|
Captain America: Brave New World’ün yeni fragmanı yayınlandı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
gisede cok fena patlasada artik su mcu sacmaligi sona erse. yanlis anlasilma olmasin mcu karsiti degilim, cok guzel filmleri oldu ama artik zamaninin doldurdu, kendini tekrar ediyor, kaliteli guzel bilim kurgularin yerini isgal etmeye basladi. artik bu furya bitsede farkli orjinal seyler denenmeye baslasa.
-
Hiçbir yerde karşıma çıkmamasından beklentinin yerlerde olduğu çok açık, gişede patlayacak çünkü insanlar doydu artık. Bir de bu filmin başrolü gereken etkiyi vermiyor, önceki filmlerde bile çok yan roldeyken şu an seyirci nezdinden merak uyandırmıyor.
-
Sarışın Kaptan Amerika'dan siyah Kaptan Amerika'ya,
Yeşil Hulk'tan kırmızı Hulk'a,
Rezalet Harrison Ford harici gişe yapacak aktör yok.Umarım gişede batarsınız.
-
Film ön gösterimlerde fena çuvallamış. Tekrar tekrar set kurup çekim yapmışlar üstüne. Yine bekleneni alamamışlar ön gösterim izleyicisinden. Stüdyonun bile hiç umudunun olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen para Kazanmak için değil minimum zararla nasıl kurtarırız kafasındalar.
-
Kesinlikle başrolden ve insanların bıkmasından yaratıcı konular kalmamasından kaynaklanıyor. Chris Evans olsa yine daha çok izlenirdi bana göre benim izlediğim marvel filmlerinde en mal karakteri alıp başrol yaptılar. Bu benim fikrim zerre de ilgilenmiyorum ama Infinity War ve End Game öyle miydi ne hype yapmıştık hey gidi. Özellikle Infinity War harikaydı.
-
Bu adamın hangş filmi güzel oldu ki bu film güzel olsun
-
Çakma captan amerikadan sonra çakma peter parker ve çakma hulk da işin içinde
-
Thunderbolts taki Yan sanayi Kaptan Amerika bile daha role yakışmış. İlla chris evans olmayacaksa da o herifle devam etselerdi.
-
Secret wars dan sonra evren sifirlanacak zaten. Bu kaptan Amerika ile devam edeceklerini sanmiyorum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
gisede cok fena patlasada artik su mcu sacmaligi sona erse. yanlis anlasilma olmasin mcu karsiti degilim, cok guzel filmleri oldu ama artik zamaninin doldurdu, kendini tekrar ediyor, kaliteli guzel bilim kurgularin yerini isgal etmeye basladi. artik bu furya bitsede farkli orjinal seyler denenmeye baslasa.
|
Film ön gösterimlerde fena çuvallamış. Tekrar tekrar set kurup çekim yapmışlar üstüne. Yine bekleneni alamamışlar ön gösterim izleyicisinden. Stüdyonun bile hiç umudunun olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen para Kazanmak için değil minimum zararla nasıl kurtarırız kafasındalar.
|
Hiçbir yerde karşıma çıkmamasından beklentinin yerlerde olduğu çok açık, gişede patlayacak çünkü insanlar doydu artık. Bir de bu filmin başrolü gereken etkiyi vermiyor, önceki filmlerde bile çok yan roldeyken şu an seyirci nezdinden merak uyandırmıyor.
|
Sarışın Kaptan Amerika'dan siyah Kaptan Amerika'ya, Yeşil Hulk'tan kırmızı Hulk'a, Rezalet Harrison Ford harici gişe yapacak aktör yok.Umarım gişede batarsınız. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X