Şimdi Ara

Hot English Magazine Dergisi İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
3
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hot English Magazine dergisi dikkatimi çekiyordu son aylarda. Tekli alım fiyatı 38 lira olduğu için almaya elim gitmiyordu:) İnternette de pek bilgi yoktu. Web sitesine girip örnek dergiyi inceledim ve hoşuma gitti.. Nihayet almaya karar verdim. Eski sayılardan 6 adet aldım web sitesi üzerinden şimdilik. Tanesi 20 liraya geldi. Yıllık abone olduğunuzda adet fiyatı 23 liraya kadar düşüyor. Eski sayıları almak isterseniz daha da düşüyor.

Gelelim derginin içeriğine.. Her sayı 48 sayfadan oluşuyor ve kuşe kağıda basılı. Dergi 4 kısma ayrılmış.. Pre Intermediate, intermediate, upper intermediate ve advanced olmak üzere kolaydan zora doğru ilerliyor. Ayrıca dergiyle birlikte ses dosyalarını da içeren CD’de geliyor.

Konu içerikleri 1-2 sayfadan oluştuğu için sıkılmıyorsunuz ve sayfanın kenarında sözlüğü de mevcut.

Şimdiye kadar hikaye kitapları okuyordum ama çok sıkılıyordum ne yalan söyleyeyim. Çoğu kez yarım bıraktım. Dergi ise güncel konulardan tutun da, teknoloji, sinema, müzik, yeme içme, kısacası genel kültür konularını içerdiği için ilgi çekiyor.

Reading ve listening geliştirmek isteyen ama benim gibi çabuk sıkılan biriyseniz tavsiye ederim. Zira İngilizce öğrenmekteki en zor olan husus ne yazık ki çabuk bıkıyor olmamız. Hot English Magazine sayesinde bu problemi aştım.

Örnek birkaç sayfa:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hot English Magazine: Kapsamlı Bir İnceleme

Hot English Magazine, İngilizce öğrenimi konusunda destek sağlayan, aylık olarak yayınlanan bir dergidir. İngilizce seviyenizi geliştirmeyi amaçlayan çeşitli içerikler sunmaktadır.

İçerik:

Hot English Magazine, gramer konuları, kelime bilgisi, okuma parçaları ve dinleme alıştırmaları dahil olmak üzere çeşitli İngilizce öğrenme materyalleri sağlar. Dergi ayrıca İngilizce konuşulan ülkelerin kültürü, seyahat ipuçları ve kariyer tavsiyeleri gibi konuları da kapsamaktadır.

Eski Sayılar:

Hot English Magazine'in eski sayılarına web sitelerinden veya dijital arşivlerden erişebilirsiniz. "Hot English Magazine eski sayılar PDF" anahtar kelimesini kullanarak çevrimiçi olarak arama yapabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları:

Hot English dergisinin kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Öğrenciler, derginin İngilizce öğrenmelerinde etkili ve ilgi çekici olduğunu belirtmektedir. Bazı kullanıcılar, daha fazla konuşma pratiği materyali eklenebileceğini öne sürmüştür.

Fiyat ve Abonelik:

Hot English Magazine'in aylık abonelik ücreti, konumunuza ve seçtiğiniz abonelik planına bağlı olarak değişmektedir. Dergiyi tek sayı olarak da satın alabilirsiniz.

Sonuç:

Hot English Magazine, İngilizce öğrenim yolculuğunuza destek olmak için tasarlanmış kapsamlı bir kaynaktır. Dergi, çeşitli öğrenme materyalleri, kültürel bilgiler ve kariyer tavsiyeleri sunmaktadır. İngilizce öğrenim hedeflerinize ulaşıp ulaşmayacağınızı belirlemek için dergiyi denemeyi düşünebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • merhaba, bu derginin eski sayılarından elinde olup uygun fiyata satmak isteyen arkadaşlar olursa haberleşebiliriz.

• Hot English Magazine Dergisi İnceleme
    Hot English Magazine Dergisi İncelemepdf magazine
    Search: "LEARN HOT ENGLISH" - PDF Magazine
    https://www.pdfmagaz.in/search/LEARN+HOT+ENGLISH

https://www.pdfmagaz.in/search/Hot+English+Magazine

Dergileri bilgisayarınıza indirmek için

Ses dosyaları:

Hot English Magazine Dergisi İncelemelearn hot english
    Learn Hot English Magazine audio files - Learn Hot English
    https://learnhotenglish.com/learn-hot-english-magazine-audio-files/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 17 Mayıs 2022; 23:5:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.