2024 şubat ayı 34k(kişi başı 17k) gibi bir ücretle satış yapıyorlar. Yani ikinci kişiyi bulacam diye uğraşmayın %60 indirimi denk getirin tek başınıza alın. Satış taktiği uygulayarak sanki çok uyguna geliyormuş gibi 2 al 1 öde kampanyasına kanmayın.
Son olarak şunu söyliyim farklı telefonlardan ararsanız eğer emin olun daha da uyguna alırsınız(kime ne denk getirirlerse). Denedim ve aynen dediğim gibi.
-
En mantıklı üyelik uygun fiyata devir almak gibi.
Benzer içerikler
- in which kullanımı
- more to read 1 hangi seviye
- friends izleyerek ingilizce öğrenmek
- ielts 6.5 hangi seviye
- en iyi ingilizce sözlük
- dünyada en çok konuşulan diller
- hatasız çeviri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X